Love is warm and understanding

Hej...
Snart måndag.. klockan är 20 över 11.. Tänkte att jag skulle hinna slläng upp ett inlägg här innan den blev en ny dag. Idag gick jag upp runt 10 för att jag skulle till Gullspång och hälsa på morfar och tända ljus på mormors grav.
När jag kom ner till morfar åkte han och jag och hämnade Maj, sedan fikade vi lite och sen åkte vi till graven <3
Tände ljus och så. Så åkte vi hem för jag skulle träna, gick okej idag i alla fall.. my day!
Jag har tänkt på en grej, folk säger att de förstår när man har det jobbigt, jag gör det också, men egentligen kan man bara säga så till viss mån så är det sant, men inte alltid, man måste nog tänka innan man säger det, tänka ordentligt.  För att förstå kan vara så otroligt mycket, det kan vara medkänsla det kan vara att förstå det där matte talet. Men att förstå vad en person känner, jag tänker ta något väldigt personligt exempel, men att förstå hur det känndes när min mormor dog, jag fick höra mycket då att jag vet hur det är.. Men det var ingen som visste hur jag kände, eller hur jag känner idag. För det var min mormor som dog, det var inte din eller din, min mamma förlorade samma person, men det är inte alls samma käsnla hon har, det tror inte jag. Hon vet inte hur det är att förlora just min mormor, hon vet hur det är att förlora sin mamma..

jag vet inte vad jag vill säga, men ändå.
Sovgott

peace sofiA

Love until we bleed

Hej, bloggen har kronglat lite på kvällen nu efter att jag instalerat om datorn men kom in nu i alla fall.
Idag har jag spelat hallvärmlänskan tyvärr gick vi inte vidare till slutspel som jag fattade det som men tjejerna var gör duktigta!
Ikväll har jag inte gjort ett skit. Duschat sen lagade jag mat idag igen, eller typ i alla fall, jag skärde grönskaerna till tacosen.

Ska i alla fall lägga in allt från den externa hårddiscen på datorn igen, kan ta sin tid som att jag hade en del på den.. Bilder sen 2006..
Så det blir väl min lördags underhållning.
Har nyss ätit tillsamans med familjen i alla fall och känner mig uppblås i magen igen som jag gör så fort jag ätit något. Sen går det ner igen, men jag funderar på om det kan vara så att jag har långsammatsmältning eller liknande.

så 2006...
 

Yes.
Idag på cupen bröt jag ihop totalt efter andra matchen, var otroligt miss nöjd med mig själv. Försökte verkligen att le men orkade inte, det barst.
Varför har jag så höga krav på mig själv? Det är bra ioförsej, ibland... Mit självförtroende har nog aldrig varit så dåligt som det är nu. Jag försöker jobba på det. Men det är inte så lätt att tänka bra om sig själv och lägga märket till de saker man faktist gör rätt när man lägger ner mer tid på de saker man gör fel. 
Jag vill så mycket, för mycket. Jag vet det, men jag är sån. 

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är 

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Hold your head up high

Hej!

Klockan är snart halv 10 och jag ska aldeles strax åka in till arenan och spela hallvärmlänskan. Hopppas det går bra idag, ´har haft riktigt dåliga dagar när det gäller fotbollen ettag nu. Har varit väldigt mycket i huvet.
Är nervös som bara den, men jag intalar mig själv att det kommer gå bra! ahja, jag skriver ikväll eller något för jag hinner inte mer nu.

Peace SofiA

För om 20 år kommer jag titta på min hand och komma ihåg den kvällen när jag tatuera in ditt namn

Hej!

Idag är det fredag, jag vet det. Imorgon är det Lördag och då ska jag spela fortsättningen av hallvärmlänskan, hoppas det går bra.
Det kändes rätt bra igår när vi spelade mot IKF P93, fast vi förlorade.
Men i alla fall, idag var jag hos sjukgymnasten och det gick bra. Även skolan var bra idag, dock försov jag mig igen och missade idrotten.
Sen valde jag även för gymnasiet idag, känns helt okej faktist! Men jag är nervös som få över att jag inte kommer komma in någonstans. VIlket jag vet att jag kommer göra så jag behöver ju inte vara nervös, hah.
Var hos sjukgymnasten idag efter skolan också. Det gick bra. Övningarna börjar bli lite tjatiga dock så ska fy nytt pogram eller vi ska lägga till övningar!
Sen så små sprang jag till bussen och han, fy vad rädd jag var att jag skulle halka, tänk er springa i nedförsbackar i 8 cm klackar och det är halt som sjutton ute!
Så kom jag hem med 2 bussen och har inga större planer för kvällen, ska laga mat, suprise;o Sen ska jag sova rätt tidigt också, ska ju som sagt spela fotboll på lördag.
Sen tror jag att det blir att beställa lite kläder från HM idag också, gosigt.
Vill gymma ikväll, men jag får inte för pappaaaaaaaa. . .

