love is warm and understanding when your seventeen

att vänta på vänner, är typ som att vänta på tomten, fast liksom, jobbigare. haha. börjar kolla på a walk to remember så länge! peace

so i laid my head back down and I lift my hands and prey, to be only yours I prey

Hej, har nyss kommit ur duschen efter en härlig ridtur i skogen på busponnyn. Har duschat och smörjt in mig och ska snart kila över till Jessica oh visa outfiten för kvällen. Det kommer bli en bra kväll, det tror jag.
Linda och Linnea kommer vid typ 6 någongång och då ska vi fixa oss lite sedan in till Kristinehamn. nu ska jag måla tånaglarna för de är blå. aha. ha det fint, och ha en fantastisk nyår, 2011, ska bli lika bra som 2010, fast bättre.
peace

kom mod och passion

Day 29 – Your aspirations,
oj, den var svår, men jag tror att mina ambitioner, mina mål är nog att det ska gå bra med fotbollen, att jag ska fixa skolan lika bra som det går nu. Att jag ska ta hand om mina vänner och nära för att behålla dem kvar hos mig, att de ska må bra. och att jag ska vara glad och må bra.

vad är jag, utan dina andetag

Day 28 – Something that you miss
när jag var liten, när det inte fanns så allvarliga problem. det saknar jag. när man fick raka svar när man ville bli ihop med någon och bråken handlade om att någon inte tvättade bort sminket när den sov. när det fanns ett ställe att rymma till när man var ledsen.

you and me have everything to see

Hej!
Är tillbaka inne efter en lång promenad, i cirka 3 timmar, fast spenderade tid hos fia också. tack fina du. Kvällen har varit jobbig, pågrund av det ena och det andra. Men att ligga och lyssna på musik och kolla på stjärnorna, det är fint. Nu mår jag bättre, efter att ha varit hos Felicia och pratat!
thanks

när allvaret har blivit ett skämt, när tystnaden skräms vad är det som hänt?

Choklad och Håkan, ni är bra när livet går under för skit saker.

I miss you love

älskade vän.
älskade Natalie. Natalie Annette Jansson.
Jag kommer ihåg allt, allt. Det gör ont i mig. Att inte se dina röda kinder och ditt härliga skratt dagligen. Att sakna så det gör ont dag in och ut. Visa värre än andra. Att veta att vi, vi min vän. har nya liv, nya vänner och att det är 50 jälva mil mellan oss. Men vet du. Jag är imponerad av oss, att vi fortfarande, du och jag är bästa vänner. Att vi vet exakt vart vi har varandra. bara kan slå det där nummret om det skulle vara problem. Nummret jag kan utantill.
till dig:
carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)



jag följde dina steg

Day 27 – Your favorite place
Tro det eller ej, men mitt favorit ställe är att rymma iväg till Gullspång. Till morfar, till mormor.

du är här, jag är frusen

Hej!
Igår var jag med Julla till Karlstad. Du gjorde dagen gullet. Fick med mig jeans, skor och bh hem. Sedan blev det victor på kvällen. Björn också. GIck ut och bråka i snön och sen gick vi och handlade chips. Då dorg björn hem och vi gick hem o kollade på O.C och åt chips! Sen somnade jag. skräll. Idag sov vi länge, super skönt har jag sovit i natt. Bredvid godning.
Sen drog jag ner till stan vid typ 1 och träffade stefan. Vi pratade pratade pratade. drack latte och ja, vi kunde nog ha pratat så oavbrutet i 4 timmar till. hade mycket att ta igen. så vi tänkte att det inte ska dröja tills nästa lov innan vi ses igen. Imorron kommer Linnea, Becka, Linda hit och fixar sig innan vi drar vidare in till Kristinehamn för att fira nyår. Vilket betyder att jag ska plocka undan kläder osv så 4 tjejer kan fixa sig i detta rum. Dagar som dessa tackar vi gud för min spegel vägg. haha.
Ha det fint vänner så hörs vi sen!
LOVE

de djupaste känslorna döljer sig längst in i de osagda orden



de djupaste känslorna döljer sig längst in i de osagda orden



du sa du aldrig skulle ta en kula för nån

Hej!
Sitter i sängen och känner mig som världens mjukaste människa efter badet, la ansiktsmask och hade två badkulor i. sen hade jag min goda jordgubbslotion och filade fötterna osv. Hade inpackning och sen läste jag den underbara boken också! hihi, grym!
Nu ska jag lägga mig i sängen. imorron ska jag shoppa skor, jag och Julla åker över till Karlstad en sväng!
Peace and love.

