jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Godmorgon. Sitter och äter furkost, rostad macka med gurka på och ett stort glads juice. mums. Min andra dag med johnbauer och jag ska till skogen med klassen. haha! Jag gillar ju skogen så mycket. nej, men det blir nog ruskigt roligt kan jag tänka mig. Jag är jätte trött, fast kan kanske sova en sväng på bussen till skolan. Jag har egentligen inte så mycket att komma med. Men, hörs på Onsdag.
Ha det fint mina vänner. 
Peace and Love


Jag ser hösten komma tidigt

Hey!
Min första dag på JB är över, för rätt längesen. Men det har varit kanon! Jag är nöjd med mitt val, idag i alla fall.
Imorron klockan 09:00 åker vi, klassen, till arnnäs och ska sova där en natt. Lite kickoff tydligen. Verkar kul. Jag tror det blir kul. Vi ska grilla, fiska, vara uppe många timmar och förmodligen ha otroligt roligt. 
Efter skoladagens slut, vid sådär 12, åt vi, god mat(Y) och sen blev det tåget hem. Men 5 halv yra tjejer visste inte att vi inte fick åka x2000 hem, så vi fick lite skäll av konduktören. Sen kom farfra och hämtade mig. Väl hemma drack jag te och försökte plugga lite, fast jag kom inte åt dokumenten, så neh. Sen så cyklade jag till stallet, hoppade Harry som gick otroligt fint sedan hem, duscha och in och köpa ny fotbollsskor, nu har jag ätit, packat o ska KANSKE ut o köra lite bil.

Ha det fint. 
Kärlek


Det du mins, det du sa

Nu har jag en fråga här, som att jag inte skrivit om det tidigare så undrar jag bara varför jag inte kan vara som alla andra och bestämma mig från början. Har gått i skolan i 2 veckor nu, men nej, nu ska jag börja min tredje, dock inte i Örebro utan i Karlstad. Det känns bra, men hela denna prosses av att vara nervös och nästan kissa i brallan och komma in i något nytt, börjar nu igen. Jag tror dock på detta. Annars får jag väl byta igen..;) haha.
Idag har jag spelat match, varit barnvakt osv. Kul! Sträckte dock upp ljumsen igen, blir vila nu ettag, snygg mage blir det som jag kommer träna mage hela tiden isf typ:) hih. Nu ska jag ringa till marco sen sova. Ha det bra.
Kärlek<3

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Hej fina ni och hej igen bloggen. Det var ruskigt länge sen n u. Tänker inte skriva något sjukt långt inlägg, men jag tänker skriva mer ikväll. Nu när jag kan skriva för på veckorna har jag inte tid, fast kommer ha det när jag får datorn, då kan jag blogga på bussen. huhu. 
Igår var jag med min bästa bästa bästa vän! Det var skönt. Vi var o handlade i Karlstad, vart en gul kofta en basker och ett hårband. Nästa helg är det stockholm med Fia, mamma och Jessica, då ska det handlas! Synd bara att det är tjej milen också och att jag aldrig kommer orka, har inte varit ute och sprungit på 29432858704 så länge. känns det som. 
Efter karlstad var det kalas för måns som fyllde 17. Inte jätte kul, men trevligt stundtals. Familjen var ju samlad igen också.. haha.
Såhär såg vi ut i går kväll. Super seriösa.

Ta hand om er.
Peace

från kylan in i värmen, jag kom och tänka på det nu kanske för att det är så tyst

Hej!
Sitter hos Marco och kom nyss ur duschen, Victor och Marco är och köper godis. Så jag sitter här o lyssnar på Larsa. hjärta. 
Ska kolla på film, tror jag kommer somna, yes. Är jätte trött. Imorron är det skola igen, typ 11:05, bussen går fem över 9. två timmar innan, galet.
Idag i alla fall, vet ni ju vad jag har gjort, spelat en jädrans massa fotboll. Det gick väl hyfsat. Lite fel pass, och någon miss, men försökte fokusera på de bra grejorna som jag gjorde. Inte så lätt med mig, men jag gjorde inget argt skrik i alla fall. haha. 
Imorron är det match tydligen, så jag får försöka smita lite tidigare så jag hinner hem och käka lite sen direkt fotboll och på torsdag är det träning klockan 8 sen klockan 6 sen match söndag. Ja, ni hör ju. Jag får göra det jag gillar i alla fall.

