Ute och glider på snowboard och skidor

Hey!

Siter nu i en lägenhet i stöten mitt och har nyss ätit lite mat. Även bäddat iordning mitt rum osv. Nu längtar jag till onsdag då plutt evve kommer hit, undra hur många gånger jag skrivit det nu?
Är rätt taggad för imorgon då det blir snowboard hela långa dagen, härligt! Ska gå och sova tidigt ikväll tänkte jag, inte så jävla rockigt att sitta här instängd i en lägenhet med familjen, fast rätt mysigt viss kvällar men ikväll finns inga kort eller något, så känns rätt värdelöst. haha
Inget speciellt at skriva, får se om jag orkar blogg ikväll, isf hörs vi då!

Peace Sofia

Innan vi åkte upptäckte jag att jag var typ linka lång som våran skylt:$


One nigth to be confused

Hej!
Packar som aldrig förr. Eller nej, jag har packat er i mitt liv..
Mamma håller på att hjälpa mig och packa, jag tycker om det;Drar i alla fall upp till sälen idag, hoppas det är massa gosig pudersnö, och när jag kommer hem så ska all snö här vara borta, yäs:D
Det är mina drömmar i alla fall.
Sitter här och dricker te och försöker bli frisk på två sekunder, det funkar inte..:( Antgligen kommer jag må GÖR bra efter denna vecka, hoppas lite fjälluft kan göra mig frisk i stället..

Har nyss trycktner mitt täcke i en väska och nessisären, sen blev väskan full. haha, jaja, nu ska jag inte sitta här, tycker ni ska smsa när jag åker upp idag, så skriver jag ikväll när jag kommer hem och har tagit det bästa sovrummet till mig och evelina som kommer på onsdag, åååååh, jag bara längtar efter det, saknar henne!
Nu ska jag gå o snyta mig.. hah,

peace
S
O
F
I
A


Dancing on a feeling

bastu och en dusch var allt jag behövde! Nu är jag piggare och väntar på att Simpis ska komma hem så jag kan få åka in till staden och köpa lite naturgodis! Jag snorar fortfarande(usch så snuskigt det lät) men piggare än förut! Håller också på att packa, det går inte så jälva bra, hittar ju inget. haha. Men en väska färdig iaf ska bara packa nessisären, hur stavas det?;o Och det är alltid så jobbigt.. Håller på att ladda ipoden och kirra ny musik på den också, sen ska jag fixa in några filmer på datorn som att  Voddlen inte funkar igen förens mars? Gör jobbigt..:(

Har inget viktigt att skriva, min blogg blir tråkigare och träkigare.. men ni får iaf en lite tenxt här som jag skrev på engelskan sist..:)


 Allt det du gav, allt det du tog. du tog mig och svepte in mig i en värld av kärlek, du fick mig dansa, flyga. Du svepte in mig i dig, men dina händer, armar och läppar, men jag måste gå nu. Klockan är för mycket för dig och mig. Släpp mig, låt mig dansa på egen hand, låt mig på nytt hitta kärlekens land.



peace sofiA


Så länge våra hjärtan slår

Hejs!
Jag börjar bli sjuk, hatar det. Jag vill faktist vara frisk. Imorgon åker jag till sälen, göttmos, sjuk och jälvlig. Men Evelina kommer på Onsdag, det kommer bli så himla bra!
Igår kom Linnea till mig som sagt och vi gjorde pizza och kollade på tv. Mys helt enkelt. Sen somnade vi ganska tidigt och nu är vi bara trötta. Sitter vid en varsin dator och jag vill bara sov och göra något ikväll som inte är att städa, kolla på melodifestivalen eller att packa, antagligen kommer det sluta med att jag gör alla tre grejorna. KUL!
Jag ska i alla fall bäddarent sängen och mysa till beck tror jag. För mig själv. Sen ska jag fixa skjuts in till stan så jag kan få köpta naturgodis, lycka till med den... Sen ska jag basta, det ska bli så himla skönt, det ser ut som att min kväll kan bli en sofia kväll, härligt. Eller, antagligen kommer jag sitta och deppa för att jag har så tråkigt vid datorn.. haha.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är bara så jälva trött.



Varför kommer det sig att jag sitter just här, just nu? Och varför blir det alltid så att man blir sjuk på loven?
För det lyckas alltid jag med, bli hängig och sjuk innan något ska hända, elller när man åker utomlans. usch fy och blä!

nu ska jag sluta sitta och blogga och göra något annat kull,

p
e
a
c
e

S
o
f
i
a

Love until we bleed.

Hejsanhoppsan.