don't be afraid, i'm right beside you

Day 26 – Your fears
Förlora min vän Linnea. Ensamhet. döden.

you can speak right to my heart

Hej! Kom rät nyss hem från Victor. Igår var vi med björn, spelade NHL och ja. Han är lite seg ibland Björn.. Sen när Björn hade gått så var det O.C och mys som gällde, jag gillar dig Viggi:* Och idag har dagen bestått av Ilandsproblem, O.C och ja. Seg dag. Jag tycker inte om jullov. Sen så lekte vi med min nya telefon igår också. Förstår den inte riktigt än. men jag kan skriva sms iaf!
Imorron blir det nog öret hoppas jag. ska köpa skor. ye. Men fia och Tildure tror jag.

I don't mind... I don't mind...

Hellu!
Sitter i sängen, lyssnar på musik och ska snart åka till Kristinehamn. Köpa ny telefon. Eller mer välja ny telefon. Sen ska jag åka upp till my love. hihi.
Sover nog där inatt, mycket bra.
Håller föresten på att läsa en jätte fin bok! Tippps! Jag saknar dig, jag saknar dig heter den. Låg och grät lite imorse när jag läste och fick nyss reda på att den finns på film också, hur fantastiskt är inte det? hih, men ska läsa klart boken först!

tralala

Nu förstår ni så här på kvällskvisten så sitter jag och är vild och galen. Försöker laddaner film. inte fan går det. det säger jag er. usch! Kvällen spenderades hos linnea, med linnea med läsk och film. fint det! bäst vän.

I got nothing to say

Day 25 – A first
haha, a first... ett första.. jag väljer, min första vinst i brottningen. jag var så glad. jag kommer verkligen ihåg det. Jag var 8. Familjen och Johanna och de var där, mormor var där, jag hade hållt på i ca ett år, och kommit två gång på gång, halkat på målsnöret liksom. Och jag grät så varenda gång. Jag gr't denna gång med. Jag kämpadefram och fråga varför jag grät, men jag visste nog inte. Men glad var jag. och kännslan av att stå överst på prispallen, it's amazing! Gud vad jag saknar brottningen :o

They have lights inside there eyes

God Morgon.
Sitter i min säng, har mublerat om lite snabbt, igår vid typ 1? Så nu ser jag mitt rum från en helt annan synvinkel.
haha. Det är snö och kallt ute, jag väntar på att pappa ska komma hem, så ska jag tvinga honom att följa med mig och köpa min telefonk! Mycket bra. Bara jag lyckas.
Igår var mycket rulig, var hos felicia, vi kollade på tv pratade om livet och åt onyttigheter. fint de. Så körde jag bil bort till henne och därifrån också, det gick super bra!
idag ska jag nog vara med mina favvisar i Rudskoga, mycket bra. Nu ska jag snart kila över till min granne så, ha det fint!

It's nothing but time and a face that you lose

Hej!
Hoppas eran jul var fin! Min var. släkten kom, tomten kom och sedan åkte jag till victor och sov där. fin. jag säger ju det. tog inga kort alls typ. så jag visar inga. haha
jag kom nyss ur duschen och ska snart träffa fia! Fint. se där ni, livet är fint.

when theres nothing left to burn, you have to sat your self on fire

Hej!
Nu har morbror åkt hem, helene och barnen också. Så nu är det familjen och morfar kvar. Anita var trött så farfar och hon åkte hem.
Julen har varit bra. och jag har fått en väldigt spännande bok som jag håller på att läsa. och en ny mobil. fast, jag får vara med och bestämma liksom vilken jag vill ha.
Ikväll kanske victor kommer, eller så åker jag till han. får se! Nu ska jag läsa bok. hih, skit spännande!
Ha det fint och hoppas eran jul, är och fortsätter vara bra!
Peace and lööve