haha, första pussbilden. Goding

Vi var ensamast i världen, den världen rymde ingen mer

Godmorron! Sitter på bussen och är på väg till skolan, skolan i Örebro som idag känns ovanligt långt bort, ni vet. Det regnar och är grått ute, jag är trött efter dålig sömn inatt. Gud vad jag klagar. Nej. Fy på mig. Idag ska jag ju få spela fotboll, nervös tjej här! Sen när jag slutat efter min enda Lektion idag, samhäll, så ska jag hem så fort som möjligt, laga mat och sen träna fotboll igen. Väldigt mycket tråkigt jag skriver känner jag nu. Jag har inte så kul. Haha. Ha det bra:-) Puss

Hösten tar sin lilla tid ibland

imorron ska jag göra det jag älskar mest, och göra det jädrans bra. Spela fotboll. Första träningen med klassen, jag är bajs nervös. 
Men det ska nog gå bra. Sen är det igång, sova, äta, buss, träna, skola, buss, träna, äta sova. Yes. Nu börjar det. Tjuuu.
Idag var det lektioner, mötte nya ansikten, nya lärare och nya elever. Min franska klass tillexempel. OCH ALLA FRANSKA LÄRARE ÄR LIKADANA....... Men företagsekonomi verkar grymt kul. Anders, läraren är galet kul. alla lärare är det. haha.
Nu ska jag sova. Massa kärlek o värme, ta hand om er

En trappa upp, alltid en trappa upp

finns det så sjukt mycket tankar att jag inte vet vem jag är längre, på riktigt. Hur hittar man sig själv bland tusen tankar?
Jag vet vad jag vill, jag vet inte vad jag vill. hjälp

Jag ska ingenstans jag bara hugger lite is, det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt o vis


förbjudet är spännande

Hej!
Igår var det vinst mot Ikf, det var bra. Sen åkte jag o mamma o köpte sallad på mcdonalds, den är super good!
Tog med mig den och käkade den hos mmmmmarco. Sen var det mys, och skratt hela kvällen. Gudars vad jag gillar den killen alltså, gick en sväng till coop o köpte godis, sen kollade vi på film, eller vi sov till film. hah.
Imorse åkte jag hem rätt tidigt. Skulle egentligen till Oslo, men det kändes bra att stanna hos min fina, så  jag gjorde det. Fast vid 12 var det dags att åka hem. Farmor körde hem mig. Sen har jag bara tagit det lugnt. Tills efter maten, åt hos mina bra grannar jessica och micke, efter det tog jag en göööör lång springtur.
När jag kom hem, började jag städa rummet, sen var det bastu, dusch och lite käk, mamma o pappa kom hem nu också, hejhej. 
Pratade nyss med min kära bror, simpis!
Nu ska jag inget annat än att sova faktiskt, imorron åker jag till örebro igen, skola! Jag vill hemskt gärna ha en lägenhet nu, give me!


Du o jag för alltid. 



Lars Winnerbäck

Det finns inga ord för den kvällen, den som jag vill ska vara förevigt.





den vackraste stunden i livet var den när du kom

Lars winnerbäck, igår, inga ord. Det var så fantastiskt jädrans otroligt bra, jag vill vara där, om o om o om o om igen.
Hittar inte sladden till kameran, men filmer och bilder, det kommer!
kärlek/
sofia

Jag går bredvid, men halkar efter

Hur vet man när något är rätt? När allt känns super bra? Antagligen Men om allt känns så där bra, men samtidigt är det jobbigt. Vad är det då? Är det bra eller dåligt? När man helt plötsligt hittar sig själv, fast tappar samtidigt? När man inte längre vet vad man vill, vad gör man då?

JAG KÄNNER MIG SÅ TRYGG HOS DIG, JAG KÄNNER ATT DU ÄLSKAR MIG. FÖR NÄR DU SÄGER DET SÅ TROR JAG DIG.

hey!
Sitter hos marco, han är uppe och äter, jag var inte hungrig. Fast gud så sugen jag är på lakris. MUMS!
Så vi ska kila till ica eller tommys och köpa lite sen minasan!
Idag var det skola, lekte lite lekar, skrattade en heldel och hade det jätte fint med nya klassen, detta kommer bli kanon. Dock är det synd att inte jag och Nelly hamnade i samma klass, jag går nu i BP10A och Nelly i BP10B tror jag, eller om det är C, men jag tror det är B. Detta kommer iaf bli mkt bra, det känns som det!
Imorron taggar vi klasskamp, vi ska vinna, det har vi bestämt idag. huhu.