Idag har jagr varit i skolan typ halva dagen...
Först vare skridskor, jag lärde mig att Sofia ej ör hålla i en klubba och stå på skridskor samtidigt, man lär sig något nytt varje dag! Sen var det No, och jag gjorde läxförhöret, det känndes bra! Så käkade jag och sen drog jag ner till sjukhuset och träffade Ullrika och vi gick igenom mitt nya pogram för foten, det verkade roligt så jag hoppas jag blir lite motiverad till att gå dit igen nu!
Linnea, min Linnea kommer med 3 bussen hit och vi ska leka med varandra idag:$ vi ska äta pizza.. haha, är inte alls sugen men det ska bli mys, så ska vi kolla på film och självklart Solsidan!

Nu tänker jag duscha! pussss:*



I adore you

FYFAN I HELVETES JÄLVA FAN.
Jag orkar inte, så jälva trött på detta jälva äckliga skit.
Bråka med föräldrar är det värsta som finns. Så jälva jobbigt att ha tvåstcyken mot sig själv. Tänkte sova hos farfar inatt, men han pratar så himla mycket så orkade inte.
Nu har jag tränat och det gick dåligt.. skräll. Nyss duschat och ätit lite nu ska jag krypa ner och sova tänkte jag, orkar inte bry mig om no;n.  fan. helvete.


Jag försökte vara den du ville jag skulle vara. Jag försökte att inte vara mig själv men det dög inte. jag såg mellan trädens gråa grenar och förstod att det är inte denna människa jag ska  vara. Jag ska vara den som jag alltid är. Den jag vill vara inte vara någon för att du vill att jag ska vara så. Men jag samtidigt är det så svårt att vara så jag vill vara, för jag orkar inte. Jag är bara tillslut, någon som ingen vill att jag ska vara


Sovgott.

 

pece sofiA


Du finns inom mig inom mig, en plats är säkrad här.

Hej!
Jag har legat på latsidan nu ettag när det gäller bloggnadet känns det som. Men jag har haft mycket och göra och inte haft direkt något att skriva om. Men nu är jag på G igen!
Igår började jag blogga, sen doig mitt internet, jag också för jag orkade inte börja om med allt då.
Skolan idag var rätt lungn, tekniken var inte sjukt jobbig och idag var också min vän Viktor tillbaka i skolan, han får en på bra humör!
Sedan så vare fanska redovisning också, det var ju eh kul, nej, men det gick skapligt i alla fall.
Efter det så tog jag o Viktor stadsbussen ner till stan och skulle och kolla på Rent med musik elevensval, fy så nervös jag blev över våran musikal som vi ska sätta upp...
Har käkat lite nu och ska plugga tänkte jag. No, men blev så himla glad nyss då jag hade fått brev av min sötnos till tremäning! Puss på dig:*
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag iväg och träna fotboll.. Göttmos, imorgon äre skridskor på idrotten, så jälva jobbigt att bära skiten. haha. Tur att jag aldrig började spela hockey, annars äre rätt kul med skridskor, fast, jag är rätt sämst.
Bloggar ikväll tror jag.

Kiss:*


peace SofiA


Som ett spöke bland isflak

Sakta, sakta, rasade allt. Jag dog inombords, jag försvann. Endag stog jag där, en dag, en dag låg jag där. Idag kollade jag på mig själv, såg mina ögon som nu blivt frusna, inte av köld, av rädsla, rädslan för mig själv
Idag var det skola, jag skulle stått i kiosken ni vet, MEN INTE FAN FICK JAG GÖRA DET!
Jo för när jag kommer till skolan, ni tror banne mig inte att vi har fårr in gulafloden då eller? Att det är en läcka i cafeterian och att det är som en jävla flod mitt igenom rasthalllen. Så i stället för att sitta i kiosken och dö heladagen fick jag åter en dag innan lovet pinas i mina lärares hemska klassrum, icke motiverad till det idag.
Men jag är glad i alla fall hörrni. Eller just efter engelskan var jag det. För redovisningen gick bra och Ulla sa att det var super bra. Tack o bock ulla.
Inte heller Franskan kändes jobbig i dag, jag är tillbaka! Hade även styrelse möte, haha, de mötena är ju allt utom seriösa i alla fall. Eller ja, när Jonas eller Janne är där är det väl rätt seriöst, men annars bara kul!

Sen gick jag och Linnea och köpte kyckling grejs på Jakobs och sen gick vi till Kalle och tog över hans hus, eller hans säng åtminstonde, åh så bra jag mår med Linnea. jag inser hur mycket jag saknar henne när jag är med henne, min bästa vän. I love you babe och det är dags att hitta på massa galna saker oftare igen!


Sen gick jag och tränade, ah, gick väl som vanligt. Slänger upp en fotbolls bild också! Jag tycker verkligen det är super kul , och det är något som jag vill göra, men det känns som att nu går det så himla dåligt. Kan bero på att jag har för höga krav osv på mig själv, jag vet inte.  Ska försöka vara lite positiiv på torsdag och ta träningen med en klackspark, vi får väl se hur det går..
'


Antagligen kommer bloggen se annolunda ut snart också, något nytt är aldrig fel.