Jul, jul, strålande jul

God Jul på er!
Satte just på julmusik och nu börjar julkännslan krypa fram. Sov hos Victor i natt. Mys. Låg och kollade på OC till halv 5? tror jag att det var. Sen sov vi och ah. Vaknade. haha.
Nu har jag just gjort mig klar och morfar har nyss kommit, och resten kommer om typ en kvart. Så nu, ska vi snart ta kort framför grenen, på barnen. haha, det är jag och mina syskon då. haha. fast, granen syns inte längre, vi är för långa. Men vet ni! ha en rikgit bra jul.
Fred och kärlek, sofia.

du är resan som jag velat ska ta fart

hej!
sitter hemma hos victor och kollar på när han fixar något med tv;n. så hans nya dator ska kunna kopplas ihop med den elr något tror jag. Lyssnar på lasse och är trött. tror jag blir rätt trött av penicillinet. och imorron är det jul. mysigt. jag vet inte varför jag bloggar nu egentligen, men har väl inget bättre för mig. ha det fin så hörs vi imorron eller ikväll!
fred

det finns en sång som säger allt, som värmer när det blåser kallt

Day 24 – Something that makes you cry
mormor, min saknade mormor, du får mig att gråta, men du får mig också att le. min saknade, min älskade.

min brottsplats måste vila

hej, jag är dålig förlorare... spelade spel med familjen och grannarna ikväll och jag förlorade. det är så jälva bajs o förlora! usch!
Nu tänker jag gå och sova, fast först ta de där jävla penicillinen. fy fan. usch. nu är jag arg. ååh, ät mig.  hah. ha det fint. puss

ja sånt är livet nu

Day 23 – Something that makes you feel better 
träna, framförallt, hur skönt är det inte att gå ut och springa när man är arg? eller köra stenhårt på gymmet?
Men håkan, min älskade håkan, you make my life better

my lover came to me

Hej!
här sitter jag och typ fryser ihjäl. aaaaah. skit kallt.
igår kväll åkte jag in till victor, kollade på tv och sedan gick vi och la oss och kollade på OC och jag sov. skönt. vakande och tog kvart över 9 tåget till karlstad, såg the blinde side med skolan på biografen. bra film, sen åkte jag hem och är klar med mammas julklapp. det vart grymt. hon kommer gilla den. i really think so. Har målat naglarna, julröda och nyss käkat taco. kommer inte in på froner så jag kan inte lämna in hälsa skiten. allt för mig.
peace

i love this place, but it's hunted with out you

Hickhickhickhickhick. fy satan vad jobbigt det är!
Idag har jag sköt mig fint i skolan. föst skrivit klar allt utom syftet med rapporten. Sedan haft matteprov. Sen skötte jag mig fint på staden också, med linnea. mycket bra. kom nyss hem och ska skriva syftet nu. sen ska jag aldrig mer kolla åt det där jälva arbetet. yes.
ha det fint
peace

ill take your part, when darkness come

Day 22 – Something that upsets you
Förlora. haha.
När andra såras, när man är liksom, hjälplös, inte kan hjälpa någon. mobbning, krig.

att drunkna är inte så illa om det får en att drömma och hoppas på, att en seglande båt ska komma.


håkan i mitt hjärta. hjärta dig håkan.
sitter och skriver hälsa. tänker bli klar idag, i skolan idag!
ha det fint, det har jag håkan och rapporten.


And I don't know why, I can't keep my eyes off of you


And I can almost see the sky, when I need to I close my eyes

okej, jag tar mig samman och skriver ett inlägg till då. om vad? jag vet inte. om hur jag pluggade, men slutade och tänker plugga imorron på skolan från 9 till 12 istället, och då är det mycket plugg. om hur jag sitter med miljoner saker runt mig, apelsin vatten, choklad kalender, halsband och handdukar. och julpynt. om hur mycket jag vill se sunes sommar som jag, ooups, laddar ner nu, samtidigt som jag laddar ner VLC. jag kan allt jag.
om hur jag snart tänker plocka rätt efter mig här, borsta tänderna, smörja in ansiktet och sedan dränka läpparna i lypsyl innan jag kryper ner i sängen, jag sunes sommar, och ett telefon samtal till någon jag håller kärt. om det blev mitt inlägg. nu hoppas jag att ni sover fint och har det bra.
hejdå lovers!