Har fixat till luggen idag också, så nu kan jag ha den igen, skönt. Nu väntar jag på min goding, sen ska jag gå och köpa andra godingar, LAKRIS!
Fred och Kärlek



jag känner efter om det här är att vara fri

hej!
Nu sitter jag här, vid köks bordet och har nyss druckit o'boy och ja.. kom från stallet, red rätt lugnt i padocken. Så nu äre väl dag för match. 
Idag var jag i skolan, och det var bra. Upprop, sen fick vi följa med våra mentoret, anders och daniel för övrigt till sal 205. omg, 4 våningar, jag kommer gå vilse...
Hamnade tyvärr inte i samma klass som Nelly, men detta kommer nog också bli grymt. Klassen verkade bra och lärarna är jätte söta, känns verkligen som en personlig skola.. på något sätt. 
Vi pratade lite i klass rummet med dem och sen fick vi papper och till sist hade vi lite runndvandring. Imorron ska jag med bussen vid 6 från björnebrog, så det är bara att gå upp. Tjohej. Hoppas verkligen jag får lägehet snart...
Imorron ska vi leka lekar också. hehe, men det är nice. nu ska jag kila
ta hand om varandra. Peace and love

Nu kissar jag på mig. Eller nej.

Gud ni. Jag är faktiskt inte så där jätte nervös. Mer förväntans full, fast lite nervös. Idag börjar jag ny skola, med nya människor, nya ämnen och framförallt, massa fotboll.
Idag börjas det, med upprop, sen till min nya klass. nej, nu nu blev jag nervös när jag skrev så där. haha.
Nu ska jag fixa det sista och sen bär det, när jag vet vilka skor jag ska ha.
Ta hand om er, skriver när jag kommer hem sen, inte så lång dag i skolan.. :)))
Peace

söt_94

I love this place, but

Hej!
Sitter och har nyss ätit frukost. Ska snart ut och springa en kortis, 5 km tror jag det blir. Sen ska jag in till staden och vid fem över tre ska jag och victor åka till Karlskoga. Hälsa på Marco.

Tänkte berätta att helgen har varit fin. Jag har spenderat hela med Victor. Åkte in efter att jag hade ätt kräftor i fredags kväll och hem igår kväll efter en kvälls promis med simba. 
Film, prat, skratt och även resor till Karlskoga och spenderat tid hos min fina pojkvän. Igår var också Linnea med!
Det har varit fint. 
Den där victor är allt bra han.
fred och kärlek


sjukhus:)))

Sitter på sjukan hos min goding marco. Har varit här hela dagen med mina vänner Linnea och Victor.


mmmmmmm

Ikväll ska jag äta massa massa massa, goda kräfotr. Fira att jag slutat jobba!
Imorron ska jag antaglgien vara emd min vän Vicotr, jag står över matchen, så det blir lite springa också tror jag!
Om det inte blir stallet med Tilda igen, vore mysigt.
Det var jättte roligt idag, Harry teste mig lite ute i skogen, hoppa runt lite, men det kan nog ha varit så att han inte har sprungit ute i skogen på länge också, så han var glad!
Nu ska jag eh, inget.
Fred


You can dance!

Igår, insåg jag något. Att ni vet, jag skrev, om hur rädd jag var att förlora så mycket när jag börjar i Örebro.
Men jag tror inte jag är det längre. För jag vet hur fantastiskt bra mina vänner är. Hur mycket vi bryr oss om varandra, även om vi bara har tråkigt när vi ses.

hjärtan

Hejhej,
min kväll har spenderats med victor, i karlskoga för att hälsa på Marco. Han mådde rätt bra nu. Men, det var inte kul att se honom, så.
Nu ska jag sova. Imorron är det ridtur på morronen med Tilda, Sarino, och jag han HArry.
Sen jobb, sen vet jag inte. 
Ha det fint. 

<3

Victor är bäst också!
Tack!