Peace SofiA


 

 


Egentligen är du inte kär i mig, och egetnligen är det okej med mig för jag är inte kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

Hej!

Idag var det skola, helt galet kallt också. SKolan var ialla fall helt okej. Fast fattade INGENTNING av matten. haha. Tog hem den och ska kolla på den ikväll, vilket jag även ska göra med min engelska redovisning och no som jag har läxförhör på imorgon. Annars ska jag stå i kiosken och sen äre ju styrelse möte så blir inte så jädrans mycket med det.
Tänkte också att jag skulle försöka hinna med en spring tur ikväll i det varma soliga fina vädret där man inte alls riskerar att slå ihjäl sig. Men jag får bita ihop. Man lär sig faktist bättre efter att ha tränat.
Så jag har inte tid för bloggen nu. Sitter och försöker få ner något slags cam program så man kan ta kort liskom utan att göra det på msn för de kan man ju inte använda sen. haha. låter ju som att jag inte gör något annat än att ta egopix men så är ej fallet, fallet är att jag aldrig gör det,haha, för ful:D
Nu ska jag plugga. som tilda skulle sagt "slå en stekpanna i huvet på mig"
Kärlek på er!

Peace Sofia



Jag kommer ångra att jag aldrig riktigt tog mig mod till att säga att jag faktist verkligen älskade dig.


Hal som en tvål..

Hade en jätta bra kväll igår, fast Linnea saknades..:( tack för kvällen!
Nu har vi nyss städat och jag ska ut o skotta åt mamma och pappa och grannarna .. haha.
hörs sen
peace


When I'm shaking my hips, look for the swing

Hej!
Jag sitter i min säng och har nyss damsugit hela huset, stolt tjej! Ska snart göra iordning tacko köttfärsen som att simon ska äta innan mina gäster kommer så gör jag iordning den i alla fall och sedan så får vi värma lite efter åt. Jag är sjukt taggad för ikväll och jag ska bara må bra tillsamans med min vänner.

Igår var jag som sagt hos farfar en stund, han tyckte det var allt för länge sen jag hälsade på. Det var trevligt och han satt och berättade för mig hur duktig han en gång var på fotboll och att det antagligen var ifårn honom jag ärvft mitt fotbolls intresse och att jag var så snabb.. haha.

Konstigt det där, så fort det går bra för någon av oss barn så är det alltid den där evigt långa diskutionen vem man ärvftdet ifårn. haha, de är väl för söta mina släktingar.. denna diskution har kommit upp förut kan jag lova.

Jag funderade stakt på att gå ut o springa nyss. Men ångrade mig nu. För det är snöstrom ute och det är inte kul. Pratade nyss med Mamma också och hon tyckte inte jag skulle gå ut, hon var rädd att jag skulle stuka foten, det är räääätttt så jälva halt ute. Ska i alla fall gå ut o skotta lite så att folk kan ta sig in till huset. haha.

Hörs ikväll!

Peace SofiA


Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bräns.

Blunda, ibland kanske det hjälper. Att se allt från ett mörker, eller att inte se allt. Att blunda för verkligheten kanske får dig gå. Gå utan stöd från den du drömde om när lamporna släcktes och du föll.
Föll två gånger, en gång för dig, en gång från dig.
Släpp taget om mig nu, håll inte längre i mig, jag vill inte stanna kvar jag vill smyga iväg tyst som det som inte hörs. Jag ska blunda, det kanske hjälper


Night after Night you say you move on

Hej!
Jag sitter i min säng och tog en paus från städandet! det går faktist inte så bra för det är så tråkigt så jag har tagti många pausar, men snart är jag klar!
Idag har jag varit i skolan och vi simmade första lektionen, yäää. Skulle rädda en såndär docka, HERREGUD VAD TUNG:o Jag höll på attt drunkna. haha, först fick jag upp den, och började simma och så började tomas prata med mig, och jag görde inte som att mina öron var undervatten, så skulle jag stanna och lyssna, och då sjönk inte bara dockan utan även jag hahahahah. Jag släppte dockan, bara det att den hamnade på typ den djupaste så jag fick dyka ner och hämta den också. Så fick jag upp den och kunde inte andas! Så sa tomas, ta den andra dockan, och jag gjorde ju som han sa och var som en typ ja något andades som aldrig förr. HAHA.