.

det gör så ont

det verkar som hon överlevt

psyket tog just slut. ye, hela jävla skit analysen är borta. jag satt med den i 2 timmar idag. värt. den ska vara inne på onsdag.
döööööööö

dansade bredvid dig

usch! Tycker verkligen inte om min skola just nu. har fixat om datorn så allt är borta. det skulle varit snällt med lite information om det innan. Min rapport, som ska va inne på onsdag, de sista 2 a4 sidorna är borta. och även alla mina bilder.. kill me. det var bilder från 2006.. tänkte bara säga det. nu ska jag snart kila ut till bussen!
puss


Jag har varit i alla städer, letat efter dig

Day 21 – Another moment
kanske inte lika glatt som det förra, men det är fint, betydelsefullt och det gör ont.
Jag täkner berätta, eller kanske inte berätta, för det kommer inte bli någon långhistoria.
en kyrkogård, massa ljus, mormors grav, tårar och kramar av morbror, en kännsla av att hon faktiskt var där med oss. Det gjorde ont, det var fint. 
min älskade mormor, jag saknar dig.

your so fine and your mine

Hey!
Sitter i skolan, skönt att vara tillbaka faktiskt. Pluggar på rapporten och det går otroligt bra. Tryckte in ett par hörlurar i öronen, satte på håkan och nu är jag i gång . Dock tog jag en paus nu, bara för ett snabbt inlägg här på bloggen.
Somnade och vaknade bredvid fina victor och ja, fint. och nu är jag i skolan. ruligt. är lite hungrig och typ aho. Ska plugga matte efter skolan idag, det finns matte hjälp idag och tyckte att det var lägligt som jag har omprov på ekvationer imorron. värt. nu ska jag jobba vidare! ha det fint så hörs vi senare!


nothing compares to you

Hej! Och ursäkta för min dåliga uppdatering denna helg.
Men jag lever, har det bra och ja, haft annat för mig än att blogga. Sitter nu nere i Gullspång hos morfar och bloggar, det är mysigt här, jag gillar det. Morbror och Gro är här också, så åker nog med dem till staden sedan för att träffa Victor. Fast först ska vi till mormor, mormors grav. jag känner hur jälva bajs jobbigt det kommer bli redan nu. för nu är det värst, denna årstid. usch. Det gör verkligen ont.
Igår åkte jag till min bästa Linnea, det var roligt. kul. mysigt. behövligt! På tisdag ska vi lalla runt på stan, och imorron ska jag börja fixa lite med en grej tror jag. yey. Tre dagar kvar i skolan och, 5 dgagar kvar till jul, om man inte räknar med imorron då, det är fint. snö.
sen vann duktiga vif sinn cup idag, själv äter jag penicillin, så jag missade det, men har varit o kollat!
nu ska jag kila. ha det fint i snöovädret mina fina!
Peace and love!

it's a beautiful day

Day 20 – This month
kallt, mörkt, snö.. you name it. Men jag gillar det. En stund.

i'm the one who wants to be with you

Hej, eller godmorron, vaknade nyss.
har fått i mig frukost och lite piller. känner mig typ frisk. fast vet inte vad det är för fel på mig. ont i bihålorna har jag iaf. och ett infekterat sår som förmodligen gjort mig sjuk. Bra va? Nej, men hae gärna varit i skolan idag, fast skönt att ligga här i sängen också. Ska ligga kvar här och skriva rapport, sen ska jag duscha osv och förmodligen åka till victor, fina victor.
ha det fint!
peace and love

hold my hand, and just don't let go

Day 19 – Something you regret
oj, jag är inte tjejen som ångrar så mycket direkt. men om jag måste välja något så är det nog att jag inte pluggar nog mycket på de där proven med dåliga resultat vilket bara får mig att må dåligt. haha. pluggis.