My tired heart Is beating so slow


hej
Sitter på jobbet och har inte så himla kul. Klockan 8 kommer mamma elr pappa o hämtar mig,skulle ju ha varit med M, men han ramlade på crossen, och ja. hej sjukhuset..:((

Så jag får väl kolla på film själv..;)
You can catch me, don't you run

Vi är änglar med blickarna högt i det blå

Nu kommer jag antagligen låta så där otroligt dum i huvet. Men igår kollade jag på sex and the city. Och då handelade om att det spökar. Kanske inte riktiga spöken, men människor som man inte riktigt har sagt hej då till? Kan det vara så att de lever kvar imom en på något sätt?
Jag tror kanske det, att man måste kunna säga hej då, för att de ska kunna släppa?
Även om de har släppt. har man själv gjort det då?


You can catch me, don't you run.

allt vårt blev ert.

Ett mycket sällsynt exemplar

Lars Winnerbäck <3
20/8 med linnea


hjärta


Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad

Jag har kommit fram till att jag har så sjukt svårt att släppa saker. Jag menar inte att jag är långsint eller så, eller på ett sätt kanske. Jag är ju inte arg så länge, men jag menar, mer konkreta saker. Jag kan falla för en låt, och aldrig släppa den. Eller en person. Eller, en tröja, eller bara något meningslöst som betytt något. 
Jag vet inte om det är en bra eller dålig sak. Men, jag kollar i boken om mig från 8;an, då en vän skrev ett brev om mig till boken. 
"När du väl har kommit in i Sofias hjärta, är det inte lätt att komma där ifrån."

Ska jag vara ärlig, tror jag att jag tagit upp dessa tankar nu, för jag är så otroligt rädd för denna otroliga förändning i mitt liv, början på ett nytt liv. Men jag vill också ha kvar mitt gamla. Vilket jag hoppas ska gå vägen. Jag är inte rädd för att jag ska glömma, inte heller för att ni ska glömma, det fina som finns här där jag varit hela mitt liv. Utan bara för att det ska rinna ut i sanden, äsch jag vet inte. Jag yrar.
Nu ska jag ta en dusch. 
Peace
Kommer lite bilder från några dagar



Tjejen med massa att skriva om.

Jag vet på riktigt inte vad jag ska skriva om. Jag har lite skrivkramp tror jag.
Eller jo, jag skulle kunna skriva allt. Jag har otroligt mkt tankar, men inte vill de ut här verkar det som, kanske är bäst det.
Jag tror, ibland, man ska vara lite försiktig med vad man tycker, även om det är bra att säga som man tycker, så bör man nog, tänka efter, vad man egentligen tycker, förstår ni?

Gör det inte, gör det bara inte.



Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way with so many before but this feels like the first time

You want the sunrise to go back to bed
I want to make you laugh

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue

Paperweight on my back
Cover me like a blanket

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's you

Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

And I give up
I let you win
You win 'cause I'm not counting

You made it back to sleep again
Wonder what you're dreaming 

kommer i höst...









aktiiiiv!

nE, o igentligen orkar jag inte det nu heller. Igår var kul. Lägger in bilder imorron.
Idag var också kul.
Match sen rida harry, jag är kär.
NU ska jag gå o kolla på tv, jag har bajs ont i huvet och är tröttttt.
peace

Inget händer :(

Victor och Stoff och MArcrco är tråkiga. De vill inte leka med mig.. hej


Waka Waka

Alltså, det är konstigt, hur man kan sakna personer, som man aldrig trodde man skulle sakna. eller som det rent uatv känns fel att sakna.


Idag vare wooork. Upptidigt o var svintrött, håret var snyggt osv. JObbade till tre, fick damsugare i huvet.aj.
Ska i vare fall rida elr till Gullspång idag. trevligt. Sen ska jag sovaa!! MUMS!
Imorgon är det jobb, 3-8 sen ska jag vara med min goding! huh. Marco.
Nu ska jag fixa. Ha det fint

ta han om er
peace sofiA

..................

shit. jag dör jag är så trööööött!
min dator är cp o jag har varit uppe o sminkat mig  fixat håret, nu har jag gått o lagt mig igen, värt.

and make me the happiest girl in the world

Inte mycket att dela med mig av idag direkt. Jobbat och tränat. Varit oerhört trött, men samtidigt pigg. Så ah. 
Jag taggade match som faen imorron som att träningen inte gick ngt vidare idag, så får inte filipstad ihop lag... BAJS!
Taggar söndag istället. Hoppas på en ruskigt bra match mot Arvika då istället.
Det kanske blir stallet imorgon efter jobbet då. Vore otroligt roligt faktiskt. Får väl se. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på för kul. Tror jag jobbar lördag, fast eftermiddag, så det blir kanske något skoj på fredag kväll då.
nej, fy så sur jag blev nu. haha,jag ville ju spela. Jaja, laddar vi om, imorgon är det fredag, yesyesyes!