Så var det lite lektioner och lite lunch och sen var det matte.. HAHA, asgarv. Jag och Linnea missade när vi gick in och bestämde oss för att skita i lektionen.. Oherregud. Så kom våran vikarie ut i rasthallen för att kolla efter elever som saknades typ mig och linnea, och karro mfl. Så jag och linnea gömde oss underbordet, vi kom undan..;) Så när vi suttit och tänkt ut planen för att vi inte varit på lektion, alltså den fantastiska ursäkten som via alltid lyckas komma på, bäst!
Så kommer vikarien igen, och vi ner underbordet, det var bara det att vi inte lyckades lika bra denna gång.. Haha. jag såg hur han gick och kollade lite underbordet och jag bara linnea, vi är upptäckta, så kom han fram till bordet:
Vikarie: Jaha tjejer..?
Sofia: Linnea tappade sina nycklar underbordet..
Vikarie: Jaha.. och varför har ni inte varit på lektonen innnan?
Linnea: Sitter och försöker hålla isg för skratt underboret
Sofia: Jo eh, det var såhär! Linnea fick mens och så had einte hon några tamponger så vi skulle gå ner till
Vikarie avbryter och tycker att det är pinasmt: aa, du behöver inte förklara. Jag skriver upp er så får ni ta det med Janne.
Sofia: HITTAR DU NYCKLARNA LINNEA?
Linnea: nä, det är något fel.
vikarie: det är inget fel i huvet då Linnea?
Så gick han. Vi skämdes och skrattade så vi dog. Sen gick vi på nästa lektion:D


Peace SofiA



Vaför vill man vara själv när alla är hemma? Oh när alla är borta är man sällskapssjuk?:o


I'm dancing in the monligth!

Hej.
Fast, nej det gör jag inte. För jag ligger i min säng och är typ död och vill spy när jag tänker på att jag ska till badhuset imorrgon. Men känns rätt gött om jag får tag i Guy så jag får dra ur benen, det behövs. Jag orkar inte blogga idag. Jag tänkte bara hälsa, Hej. Sen tänkte jag säga att ni är vackra allihopa som ni är och att ni ska ta hand om er tills vi hörs nästa gång:)

Peace

Jag vet hur det känns, när allvaret blivit ett skämt.

Hej!
Bloggen har kronglat lite, men nu kommer jag in som vanligt igen och kan blogga!
Idag har jag varit i skolan, idrotten var fantastiskt kul, fast det var nog bara jag som tyckte det.
Hade gymnastik, så flyver, volter osv. Jag ångrar att jag inte fortsatte som fan.
Sen så var väl resten av dagen bara skit? Förutom efter skolan!
Hade i alla fall matte prov, ooohhyäää, inte gör svårt. Men gjorde inte alla talen.
Sen var det syslöjd. Jag hatar syslöjd. Eva tycker att jag har dålig attityd. Men jag säger typ inget. Hah.
Så var äntligen skoldagen slut, gick ner på stan med Linnea, fixade lite, träffade Becka o Hampus, trevligt, sen blev dt en fika på ejes med Linnea. Har frusit så mycket idag och värmen är inte tillbaka än... Mitt taggade springhumör försvann lite som det är så kalt och att gå ut gör mig ledsen. Haha. Men ska i alla fall ut o springa men först ska jag plugga religon! Sen börjar allt lugna ner sig lite. Skönt.
Det känns även som det börjar vända lite i franskan, samtalet med Linda var behövligt tror jag, för alla ämnen som att jag fått tillbaka motivationen så sjukt mycket faktist. Dessutom är min natt sömn mycket bättre och jag är inte alls så trött längre, detta kan nog påverka min motivation massa också! So keep go on girl!

Nu ska jag plugga. Känns dock väldigt jobbigt som jag är som en is bit.

i'm back!

Peace SofiA


Du visste nog att jag hade mina skäl

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat på ettag, tappade lite lusten ngr dagar, men nu känns det som om jag är tillbaka!
Idag vare skolan, jag var fan taggad ända tills jag insåg att jag faktist var tvungen att gå ut sängen för att komma till skolan.
Väl ur sängen och väl iordninggjord skulle jag sätta på mig jackan för att ta mig till bussen i 30000 minus grader, det visade sig att min jacka låg kvar i bilen, no jacka, no ipod, no busskort, för bilen hade pappa till jobbet. Fick sätta på mig en vit ful jacka och leva 2 bussreesor utan ipod, det gjorde ont i mig.
Min älskade Linnea var inte i skolan idag och inte heller kantarellen, inga bilder från bildlektionen idag:(((
Nu har jag  kommit hem och ätit lite. Ska vänta på att maten smält sen blir det att klä på sig 5 ton kläder och sen till eljusspåret och ha fys i backe! Måste komma igång med träningen ordentligt igen!