.

jag hatar att vara sjuk. jag orkar inte. det är så sjukt jälva frustrerande att inte få träna. att inte få görqa det man tycker om så jävla mycket fullt ut. att jag orkar inte sitta inne eller missa allt som händer. inte få spela cup på söndag eller vara med på fotbollen imorron i skolan.

do you freak out if i said i like you

Sitter o käkar frulle.. ska till sjukan vid 1, kolla knäet som är så äckligt så jag vill spy nu. Och sen ska de kolla upp hostan. Somsagt, en penicillinkur skulle sitta fint nu.. det är inte ofta man ber om det, men allt för att slippa vara sjuk un känner jag. har fan cup på söndag också! Måste bli frisk. säger de att jag inte får röra på mig, då börjar jag gråta på riktigt. Det snöar som faen ute, undra om mina kära vänner kom till skolan imorse, det är ju ett under om tågen går i tid osv idag känns det som. Men nu ska jag fortsätta käka frukost skriva rapport och sedan åka in till kristinehamn. kul.
ha det fint kära ni!
Peace and love
vill åka snowboard!

before it gets to hard to believe

Här ligger jag, har 37,5 grader i feber, inte alls mycket men blir hemma imorron iaf! Jag vet inte om det är bra elr dåligt. Men ska fortsätta på rapporten i alla fall.
Nu snart är det Maria Wern, bra.
ovärt inlägg.
tänkte säga att jag saknar min vän Linnea också.
ha det fint ni. sovgott (:

för jag vet vem jag är, när jag är hos dig

ligger o kollar på handboll.. lite hängig.. jobbigt. är så trött på att vara sjuk nu.. har sovit när jag kom hem från skolan, åkte hem tidigare. Mamma tror att jag har feber o då blir det förmodligen sjukan imorron... så det inte är något värre som jag hostar så.. jag orkar inte, samtidigt skulle det nästan vara skönt med en penicillin kur så jag blir av med skiten någongång. ¨
nu ska jag skriva lite hälsa sen ska jag kolla sex and the city 2. ha det fint!

vad har du gjort ikväll och vad har du bestämt

Day 18 – Your favorite birthday
De flesta ser väl väldigt lika ut.. men jag kommer ihåg när jag fyllde 7..då överaskade min klass mig i skogen.. vi gick alltid till skogen och var där en gågn i veckan. jag var jätte glad, vi grillade och ja, jag fick paket och massa, det var ruligt.

all i need is you

Hej!
Sitter i skolan och mår rätt dåligt.. men ah, ska hem sen vid två..orkar inte mer. tänkte att jag äter lunch i skolan i alla fall så slipper jag göra det hemma. Har varefall svenska nu. har läst ut boken, ska skriva slut uppgiften på den nu, sen har jag muntlig redovisning, kommer nog bli rätt dålig. fast skit samma, jag säger mitt så får de andra sköta sitt! kompis. Nej, nu äre dags! ha det fint!!
peace

vem tänder stjärnorna?

Day 17 – Your favorite memory 
oj, ett favorit minne... jag vet inte. det är nog många.. med mina vänner, fina ni, ni ätr guldvärlda! <3

is this how it's sopuse to be

Hej! snabbt inlägg. på väg till skolan, sitter o mår dåligt. ont i huvet så fort jag varit uppe en stund.. jobbigt...
igåpr lusade vi, ja o tildus, så här fina var vi :)

if you know how happy you making me

Hej! Här sitter jag och mår sjukt jälva dåligt. hoppas inte hyuvudverken kommer från bollen i huvudet igår.. skit samma, vi tar det ikväll när jag kommer hem från stallet. ska nämligen rida lucia, bara ja o tilda iför sig. haha. vi är töntiga!
Igår var det lussebandyn och ja, jag o linnea drog in, gick till tilda, toka runt där och sedan mötte vi fia och ronya. mycket trevligt. satt mest o kollade och vid typ 12? drog jag victor och linnea hem till victor. kollade på beck och ja, sen var lussebandyn slut och Linnea drog till Kalle. Jag och victor somnade och har sovit himla bra inatt!
kom juts hem, eller för en timme sen. men ah. ska ner o mocka och så i stallet nu snart och sedan hem igen o tillbaka senare. tänkte att det kan vara skönt att ha gjort senare :) ska ringa farfar o höra om han vill ställa upp på en tur fram o tillbaka!
ha det fint!
peace and love

no i never felt like this before

Idag har det varit fotboll hela dagen. svimmade av en boll i huvet och nu mår jag bra, kanske lite snurrig. men ah.
ska in på lussebandy och har fixat mig.

sweet kissing in the moonligth

Day 16 – Your first kiss
Björneborgs skola, skogen vid stora stenen, Tony fick äran!