Nu ska jag ta mig samman och försöka komma ut en sväng!
Peace sofiA

Ibland jag tänker på det så, att jag vill få dagarna att gå

Hej!

Idag var det skolan. Jag hade en bra dag faktitst.. Veckorna bara rusar fram. Imorgon ska jag välja gymnasie.. Jag har panik. Men det kommer bli bra!
Jag försov mig idag igen, men missade inte bussen i alla fall! Sminkade mig i skolan och sen var det teknikn. Det är det värsta ämnet.
Sen var det svenska, det är rätt lugnt nu in för nationella proven, som jag ínte är alls nervös för, jag tror det beror på att jag vet att de inte kan sänka mina betyg, eller att jag kan göra något för att få dem bättre efter som att jag inte kan pluga till dem, jag hoppas på det bästa bara!
Sen var det lunch och efter det Franska, seg lektion. Så hade vi rast, å herre gud vad jag skarattade!
Jag gick med min samhällsbok till bänken där karro satt och slängde ner den i bordet, och bara" fy fan vad dryh du är " Så hon typ ställde sig upp och kastade nycklarna på bordet, så de stutsa upp på mitt öra, sen fasnade de bakom elementet. HAHA, vi stod med en "plockauppskräpgrej" och försökte fiska upp den. HAHA, asgarv.
Sen var det samhäll, helt okej.
Muske vare sen, elevensval, vi taggar för 9;ornas musikal, kommer bli kanon bra!
HejjaHejja!
Sen så sprang jag till bussen, vilket var onödigt som jag fick stå där och vänta en stund på att den kom. Så kom den och jag tog den ner till stan och mötte Stefan! Så gick vi och gymmade! I'm the strongest in the world:dohyes!
Massa skratt och mycket prat, alltid lika bra att vara med Stefan.

Så tog jag 6 bussen hem ,efter att jag köp solbrillor för sommaren 10, zebramönstade! YES!
Sen så åt jag när jag kom hem, nu ska jag slänga upp detta sen kila till Jessica och sen hem och byta om och in till Enveroniq och träna fotboll, taggad som få. Men det ändras nog efter sin tid när det kommer ha gått KANON bra.. -.-

Fed och kärlek

SofiA

vill allt nu!

Yes, nu är jag på lite bättre blogg humör och tänker släng in ett inlägg. Får väl se hur kul det blir.
Men tänkte faktist berätta för er som inte fattat det, de flästa av mina rubriker, är delar av låtar... Nu vet ni :)

Och jag vet vad jag vill göra nu, förutom at gymma, jag vill åka skridskor! Men tror ni att någon vill åka med mig eller? nej, juste, men intresse anmälan ? hör av er! haha.

hej då, vilket kul inlägg;*


don't keep your broken heart to long

Hej!
Idag var det skola, bara tre lektioner sen slutade vi. Ingen sy slöjd vilket gör mig otroligt glad! Så jag var med min bästaste Linnea en sväng istället! I alla väder honey!

Sen så tänkte jag ta Gullspångsbussen vid kvart över tolv, men det var ingen Gullspångsbuss så jag gick till farmor istället. Så ringde jag till farfar och han körde hem mig.
Sen nu har jag just gjort min goda sallad, muma och vill och träna men ser rätt mörkt ut. 

Idag är det 4 årsedan bussolyckan var, 4 årsedan min mormor försvann ur mitt liv. Det är tugnt att du är borta. Men jag har lyft mig mycket, jag har bitit ihop och har gjort så mycket, jag har gått så långt sen det hände. Jag kan ha ramlat ner nu igen,  men jag är på väg upp igen!För att nå ljuset, måste du gå igenom mörkret.


bloggar senare. kisses

PEace SofiA


Det kommer bara leda till något ont.

Hej!
Skolan idag.. haha, ja ni. Jag är bäst skulle man kunna säga.
Börjar med att inte orka gå upp, men hann till bussen, om den inte skulle gått förtidigt. Men pappa kom ifrån jobbet och körde in mig. Startade dagen stenhårt med två no pass.. och dessutom lyckas lilla jag låsa in nycklarna i skåpet. KANON! Sen var det franksa, jag var duktig o arbetatde, fast jcg och Pernilla var lite jobbiga också(A)
Sen så har det inte hänt något. Jag har tänkt tänkt tänkt. Jag orkar inte med denna tiden på året.
Sen tog jag stuadsbussen ner till farmor och hon körde mig till träningen, som gick dåligt, like always. Sen så åkte jag hem. KUL!