Jag vill dansa och le, hoppa och se livets godating. Jag  vill prata och skratta, jag vill höra de fina orden i mitt öra. Jag vill dansa med dig, le pågrund av dig, se dina godating. Jag vill säga något till dig, sedan skratta med dig. Jag vill höra, hur du viskar de fina orden i mitt öra.



peace sofiA


Love, love, love, i want your love

Godkväll!
Ligger nu hos min best friend. Yäää. Det var länge sen nu så det känns skönt att vara med henne igen.
Vi ska kolla på film idag och bara mysa. Det tycker jag är bra i alla fall.
Jag har saknat henne och har inte tid att blogga om något djupare eller så nu.
För nu ska jag leka med Linnea!




















I want you, just like you are

Hej! jag orkade inte blogga igår kväll, var helt slut efter att ha kollat på Allt för min syster en film alla borde se!
Så otroligt vacker. Jag grinade från början till slut, på riktigt alltså. MAn kunde verkligen leva sig in i filmen och förstå på något sätt. Jag har dock fuskat och inte läst klart booken innan jag såg filmen, vilket är lite synd, men kunde inte låta bli, jag tycket att hon som spelar anna- Abigail Breslin är sjukt dukitg!

I alla fall, jag ligger nu i min säng och känner mig trött i kroppen, ska nog gå upp och få i mig lite frukost, sen ut o springa tror jag. Skönt ska det bli, sen vill jag åka ner till Gullspång tror jag. Men det kommer inte hända, synd för mig.
Idag ska jag bara ta det lugnt, Linnea kanske?
jaja, bloggar sen.

Peace ande love sofia




It was so easy last nigth

Hej.
Idag har jag varit i skolan. Suttit och sålt geleeee ehjärtan hela dagen som det är löjliga alla hjärtans dag på söndag, men jag slapp lektioner i alla fall. Fast gjorde provet, vilket jag tror gick rätt bra.
Efter skolan gick jag till sjukgymn, Det gick bra dock har jag tröttnat lite på övningarna.
Sen gick jag o träffade stefan, vi gick till han, kollade på A walk to remeber, nu har jag det gjort också, den var bra!

Ikväll blir det antagligen Allt för min systrer. YES!
Puss o hörs

Peace Sofia

När natten är här ska jag lämna allt tillbax

Helluu. Idag vaknade jag av att jag satte mig upp och trodde jag var dum i huvet. Jag trodde jag somnat med lampan tänd, vilket jag har svårt att göra, taklampan i alla fall. Dessutom så var jag så himla säker på att jag släckt den igår när jag gick o la mig, det visade sig att mamma tydligen  varit inne och väckt mig, jag hade vaknat men sedan somnat om, jag kommer inte ihåg någonting!
Sen fixade jag mig på ett kick och tog på mig en tröja jag känner mig ibekväm i så det slutade med att jag gick runt i jacka med ett svart linne och kojl istället för den gula tröjan. Skrev i alla fall uppsats delen på nationella idag, det kändes sjukt bra.
Fick dock reda på senare på franskan att jag måste skärpa mig om jag ska ha kvar mitt VG, och det var ju en bra början att göra skit ifårn sig på provet jag skrev idag på franskan.. Men nu ska jag verkligen försöka hitta motivationen igen och börja ta tag i skolan!
Ska tillexempel börja nu med att kunna 7 kartor, eller plan, som det heter på franska, hoppas linda läser(A) och kunna dom som bara den! Sen ska jag även plugga No och kunna den som bara den också så kanske jag kan få tillbaka mitt VG i No som jag sänkte mig till G när vi bytte lärare. Bajs.
Sen hade vi styrelse möte, det är alltid lika kul, sedan var det även musik, det gick rätt bra tycker jag..
Nej, nu ska jag plugga sen ska jag o träna vid 9, men endast om jag kann Geografin. Elr, jag kanske tränar iallafall, men jag ska verkligen försöka kunna geografin innan, för det skulle vara super skönt.
So no more time for you babes

Hörs ikväll..




Peace Sofia

 


Det har tidvis gått bra, tidvis har saknaden lagt sig

Men ibland kommer allt tillbaka. Alla otroliga skratt, under en sånkort tid hann jag falla en miljon gånger, jag tappade bort mig själv när du försvann.



Andas, in, ut, håll inte andan, se dig själv, se andra, se mig.
Var inte rädd för det du inte kan se, jag gömmer inget för dig, jag vill hålla i dig, jag vill hålla om dig.
Jag vill se dig växa med mig, se dig andas in i mina lungor där luften kommer stanna föralltid. 

Idag var det skolan, Onsdagar känns verkligen som om de aldrid kommer ta slut. Det kommer de ju antagligen inte heller, men jag menade inte så.
De är så sjukt långa. Först går man i skolan och man har inte så många lektioner, men de är så långa.
Sen så ska man hem, och d¨är man hemma så tidigt att det känns som om man inte har något att göra, man väntar liksom på att man ska få sova typ. Sitter och dör vid datorn eller liknande. Sover lite kanske, vilket gör att man inte sover på kvällen.
Men nu ska jag sluta skriva massa strunt och plugga franska. Sen ska jag kolla på film, sen ska jag sova, jag måste vara utvilad imorgon, för då skriver jag nationella prov uppsats i svenska.