å det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

Day 15 – Your dreams 

jag är en drömmare. iknow. jag drömmer om att få rädda världen. överskattat jag vet. men jag gör nog det. drömmer om en bra framtid för alla.

men visst, jag är som sagt en drömmare. jag drömmer om allt, allt mellan himmel om jord. framför allt funderar på det. jag har så otroligt många tankar så ibland orolig. just nu drömmer jag om att som det är nu, så kan det få förbli för evigt.

another sunny day

Idag har varit bra!
vaknade bredvid victor. fint.
Sen hem stallet och galoppade i snön, mysig! Och har varit barnvakt åt alfred också. det har varti mys och bus och ah, han är söt. Släktkalas och massa. bror har ju fyllt 19. Sen är davve hemma också. En toppen helg på alla sätt o vis. imorron är det söndag och ska vara med min fina vän Linnea <3




om idag inte var en endlös landsväg, om inatt inte var en var en krokig stig om imorron inte kändes så oändlig så är ensamhet ett ord som inte finns

-

det är ni som är konstiga, jag är normal

jag blir så arg på mig själv, kan inte någin bra typ skjuta mig. nu har jag tappat bort busskortet och jag orkar inte.. åker buss till skolan o det är trångt jävligt. jag vill slå någon. har inte ätit och är trött o hungrig bajs. hejdå

Att bo i björneborg

HAHAH! hittade en gammal text från när jag var 11 på mailen. om hur jag tyckte det var att bo i björneborg!

Att bo i Björneborg är bra ibland och dåligt ibland. Det bra med Björneborg är att man nästan känner alla, det är inte långt till kompisar, man kan cykla vart som helst i lilla Björneborg. Det dåliga med Björneborg är att det inte finns så mycket kompisar, det är långt till affärer, det finns inga idrotts föreningar mer än BIF och BBK och i dom idrotts föreningarna finns inga ålders grupper för barn och ungdomar,  eller också  har man tröttnat eller aldrig gått i det för att man tycker att det värkar tråkigt.

Björneborg är en liten ort ungefär en kvart utan för den lilla staden Kristinehamn. Det är inte många som känner till Björneborg. Men där är en fin liten ort (i vissa områden). Björneborg ligger precis vid Vismen och har en egen badstrand som kallas Gräsviken. En bilresa på 5 min så är du vid Båtsviken där Gocko ligger 5 min från även det en fin bad plats. Kanske inte lika populär som Gräsviken men den är. fin. Så gott om bad platser finns det.

Scana är fabriken där de flesta jobbar i Björneborg och jobbar dom inte där så har  dom gjort det eller också har dom inte detJ. Den typiska Björneborgaren har bott i Björneborg sen födelsen, jobbar på Scana och i flera generationer har den släkt som har jobbat på Scana. Den typiske Björneborgaren är lång och smal har brunt hår och jobbar hårt för sitt hem. Den bor i en villa och den kan vara vilken färg som helst. Är gift och har kanske barn inget måste för den typiske Björneborgaren. Den tar hand om sitt hem väldigt väl och har en dialekt som kallas för Värmländska.


trodde jag hade sätt det mesta, det här var inte vad jag väntat mig

Hej!
Sitter och har nyss duschat och fixat lite, packat och ska åka in till min fina nu.
Idag har jag blivit mobbar, stapperkent och ja. sen har jag träffat min bästa vän över en fika. hihi.
det var bra.
Jag har inget att komma med. förutom att jag tänkte säga att livet är förjävla bra trots ett poäng från g på matte provet och ett grattis till ig;t från min matte lärare, ne, jag är faktiskt seriös, det var vad hon sa.
" har du fått ig någongång förut?"
"nej"
"grattis"
och där sitter jag och typ gråter för mitt första Ig i hela mitt liv. usch!
ha det fint!