HIH.

Living in the dream

Hey.
Jag har kommit på en sak som jag är så homla trött på, som jag tror får mig må mindre bra.
Jag är super nöjd, med mina vänner, min familj osv. Saker jag skulle offra livet för liksom.
Men jag är så uttråkad, jag gör saker hela tiden, visa saker får mig o må bra, men jag är så trött, jag är lite vilse tror jag.
Jag vill liksom,fast i mina egna drömmar, det händer aldrig något, de bara är där.

11:52

Jag tänkte lite förut, hur fantastiskt hemsk det är, att människor i visa länder har det så dåligt, medans jag sitter här, och har det bra. Att vi som faktiskt kan inte gör mer för andra?
Är det för att människan är rädd? Att möta nys människor eller stöta på problem? Är det för att de inte vill ha hjälp som vi inte hjälper, tror inte det. Och jag vet, visa hjälper, men det finns så otroligt mky pengar i världen, i visa länder, varför inte dela. Ska jag vara ärlig, tycker jag är det är hemsk att det inte är rättvist. att vi inte kan dela.
Männsikan är egostisk.

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Heey.
Sitter o jobbar. Det händer inte så mycket på förmiddagarna som det gör på kvällarna, men det blir nog bra. Sitter o koknstaterar hur gott loka är och bloggar, typ. lyssnar på musik.
Ikväll är det fooootbbbooll! Gud, det var år sen känns det som bara för att jag inte tränat på en vecka. Inleder med match mot bråten. Får väl se hur det går. Det är bara o springa lite;)
Nu ska jag kila!
Peace

Jag går o fiskar!

Heey!
Började dagen med att vakna bredvid min bästa. Gilla!
Sen följde jag honom till bussen och gick hem igen. Felicia kom hit, och vi typ, pratade, det var sjukt länge sen vi träffades, 7 veckor. Sen gick vi till coop, köpte nötter och festis, hem och åkte ut på sjön. Vi fiskade! fick fisk. en fisk. Haha
Det var kul. Båda stod och skrek i båte till o  börja med, sen tog vi kort. sen skulle vi ta den, och spara den. Så vågade ingen ta i den, precis när jag hittade hanskar, rymde den :( Det finns i alla fall bilder. huhu.
Nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova. Imorron ska jag jobba, 9-3. Sen är det match i bråten.
Ta hand om er.
Peace and love!



fina fia <3

första fisken!


puss

It’s a new secret I have found

Jag är en såndär jobbig människa som lyssanr sönder musik på en dag. 
V

Fantasi,

Okej, trist. Jag har ingen fantasi för att blogga just nu. Jag vill skriva så mycket av mina tankar, men det är så otroligt svårt att sätta ord på, dessutom kan det kanske missförstås om man bara skriver visa delar. Därför låter jag nog bli. Skriver när jag har lust o när jag har något att skriva om. Och det har jag idag.
Min bästaste granne fyller år idag, Grattttis gratttis gratttis!
Men också Guy!
Grattis!
Massa massa grattis till er. Det är lite av födelsedagen idag, för många bet typ 6 stycken. haha.
Idag hoppas jag att min bästa kommer till mig. Jag är ledig idag o imorron.
Nu ska jag äta mat, sen springa. Ha det bra
Peace

kkiss the rain

Hej, jag ligger i en säng, inte i min säng utan davids säng. han o gabbi får låna min stora  jag offrar mig att sova i 90 säng.. Jag får faktiskt lite fina barndomsminnen. de är liksom jag i en 90 säng, det är när jag är liten på något sätt.
Kvällen har varit fantastisk, stefan gjorde den. film, prat, piano, lovely.
peace and love

RSS 2.0