Peace SofiA


 


 



I hold breath

Jag är trött, jag är slut. Jag mår bra, men jag orkar inte. Har ni kännt er sådär små? Små av att ni känner er svaga?
Jag är slut, känns som mina krafter är slut.
Jag bryter ihop, jag ramlade idag, jag föll.



Idag har jag varit i skolan och sedan gick jag till farmor och åt, mumsiga pannkakor, farmors mat smakar alltid så bra!:))
Sen var det träning. Det gick väl okej, skönt att träna. Ska träna kondition nu , så jälva gött. Springa o ha mig.
Sen hem och då brast mitt liv ihop. Jag hade glömmt mina franaka böcker i skolan. Och har prov imorgon vilket antagligen skulle gått åt öfjuero om jag inte fått tag i linda, och samtalet gick oväntat bra!

Nu ska jag försöka plugga Geografi, sen sova, sova, sova.
peace sofia

I'm sitting here alone with my memories

Varför känns livet så lätt heltplötsligt? Jag vet inte vad det är som gör det, vad det var som hände? Men jag skiner. Visst saknar jag visst gråter jag, visst känns det som att jag faller tillbaka igen. Men jag orkar, jag är stark jag LER!
Man måste våga gå geneom det mörkret för att komma till ljuset. Man måste våga sträcka på sig och le och vara glad för att inte vara ledsen och svag.
Kanske måste man lura sig själv?
Kanske  måste man låtsas le för att tillslut kunna le på riktigt?


 

Peace SofiA


Jag mår bra och det blir vackert

Om man ser något försvinna, är det då lättare att lämna det bakom sig?
När vi åkte hem från norge så satt jag längst bak i bilen och kollade bakåt, jag såg gatlamporna försinna bakom mig, det kändes lite som att livet försvann när jag satt där och tänkte. Vad vackert det var, det var en film framför mig, av gatlycktor som försvann. Det kändes jobbigt att åka ifrån David förut, men att veta vart han fanns gjorde det så mycket lättare. Att ha se hur det sr ut och att han mår bra, att få krama stora storebror.
Det är nog lättare att "lämna" någt bakom sig om man ser det försvinna. Eller ibland i alla fall. Ibland är det nog lättare att allt försvinner och man bara glömmer. Eller vad tror ni?
Det kan göra så ont att se något som är borta ur ens liv, men ändå kanske det är ett sätt att komma över det, att se det. Och känna sig stark och gå vidare?


May it be me

Halllå.

Sitter hos DAvid och bloggar lite på datorn. Vill hem och träna fotboll!
Kommer inte hinna, har missat två träningar irad nu.
IDag har vi i alla fall varit på Munch museet i Oslo, var faktist inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, kul faktits!
JAg längtar till sverige, då ska jag smsa:$ hi1hihi. ååh, vad trött jag är. Orkar inte skriva serrrrriöööst. Kommer nog ett inlägg ikväll, för jag har tänkt en heldel idag och tänker dela med mig!

Follow your heart


Peace out sofiA


i'm the worrying kinde

Jag låg nyss i badet en sväng, hade så tråkigt, låg kanske max 20 min, det var inte så himla kul det heller. Jag längtar hem.. Speciellt efter min Linnea och fotbollsträningen som jag kommer missa den andra denna vecka nu. Kanske är bra kanske är dåligt...

I alla fall nu när jag låg i badet låg jag och tänkte... Det droppade sådär irriterande från kranen för att man inte riktigt stängt av den ni vet..? Jag försökte stänga av den men det gick inte, o då kom jag o tänka på att man vänta för mycket i livet, alla väntar på olika saker, döden, vänskap, kärlek, vad som kommer sen? Eller på något som man inte vet, eller något man vet att man inte kan få?
Som nu, en helt konkret grej, att vattnet ska sluta droppa, det kanske skulle gå, men man väntar liksom på att det ska gå bara för att man vrirder på kranen, men det gör det inte. Man väntar liksom på ingenting, efter som att jag var så väl medveten om att det kommer inte sluta droppa, ändå vätade jag på det.
Jag har väntat nu, jag har väntat så länge på att det jag vet inte kommer hända ska hända. Men, vi homosapien, den som vet.. Jag har gått o väntat nu, dt har gått flera veckor o jag har vänatat, och det har dröjt för att man ska komma över något man väntar på? Helt idiotiskt, eller kanske bara mänskligt? Eller så är det bara jag som väntar, på ingenting

You are the dancing queen!