Jag tänkt förut. Det är egentligen så självklart som det bara kan bli. Men ändå, varför bråkar man med någon som man tycker om, är det för att visa vad den betyder? Eller är det för att man måste?
När man bråkar så mår man inte bra, det är väl då man behöver så mycket stöd som möjligt, helst från den man tycker om? Det är alltid den som trösta mest hur mycket man än bråkat. Jag tror faktist det. Att man blir på något sätt alltid varm av en kram eller ett fint ord av den man tycker om. Även om det skulle vara ett så litet obetydelsefullt ord för någon, kan det få någon annan att resa sig.

Skit samma

peace SofiA

:'''''''''''''''''''''(

MIN ÄLSKADE IPOD:(((( det är något fel. mitt liv går under

all day all nigth, angles watching over me

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldelse  oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag och ibland blir den aldirg den samma mer.


Idag har jag kännt mig duktig! Jag har faktist varit positiv och glad hela dagen sen jag kom hem! Tack vare min bror tror jag. Hade för det första en mycket bra promenix hem trots kylan och halkan, det var sköt att prata med Simpis lite. Sen så städade jag mitt rum när jag kom hem och bäddade rent i sängen, det är så himlans skönt att gå och lägga sig då. Sen har jag pluggat både no och franska så jag kan det skapligt bra i alla fall!

Det gäller att se framåt i livet, kolla upp och se igenom mörkret, dansa i dagens ljus och i nattens farliga mörker. Stäng dina ögon och hitta ljuset bakom dem. Var den du var gjord för att vara, var dig själv, det är det du är bäst på!
Nu ska jag duscha och sen sova!

PEACE SOFIa


Väck mig för vem vet, jag kanske drömmer

Idag är jag inne på mitt tredje blogg inlägg, det tar sig... haha.
Jag borde verkligen inte sitta här med mitt te, jag borde sitta med näsan i Noboken och franksa papperet! Fy skäms på sofia!
Ska snart ta mig samman och plugga, vilket jag sa till mig själv innan jag kom hem också att jag INTE skulle sätta på datorn förens jag kunde åtminstonde franskan eller no;n. Så ska stänga va datorn så snart detta inlägg är klart, så får jag försöka slänga up ett ikväll också kanske.

Tiden läker inga sår, och det som inte dödar stärker inte heller, ikväll ska ni kanske få höra en historia.


nuerepluUGg!

Peace sofiA


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Hejs! Sitter i rast hallen och har engelska om 5 minuter... Så sitter och dunkar lars winnerbäck och lasse lindh! Det är så lustigt, för när jag satt på bussen i morse så kände jag en underlig känsla i hela kroppen, ett lyckorus, jag var faktist lycklig där, jag log. Nu känns hokus pokus allt väldigt jobbigt och deppigt igen. Man faller alltid tillbaka dit man en gång var... Det är konstigt. Att vara stark är inte att lyfta tyngst eller hoppa längst, att vara stark är inte att springa längst eller göra mest mål... Att vara stark är att ta sig upp från botten när man ramlat ner. Nu ska jag ha engelska, peace sofiA

Even the best fall down sometimes

Godmorgon.

Klockan är 06:16 och jag ligger i sängen, klockan ringde för cirka 16 minuter sen.. Ligger óch lyssnar på den finaste låten, collide... super bra! Men jag ska snart gå ifrån sängen och mitt varma täcke, ååhh, det gör ont i mig, att plåga mig själv såhär, att ens tänka tanken att gå ifrån täcket ;)
Idag är det skola, och faktist, jag ser fram emot det. Jag ska försöka idag, och efter skolan ska jag försöka igen, och verkligen plugga in No;n och Franskan!
Varför tar jag allt tills sista dagen? Eller detta är inte ens sista dagen, det är ca en vecka försent i alla fall franskan.. haha, jag glömde förra veckan varenada dag, vare senili det hette eller..?

jaja, nu ska jag gå upp faktist, ska platta håret och sminka mig, lite i alla fall, kände inte för deet idag, men får väl se sen!
Ha en underbar dag, det är ni värda!

Peace sofiA


But do I really feel the way I feel


Tja, säger jag inte allt för ofta så jag tänkte att varför inte?
Träningen gick skitdåligt, det mesta går dåligt.
Varför?
Ont i handen har jag också, o skola är det imorgon också, och förkyld är jag också. Nej! STOPP!
Nu ska jag inte klaga mer idag, jag ska skriva en positivsak som hänt idag!
haha, den var svår, en utmaning för mig själv, men här kommer den då:
Idag har jag faktist kännt mig riktigt förkyld. HAHA, nej skämt, men vet inte vad jag ska säga.