en bra dag för att flyga sateliter

Day 13 – This week
ahopp.
Måndag- då var jag ledig!
Tisdag- träning, skadade mig, skola, behandling till knäet, hem
Onsdag, skola, fika med linnea, ikväll ska jag till Viggi
Torsdag- skola, prov, fotbollstermer, hem, stallet?
Fredag- skola, behandling
Lördag- allt för att vara bra i knäet
Söndag-cup, lussebandy med linnea!

than came you

Hej!
Ska snart ha muntlig presentation usch. fast det är inte så jobbigt att prata men jag tycker det känns som att vi inte alls förberett oss, det tycker jag inte om. fast, vad ska jag göra då? haha, jag kör så får de andra liksom ah, göra sitt. Idag ska jah hämta min sko från skomakaren och  sedan ska jag fika med Linnea och sedan ska jag hem, fixa och in till victor ikväll! fint.
i alla fall så blir det ingen muntlig prenstation nu heller tydligen! peace

du får mig aldrig att stå still!

Day 12 – What’s in your bag 

haha, listan kommer vara lång mina vänner. så jag gör den kort. fotbollskor, benskydd, träningskläder. schampo, balsam, två, hudlotion, ansikst kräm, smink, plattång, värmeskydd, spännen, snoddar, plonkan, dator, penna, alltså, det är så mycket. jag orkar inte mer.
ha det fint!

before it gets to hard to belive

Hej!
sitter nu hemma, har tejpat knä och haltar.. bajs. är öm på ett fäste på baksidan av knät och ont. inte bra. men jag överlever nog. hoppas det är bättre på torsdag och änu bättre på fredag så ska jag tillbaka för koll och sen på söndag hoppas jag att jag är redo för cup! hoppas! jag vill verkligen inte vila nu. det har jag inte tid för!  blev inte så mycket för träning för min del förut.. och någon springtur elr promenix är ju knappast akutuellet nu. ska försöka ta tag i matteboken idag och sedan ska jag eh, kolla på tv'? inte fan vet jag. jag hatar detta.
ha det fint. peace

som nån som du kan döda för

okej bloggen. jag ska vara ärlig. jag gick ut och gick, till farfar och tillbaka. det är ca 100 m till min farfar. men det var så kallt så jag trodde jag skulle dö. sitter fan och fryser nu. dock vill jag röra på mig men får tänka på träningen imorron vid typ 9 och ladda för den. fotbollsträningen igår gick himla bra, så hoppas det går bra imorron också!
kommer ihåg vilket sammanbrottjag var i vid denna tid förra året. men inte nu! det går bra nu!
istället för att gå ut och gå, så kryper jag ner undertäcket och sätter på en film. och sover!
fast först ska jag packa!
peace and love


i will follow you in to the dark!

Day 11 – Your siblings 

De som verkilgen ställer upp när man verkligen behöver dem, de som man växt up med, delat fina minnen med, de man kan tro växer ifrån mer med åren, men även om man inte ses varje dag, man bor på olika ställen runt om, så växer man bara ihop mer. kommer på att man har samma sjuka humor. samma musiksmak. gillar samma saker och framförallt, ser varandra på ett helt annolunda sätt. Mina syskon är världens finaste, jag har alltid två fina storebröder och hur stora vi än kommer bli, är jag alltid lillasyster, alltid. det kommer alltid kännsa konstigt när jag gör sånna saker som ni gjorde för några årsedan, sådant som är normalt. men jag är alltid liten för er. Ni kommer vara mina förebilder, några jag ser upp till, några jag kommer tycka är as coola hela livet. för ni är trots allt mina storebröder, David och Simon, i love you!





du sa jag skulle ta kärlek lätt som en vind

day 10, what you wore today
vet ni, jag tror att ni skiter i vad jag har haft på mig idag. och om ni inte gör det, säg till. puss:)

vi skulle ta oss långt vi två

Sitter här, barnen har just åkt hem efter lek ute i snön och massa pepparkaks bak. det är liksom tyst i huset nu. Nu vänar jag på fotbollsträning. fint.
här får ni bilder!