Hej!
Idag har jag varit in Norge hela dagen, ute och gått på stan med även varit on a museum.. hah, jag tyckte det var GÖR kul, men det var mer spännand än jag förväntat mig.
Sen så handlade jag bara en tröja. Duktigt! Slänger upp en bild senare kanske.
Nu sitter jag och är nöjd med mig själv och ska snart ut o äta med Familjen, Mamma, pappa, David och Simon. Alla tilsammans!
Jo, tillbaka till varför jag är nöjd med mig själv! För det första var jag och gymnade mage förut inte så mycket till gym kanske, men dt dör för lilla mig. STEFAN! Du får ta med mig e gång i vecka nu! Kanske i alla fall:$
Sen så kronglade hisarna när jag skulle ner igen fårn 37 våningen, och jag hamnade på våning 1 tre gånger och massa knas. Så jag hade 45 minuter på mig att göra mig klar, duscha, fixa håret, klä på mig, sminka mig. ojojojo. Jag klarade det! YES är super nöjd, ochjag ser faktist inte helt åt skogen ut!
Men vi ska som sagt gå o äta, vänta på david som ska komma med vax till Simon, det är INTE JAG SOM ÄR SEN, jag är stolt stolt stolt :DD'

Peace SofiA


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Hej.
Sitter på hotellrumet och myser i mina sidenshorts.. ska snart krypa ner o sova, har planerat att gå ner och träna imorgon innan frukost. Får se, beror på om mamma förljer med! Annars tar jag det efter att jag gjort stan in Oslo!
Jag är framme på Hotellet nu för er som inte fattade det och jag är trött och vill egentligen mest sova, vilket jag inte ska! Ska snart krypa ner med datorn dock och sätta på en film!
Bil resan var otroligt jobbig, även om det inte är så oerhört långt, men jag pratade i telefon under hela "sverigeresan" haha, ni fattar!

Man förstår nog inte hur långbort David är förens man åkt hela vägen. Det gör att man saknar honom änu mer. För det är sjukt tomt utan stora storebror hemma. Var i alla fall jätte härligt att träffa honom igen!


Imorgon ska vi ut o äta på kvällen också. Får se om jag hinner in något imorgon annars så hörs vi ju senare på kvällen. Nu ska jag kolla mooovie!

 


PEace and goooooooodnigth!

SofiA


jag känner inte kärlek längre men jag känner saknad, ett stort somt hål, det är dig som jag saknar

Hej!
Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde inte så bra imorse när jag vaknade sen så hade jag så sukt mycket plugg så känndes som att jag hade ner nytta av att stanna hemma. Vaknade av att det ringde imorse vid halv 9.. GÖÖÖÖÖÖÖTT, jag som tänkte sova länge gick i stället upp och målade naglarna åt lite frukost satt vid datorn, sedan var det PLUGG!
Gick bara fint faktist. Sen tog jag en paus och gick ut i det fina vädret var super skönt att känna solen. Haha, kändes som att jag inte sett den påå 3 år eller ngt. Man åker till skolan när det är mörkt, sen så är man i skolan hela dagen, sen åker man hem när det är mörkt, värdelöst. Men det var skönt i alla fall.
Gick ner och hämtade en bok hos mamma på skolan och sen fotade jag även lite, rätt kul äre faktist!
sen när jag kom hem var det ännu mer plugga och har även packat klart nu. För snart bär det av till Oslo! Ska bli härligt, bo på 5 stjärnigt lyxhottel med spa och gym och massa, kommer bara va hela helgen och antagligen ska jag fylla på pengar på telefonen så jag kan smsa lite som att gratis sms inte funkar i utlandet, det suger!
Nu ska jag snart packa ihop datorn också, den ska så klart med så jag kommer nog blogga lite! Om det finns trådlöst internet på hotellet, men det brukar det ju göra!
SMSA som aldrig förr nu också, så jag inte får så tråkigt:$

Ta hand om er och varandra i helgen!

Peace SofiA


You and me and everyone we know!

Idag har jag haft en av de bästa dagarna hörni! Tack ni som gjorde den! Slänger upp massa bilder istället för att skriva, är sjukt trött! 

Hope you like it!



Sofia

Tilda och Sofia<3

Karro babe

Emelie my love

Sofia

Snyggt med underifrån!


Time to go!


Träffade snygg pernilla och åkte lite!

Fredrik gjorde en stor del av min dag!

Bjuder!

Me in Gudens Goggles:$

Boys in tha backe!

Guden flyger

Guden ramlade:$

Avslutar med en bild på Erik och Filip i liften!

Dagen har somsagt varit super bra, över mina förväntningar! Kärlek på dagen<3

Peace sofiA




I feelit in my fingers, i feelit in my toes, that love is all around me!