Blir en sak jobbigt i livet, så blir ofta resten också jobbigt, liksom, om det blir riktigt jobbigt så orkar man inte hålla sig uppe och stå där, stark, man kan alltid låtsas le, men man kan aldrig ljuga för sig själv!
Jag får liksom ingen ordning. Imorgon ska jag försöka le, på riktigt!

Peace SofiA
Jag förstår inte hur något som kändes så rätt kan vara så fel, eller känns det bara så inombords, har det aldrig varit mer?
Jag vill ha mer, av kärlek, jag vill ryckas med av kärlek, jag vill dansa iväg i romantikens land, blunda, lyssna, vara, hålla din hand. Se dina röda ögon förvandlas till blått. Jag blundar för allt som försvinner bort det vackra som låg i mitt hjärta knyter och det tar stopp

by;SofiaForslund


And if I’d fall, would you pick me up?

Hello Sunday.
Idag vakande jag skapligt tidigt och åt frukost med mamma och pappa. Sen hamande jag här. Jag vet att jag sa att jag skulle blogga iåg kväll igen, men orkade och hade ingen lust faktist.
Handleden värker lite och gör ont i vissa lägen, kul att skriva imorgon i skolan för det gör verkligen dö ont.
Även om det rinner ur näsan och handen gör ont tänker jag åka och träna ikväll. Det är ju inte farlig så länge man inte har ont i halsen.
Pappa misstänker att jag sträckt handen för långt bakåt och stukat eller sträckt den bara. Det gör ju inte ont i benet utan mer i lederna. Idag ska jag bara ta det lugnt, ska gå och hämta nya Wallander filmen hos grannen tror jag och slå på den och lägga mig en stund till. Sen får jag se. Vi hörs under dagen, jag hoppas ni får en fin sådan!
Puss o kram


Peace SofiA


Jag föjler dig hem, tar den långa vägen så jag får känna mer av din luktFörst var allt så underbart.
Sen bara vände det.
Jag ville inte att det skulle bli såhär. ABSOLUT INTE!
Jag ville att allt skulle vara som det var då jämt, en lång tid.
Jag log. Jag skrattade, jag sken, jag sken som solen. Det kanske inte syntes, men jag gjorde det inut, inombords var jag det lyckligaste flickan i världen. Jag var verkligen det.
Nu är jag inte stark, nu lyser jag inte, nu är jag ensam kvar. 

Tro mig, lita på det jag säger. Lita på det jag sa, "jag gör allt för att vinna ditt hjärta". Det verkar väl inte logiskt? Att jag efter att jag sagt det till dig,  bara säga något helt annat? Belive me.
Nu kan jag inte göra mer. Jag kan bara hoppas på mina drömmar, hoppas att de slår in. Drömmarna om dig


Vi drar till fjällen

Hej.

Igår fick jag reda på att jag skulle till säfsen som jag sa. Brädan funkade bra med nån liten ändring med bindningarna. Hade en bra dag med härligt väder, kändes faktist riktigt bra!
Dagens snyggaste vurpa: Pappa, då backen bara försvann tydligen när han skulle bromsa och for utanför pisten!
Dagens sofia skadar sig vurpa: Skulle hoppa och skärde i med kanten och hade oblans, ramlade på handleden.
Blir inte sjukan ikväll i alla fall. Svullnaden har gått ned och den är bara lite blå. Sen göre ont, och jag brukar inte ha ont om det int gör ont!
I alla fall träffade också Vickan där så vi åkte lite tillsamans, mycket trevligt!
Nu ska jag försöka gå och duscha, det gör ont att röra handen.. Så det blir kul att shampoonera håret!
Har tagit nån bild med mobilen så slänger nog upp en senare! Nu ska jag äta och sen blir det film mys med familjen sommaren med göran grönskaks dipp och nötter!
Sen blir det roligt när ipren tabletten slutar värka. Gör det ont som i bilen på hemvägen avlider jag nog. Näst intill i alla fall.

Bilderna:

Vicckaaan
Puss o kram

Peace SofiA

Jag vet, jag är hopplöst svår ibland


kommer bli mina, GOSIGT :DLivet, är en lek, men inte fan är det jag som leker med livet i alla fall! Jag vill bli stark igen!Ooh, just nu är jag faktist glad, för det första veta att imorgon ska jag bli ett med snowboarden och snön och bara glöma livet! För det andra, PHOTOSHOP FUNKAR!

bara en sak, jag glömde ta av mig mitt halsband förut när jag solade, så jag har en rand efter det! HAHAHAH peace....
det funkar inte :(


jag kan inte äta, jag kan inte sova, jag kan inte skratta, kan inte sluta tänka på dig

Hej!