it's a small crime and I got no excuse

Hej!
Sitter vid datorn, är trött som stryk, fundrear på att ta en promenad i snöovädret, känns som jag behöver det. just nu är jag inne i en av mina härliga tankesvakor. När jag kan gå runt i min egen värld. känna mig trött och tänka på allt. allt runt mitt liv. det är rätt skönt att komma ut, och ränsa lite då. det känns rätt bra när man kommer in då.
det är andre advänt, det är mysigt. Förut var jag i stallet och red ut barbaka i skogen. vi galoppa i snön och jag bara älskar hästskrutten. han är bäst i hela världen! Nu snöar det mer och det ska bli härliga vinter turer med tildus!
på lucia ska vi nog rida lucia, det blir mysigt.
har bakat pepparkakor ikväll också och ätit god mat, mysigt och lekt med barnen och ja. det är helt okej. mina tremäningar är här! Nu spelar de poker och jag sitter här. trött är ordet skulle kunna somna vilken sekund som helst, så jag tar nog en promenad tror jag. lite frisk luft brukar göra susen!
hoppas eran kväll har varit fin, ta hand om er!
peace and love.

det vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet.

day 9, yout belifes
ödmjukhet, respekt, ärlighet, kärlek

you raise me up

hey!
SItter i skolan, har ett cp tangent bord och ah. ska till stallet idag när jag kommit hem sen till Victor tror jag. imorron är det pepparkaksbk. och alla lever efter simmet. nu ska jag sluta ha det fint. vet inte när vi hörs nästa gång:) peace

you'd better watch out, cause i like you

Godkväll. Jag känner inte för att slå någon längre. har varit inne och tränat mage i ca en timme. Fan vad jobbigt det var. körde järnet! Nu ska jag skriva engelska och sedan packa för imorron, då ska vi swimma, jag och mina klassisar. livrädda varandra! hihi, vi får väl se hur många som har drunknat när vi ska tillbaka till skolan.
nerå.
sen ska jag plugga järnet på lektionen. få det där jädra raporten ne bit på väg!
sen ska jag hem och åka till stallet, häst vakt imorron och på lördag! kallt som fasiken men bara o bita ihop!
nu ska jag skriva engelska!
föresten, utvecklingssamtalet gick super förut, jag är duktig chey!

peace!


i'm the one who wants to be with you

day 8, A moment

jag måste bort från den här hålan, måste bort från den här byn

alltså, jag vill bara skrika åt någon. slåner någon. har ni inte sånna dagar när allt är jävligt även fast det inte är det? först utvecklingssamtal, det gick bra. sen körde mamma sakta hem när jag bara ville hem, och sen! så får jag reda på att vi skulle handla. hungrig och trött så ja, tjoho. på coop var det mycket folk, de kronglade och nu fuckade min äckel mobil ur också. prutt

see the champions take the field now

Har fotbolls tiori, jag och Julla gjorde ett jätte fitn anfall!

and change my life the way you done

nHar fixat till brors frilla. det blev bra.

och du kan säga vad du vill till mig

FAN!
jag springer antingen klockan 22:00 sen eller imorron. bajs. jag var taggad, men måste se maria wern:$

jag säger ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll

jag tycker om mitt liv. jag tycker om känslan!

Idag var en dag, en dag som alla andra, matte prov på slutet och även en fika med erika innan jag drog mig hemmåt från karlstad. Kom hem rätt nyss och hade tänkt ta mig en springtur, det är ju bara så där -17 grade ute, men va fan, man får väl ha kläder på sig? Sen kommer jag väl hosta som fan men jag tror det är värt det.
Skönt kommer det vara när jag kommer tillbaka igen i alla fall! Nu var klockan mycket.
take care.
peace

Grattis Morfar också! <3

vi går ut och brinner upp i natten

day 7, your best friend
Linnea, jag har sagt det förr, jag säger det igen. ingen som dig. ingen som dig och mig tillsamans. ingen kan ta din plats hos mig. du är min bästa vän, Linnea.


RSS 2.0