Klockan är sova dags för lilla Sofia. Måste vara utvilad imorgon när det är säfsen  med skolan.ska bli roligt tycker jag umgås med lite allt och alla!
I alla fall idag, så var det ju så att jag var snäll och skottade när jag kom hem efter lite mat och så.. Och tror ni inte grannen kommer med snöslungan och kör när jag står och kämpar? haha.
men jag var färdig före iaf ! YES!
Sen så nu har jag nyss duschat och ligger i min säng och tänker på hur liten jag skulle vara utan mina vänner och hur fina de är. Så olika både på insidan och utsidan, men ändå, ni är det finaste i mina ögon!

Var rädda om varandra!

 

Nu ska jag sova

 

peace sofia


can we bring yesterday back around, cause i know how i feel about you now.

Klubb, jag hatar att skotta snö.
Jovisst har jag varit ute och skottat snö nu. Fy så jobbigt det är, men hade lovat mamma så vi kom iväg till stan i tid när hon kommer hem.
Då ska vi åka till Maxi, och även intersport tror jag, måste ha ny snowboard byxooor!
Idag har jag varit i skolan, buss resan till skolan var hemsk, jag var livrädd, satt hos pernilla och smågrät lite när bussen åkte bakåt i en av backarna på väg upp till skolan. Jag hatar verkligen bussar, kommer  antaglien ha panik på väg till Säfsen när vi ska dit med skolan imorgon. Men det ska bli ruligt när vi väl är där, åka lite snowboard!
Skolan var värst idag kan jag säga. Hade bara hemska lektioner, först franska, sen så skulle jag haft idrott, men thomas var inte där så jag fick ha teknik ist. FY! Sen hade jag matte, och sist slöjd. VIlken jälva dag! Alla mina favorit lektioner!
Fast hängde i kiosken med 7 andra mest ist. Haha, Jonas var inte så glad då..:o
Nu har jag kommit hem i alla fall och har gjort pannkakor till mig själv, mums. Sen var jag nyss ute och skottade. Nice bajs.
Nu ska jag leta skidglajjor som att jag inte beställt mina än..:( Och sen ska jag paacka iodrning en väska med grejs för imorgon, skor mm..
Hörs ikväll!



peace


beautiful you´re not alone

Godmorgon!

Idag är jag ledig, jätte skönt, en dag som behövdes. Jag har mina aningar om att Jonas inte läser my blogg. Men igår var jag på alla lektioner utan en enda "kisspaus" YES!
Idag hade jag som sagt planerat Karlstad med Julia, men det blev inte så, hon fick förhinder. Försökte ragga med någon annan, men alla hade så klart planerat in något spännande för denna underbara dag så vi får väl se vart jag slutar. Ska i alla fall om jag inte kommer iväg till Karlstad, åka in till Kristinehamn och träna hos sjukgymnasten, antagligen blir det en solning innan jag går upp till sjukan också som att jag kommer få vänta på att tiden ska bli den rätta..;) 
Sen ikväll ska jag träna fotboll, jag ska verkligen försöka vara nöjd med  mig själv idag, jag måste bygga upp mitt självförtroende!
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på Maia Hirasawa. Jätte härligt! Ska kila upp och äta lite frukost, klockan är ju kvart i 12..

Peace sofiA 


But I don't feel cold, it's not shivering me

Sitter och dricker festis, himlans gott!
Idag var det skola igen, hur trött som helst, men jag lever! Gött det..
Lugn dag i skolan faktist, elevrådsmöte, var ordförande som att Sara var sjuk, det är fan roligare att vara ordförande på de mötena än att bara sitta och lyssna, blir rätt långtråkigt.
Sen efter skolan gick jag ner till Guy, fick trevligt sällskap en bit i alla fall! Tack :)
Väl hos Guy fick jag fram sida och baksida ben masserade och även ryggen och nacken, var behövligt och väldigt skönt trots att det gjorde ont!
Nu har jag typ nyss kommit hem och fått i mig lite mat, och nu sitter jag som sagt pch dricker festis och lyssnar på musik. Ska snart plugga No tänkte jag. Ska även ta tag i engelskan tänkte jag. Det är väl dags nu som det ska vara klart om 2 lektioner och de behöver vi antagligen till att öva ihop oss på.. Jag jobbar bäst under press;)

Imorgon ska jag och Julls till karlstad! Tjohoo! Ska handla lite kläder tror jag, vet i alla fall en tröja jag ska köpa, egentligen därför jag vill åka..;$ Sen för att jag ska få vara med min fina Julia som jag saknat jätte mycket, ska bli världens bästa studiedag!



Bild on me and Ellen från dagens bildlektion



Men nu ska jag kila och ringa till min babe Evve och planera vecka 9 till 1000! Hoppas allt går som det ska så att hon följer med mig too SÄLEN!

Ta hand om er, och om varandra!

Peace

SofiA


RSS 2.0