Idag var det sista dagen av denna vecka, den har gått så otroligt sakta och samtidigt så otroligt fort.
vet inte vad jag ska ta mig till.
Gick upp ca 20 över 7 idag. Orkade inte gå upp efter träningen igår. Riktigt jobbigt att komma hem så sent och då klarar man inte av att slapna av förens om några timmar.
Men jag kom iväg till skolan i alla fall och såg ut som fan, haha, hade planerat att göra mig iordning i skolan efter idrotten som jag trodde var första lektion. Det var också första lektion men den var inställd så det blev lektion med Ulla isället. Fast jag gick mest runt. Fixade iordning mig också! Sen så var det styrelse möte, käkade kärleksmums till frulle som fia och ronya gjort! Sen så var det No och jag hade inte gjort läxan : $ Blir till att kunna den på Tisdag! Ska pluggaaa i helgen. Sen så var ddet bara So kvar, matte också, fast jag osh Karro var ute och gick, fast inte förbi matte salen. Hihi, bur det busiiigt! Sen var det bara So kvar som vi slutade tidigare på. Jag venne.
Sen så gick jag till sjukgymnasten och tränade. Sen gick jag och Linnea och simmade, eller vi gjorde nästan det i alla fall. Jag solade också så nu har jag lite mer färg i alla fall. Somnade i solariet också, så bastade vi lite och jag missade 4 bussen, sen missade jag 5 bussen, sen så gick jag till farmor och vänade på att jag skulle med 6 bussen, fast åkte med Jessica hem sen i stället.
Nu är jag hemma och sitter i min nya skiidjacka som kom idag! Ska jag premiär andvänada imorgon tillsamans med min nya snowboard och allt! Hoppas allt funkar bra nu.
Ska äta med mamma och pappa i kväll sen ska jag bara ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon och ska till Säfsen med Hagwalls och mamma och pappa. Känner mig inte alls taggad, förutom att jag har ny bräda. Säfsen känns ju inte jätte rockigt, men det blir nog bra.

Solarium ;oo

jacka, dock ser den kul ut på ena sidan, men jag gillar den!


I do not want to do this, I just want you to believe me!Peace and love sofiA

Kom hit och slå dina trygga armar om mig,

godkväll nära och kära.

Idag var det ett kort inlägg förut var tvungen att lägga upp en lasse text. Himmmmmla bra är han! Idag var det i alla fall skolan. Jag var med Elin och Emelie och Jennifer idag för Linnea åkte hem, hon mådde inte bra. Så har jag haft sämsta musik lektionen ever också. Fiifaen vad det lät från mig. Sen kom Stefan till skolan idag, det var jätte härligt att träffa honom igen, så himla skönt att prata med honom om livet. Så spelade han piano för mig också, sjukt duktig, stefan is a wery good friend!

Efter det så åkte jag hem med tio över tre bussen och satte mig och tänkte plugga på No när jag kom hem, vilket jag också gjorde, men det gick inget bra, får väl se hur det går med det imorgon då. Det som är så lustigt är att jag inte bryr mig, jag orkar inte bry mig.
Men jag ska verkligen verkligen verkligen, ta tag i skolan snart! Jag måste. Det är inte så att jag har dåliga betyg så, men jag vill alltid bli bättre, jag vill det, men jag orkar inte just nu. Jobbigt när ena hjärn halvan säger en sak och den andra en annan sak. Sen skulle jag o ha fys i brottningen, men det var ingen där så jag åkte hem o pluggade igen. Men inget satte sig... Sen åkte jag in till staden vid 8 och tejpade foten hos Guy och sedan vidare på träningen som gick fittdåligt. Jag paaalllllllar inte.


SofiA säger peaace o godnatt


Satan vad ont det gör

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig som följer mig
vart jag än gårHej.
Dagen, fyfan. Jag vill inte mer! Jag vill inte alls! Jag vill bara vara hemma och aldrig mer komma till skolan. Jag orkar inte med skolan. Allt jävla plugg och allt jälva annat.
För 2 veckorsen hade jag jullov. Det känns inte. Jag är helt slut.
Helgerna är för korta.
Men nu ska jag åka och träna x2 hörs ikväll.
Hejdå

I hate everything about you, why do I love you

Hejs!

Idag var det Onsdag, om ni inte visste alltså.
Jag har varit i skolan, okej dag. Med ämnena o så i alla fall. Efter skolan så gick jag hem till Victor vi hade bestämt att vi skulle leka idag. Det var kul att träffa honom det är ju typ en gång varannan månad, om ens det. Följde honom ner till tandis sen så gick jag till farmor och åt bullar, det är något speciellt med farmor och hennes bullar. Super goda! Tack för dem farmor, jag vet ju att du läser!
Sen mötte jag upp Victor igen och vi tog stadsbussen upp till honom igen och så satt vi och pratade lite. Sen funderade vi mycket länge på vad vi skulle göra. Det slutade med att vi hamnade i Karlstad. Det blir aldirg som man tror när man är med Victor. Vi hanmade i alla fall på götakanal 3 VILKEN SKIT FILM! haha, men jag hade en trevlig dag! Tack Victor. Ses om några månader:))Jag har tänkt en hel massa idag, och jag tänker för mycket har jag kommit fram till.
Varför kan man inte bara slappna av och bara sluta tänka i en ynka liten sekund? Jag tänker och mest tänker jag tillbaka på mitt liv. Jag har alltid sagt, att det man gjort, det kan man inte göra något åt, och man gjorde det för att det var rätt då. Om du sedan ångrar dig? Det kan du inte hjälpa bara göra det bästa av situationen.
Visst har jag beskymrat mig över mina misstag och allt bus man gjort.
But Live your life people, and be proud!
Det är inte alltid så lätt, jag vet. Men jag är så glad, och lycklig för att jag har mina nära och kära, mina vänner. För tack vare er, orkar jag lite mer, ler jag lite mer, ser jag lite mer av livet. Ni som alltid finns där. Jag finns också alltid där för er. Dag som natt!
Hoppas det var intressant nog för dig Marco(:jag och några av de finaste jag har!


puss och godnatt!

Peace sofiAI adore you

Tänkte slänga in ett inlägg imorse, vilket var färdig skrivet och klart, men jag tryckte fel så det försvann och jag hann inte skriva om det för var tvungen att klä på mig ytterkläder och åka till bussen. Så var der skola och jag hade sovit ca en timme under natten.

Jag förstår inte, hur kan något som känns så rätt, vara så fel? Eller är det jag som har fel? Eller är jag sån här bara för att jag hoppas så inerligt mycket. Har det aldrig varit mer?
Jag orkar faktist inte med allt nu. Att bära på det som jag bara vill skrika ut. Jag vet att det finns personer jag kan prata med om allt, som jag skulle kunna berätta varenda minsta lilla hemlighet för men jag gör det inte.

Undra varför? Varför drar jag på ipoden i öronen och är tyst och stänger in mig i mina tankar när jag är ledsen, varför har jag så mycket tankar så fort något inte är som det ska. Men när jag skriver "är som det ska" så det kanske  som det är nu som det ska vara? Som kommer leda till det bra eller dåliga i livet? Vad skulle mitt liv leda till om jag inte var så tanksprid? Skulle jag vara gladare?
Jag tänker väldigt mycket på vad andra tycker om mig och hur jag ska vara för att vara rätt. Men jag kan väl inte vara mer än mig själv för att vara rätt, eller?
Ändå vill jag vara den som andra vill att jag ska vara, ibland i alla fall.


Idag var der som sagt skola och jag var uppe tidigt trots min minimaliska sömn i natt. Det var bara att tvinga sig i väg till skolan. Där det som vanligt händer så där sjukt mycket. Började dagen starkt med två undrbara Fysik lektioner, astronomi, som jag faktist tycker är kul. Sen var det franskan, under 60 minuter sken pernilla upp min värld men jag tror vi la ett mörkt täcke över Lindas, ooooups.
Men jag ska skärpa mig i franskan, snart!
Sen var det lunch, och det var, gott... haha. Så var det bara so och engelska kvar. So var faktist kul, och det gick bra även om jag var trött och inte orkade med mig själv riktigt. Så var det bara engelska då jag satt och pratade med min jensan hela lektionen. Mycket trevligt!
Så hade jag inte sista lektionen som att jag ska till sjukgymnasten varje tisdag på D-timmarna då vi har valfritt arbete. Körde ett lättare tränings pass där idag för att inte trötta ut foten allt för mycket till träningen som gick bra,  dock skav efter fotledsskyddet, måste fixa något annat nu!

Make me real
peace SofiA


Riktigt jävla trött! DÖ!

Ja, jag är sjukt sur kan jag säga. Min jacka försvann ungefär 2 min innan jag skulle trycka på köp. FAN! Så nu sitter jag här óch gråter, moget!

jag är så jälva trött på denna jälva skiten att det finns typ 3460533333333333333 kill jackor och 1 tjej jacka som är fin.
För vi tjejer vi åker ju inte snowboadr eller skidor eller? 
Könsdiskrimenering! O nej, jag skriver inte detta för att jag är sur och ledsen utan för att det är så jälva sant!

Jag köpte i alla fall ny bräda idag, och den är väl fin. Men kill brädorna är 7x så myckert snyggare, kul va? Så jag är riktigt jälva glad nu hörrni!

Idag vare skola försov mig, hade en bra dag i skolan! Bråkade med mamma och pappa på telefon, skit.
Köpte snowboard, åkte hem. o nu detta!(Y) SKIT DAG!Glad sofia underdagen.

Snowboard Den är fin (L)
Imorgon blir det också att beställa som sagt ny jacka. Antagligen en Special blend, skulle varit vit men tog slut så får bli en svart helt okej den också.
En boardbag:

allt från sofia, en lättirristerad!

PEaceIt started out as a feeling

Hej
Jag har inte skrivit något idag. Jag har faktist inte mått bra. Men framåt kvällen har livet blivit lättare och jag känner mig starkare än igår och även starkare än vad jag gjort under dagen.
Jag vaknade vid ca 10 imorse och då gick jag och la mig hos mamma och pappa i sängen och smulade ner med frukost i deras säng och kollade på tv med dem. Får inte vara dum och smula ner i sin egen! Sen så packade jag iordning och gick med Jessica ner till det fina gymmet i paviljongen, haha, vi hade tänkt oss ngt lite mer 2000-tal kanske...
Från och med nu blir det att gyma på pappas jobb och med Stefan!
Sedan skulle vi basta och vi satte på bastun när vi kom, bara det att vi gjorde fel, vi är så gryyymt bra! Så vi duschade läääänge istället sedan ringde vi till pappa och bad han sätta på bastun hemma så vi gick hem och bastade i stället. Sen så bakade vi när vi kom hem och mamma och pappa  gick till Jessica och Micke och drack kaffe och åt min och Jessicas gooda kladdkaka! jag var såklart också där. Sen så gick dom men jag stannade och kollade på Into the blue 2. Riktigt bra film faktist. Fast saknade Paul Walker, snygging!
Sen var det I en annan del av köping så jädrans bra. Tobbe är bäst! Och detta följt av Johan Falk och mys med familjen!
Jag saknar David som bara den btw. Nu ska jag kila och kolla på tv sen ska jag krypa ner och sova, skola imorgon.
Helgen har varit jobbig, men jag hoppas på en kanon vecka som lyfter mig!
NY SNOWBOARD IMORGON!

Peace SofiA

A promise brokenJag är rädd, jag är lycklig, jag är ledsen, jag är glad, jag är nervös.

Du får mig skratta och gråta, ska det vara så?


Jag vill kunna andvända...

HÖGER OCH VÄNSER hand lika bra!
Jo skriva lika bra med vänster som med höger, oah allt annat. Men det finns en speciell andledning! Jag vill kunna måla naglarna lika bra på höger han som på vänster :D haha

herra:*

All I want is you!

Igår följde Linnea med mig hem efter skolan och vi lagade mat, det var gott, någon kycklinggryta. Sen så gjorde vi också en mycket avanserad efterrätt, glass, chokladsås, maränger, banan och grädde! Det käkade vi till en film som jag sedan somnade till i några timmar gosigt.
Sen vart det let's dance och sjukt mycket pratande, jag har saknat oss! Sen blevde telefon tid;) haha, båda låg och pratade i telefon och sen somnade linnea typ och jag satt och kollade på försöka duger gå in på http://inteokej.com/ .
Sen somnade även jag efter telfonsamtal och city akuten. Och idag har jag sovit, kvällen hoppas jag på mys kväll så det är så.

Peace sofiA


Jag måste vara galen, jag har aldrig kännt så mycket som jag gör när jag är med dig


JAG VILL INTE HA MIN HÖGERFOT!

Nej, jag vill inte! Nu är det bara till att börja om från början med foten igen... Tränade idag och det gick bra tills det var cirka 20 min kvar då jag kmr med bollen och någon bryter, blir ett motlägg och jag fick bajs ont... Sprang lite till sen så bara låg jag och rullade runt så ont det gjorde. Imorgon blir det i alla falll sjukgymn. Det är nog bra.
Nu ska jag sussa. Herra

peace sofiA

Man saknar inte sånt som man har

Hejsan!

Idag vaknade jag när den UNDERBARA klockan ringde klockan 6 och hade sovit i cirka 5 timmar efter att ha legat och pratat i telefon med G.
Sen så var det bara att gå upp och börja göra sig iordning, dock efter att jag somnat om tusen gånger och det slutatde med att mamma kom in o sa att klockan var kvart i sju. Så hann inte plattahåret. Men jag satte upp det och drog till skolan. Jag tycker det är så konstigt det här med skolan och Sofia.
Varför är jag skoltrött? Det har ju inte ens gått en vecka sen jul lovet och det känns som jag aldrig haft lov. Börjar i alla fall komma igång nu ocg dygnet börja ställas någolunda rätt. Var på två och en halv lektion och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Karlskoga. Jag skulle till sjukhuset. Jag var fullt frisk! Så nu behöver jag inte gå och oroa mig, kanske delar med mig om detta om ngr dagar när jag känner mig mogen för det.
Nu har jag just gjort choklad sås och glass och mumsat i mig, det var gott: $ Tänkte bjuda mig själv på det nu när jag ska träna ikväll!
Nu ska jag plocka undan efter mig!

Peace SofiA

I want you'r love

hejsan!

Sitter hos grannen och bloggar. Jessica håller på att städa ut julen och jag spelar lite bra musik för henne. Haha. Dagen blev inte som det var planerat men rätt ku, var på en lektion, den första som vi så gott som hade håltimme på. Hade nämligen franska med Monica som inte kan ett ord franska så jag var knappt där. Sedan var det idrott, eller det var vad jag tordde, för jag hade nämigen styrelse möte då. Det höll på i seriöst 1 timme och 20 min, så då varet bara 20 min kvarav matten så vi sket i den också.
Styrelsemötet var en lång diskution kan jag lova iallafall. Skoja inte om vad vi argumenterade emot Jonas. Himla negativ var han idag, relistisk påstod han att han var också;) jaja, sen efter lunchen skulle vi ha slöjd, men det är så tråkigt och sen så är inte Eva så rolig. Så jag och linnea tog tag i vårat uppdrag vi hade från styrelsen och gick till rektorn istället och det dröjde kan jag säga... haha, eller så gick det på 20 min och vi var borta från slöjden i hela lektionen, hade mycket trevligt ute i rasthallen ska ni veta!

Sen så var den dagen slut, så jag tog bussen hem och hamnade i soffan här hos jessica och bloggade. fundrara på att tvinga pappa och förlja med mig o gyma ikväll, skulle vara skönt. Om jag inte får med min Jessica till paviljongen!
Allt för mig så det är så.

Peace and love

SofiA


because that's all you're good for

Hej.
Idag var dagen helt åt skogen! Trött eller övertrött. Sur och glad, ja jag vet inte.. Men det var något som gjorde dagen till det jag inte ville att det skulle bli.
Mitt öga blev irriterat och det svider än. Hoppas det blir bättre efter sömn! Just nu ligegr jag faktist i min säng och funderar på att slävka ner och bara gos ner mig ordentlig undertäcket och dröma mig bort till det jag vill.
Idag så var det som sagt åter igen skola. Det har gått 2 dagar jag är skoltrött, låter inte det helt underbart?
I alla fall så var det håltimme vilket gjorde livet något lättare, jag och linnea dissade skolans gooooooda mat... och gick ner till stan och käkade, natcho. Sen upp till skolan i kylan igen. Där dagen fortsattte retas med mig. Sedan gick jag till sjukgymnasten, missar från o med idag D-timman på tisdagra fram till Mars  iallafall.

Sen så gick jag upp till skolan igen och tog bussen ner till stan och tänkte gå till farmor och tigga skjuts till fotbollsträningen, men hon var inte hemma så jag bara kände kännslan av att dagen ville mig något ont och att jag skulle behöva gå till arenan i kylan på mindre än en halvtimma och sedan också hinna byta om och göra mig klar. Men då fick jag den lysande ideen att ringa till Alexandra vilket jag också gjorde och hon räddade lite av min dag och hämtade mig innan hon åkte bort till träningen.
Träningen gick åt helvete, vilket jag hade räknat med innan också efter som jag inte ätit endan halv 11. Men jag får la rycka upp mig till torsdag kväll då jag ska träna igen, jag längtar tiill träningen, för då ska det gå bra!

Nu ska jag hör och häpnaa 20:56 släcka lamporna i rumet och sätta på sovlistan! Men först ska jag borsta tänderna.

NatTi!

Peace SofiA

Jag är rädd

Jag är rädd,
för om 155 dagar står jag där med min klass, vi står utan för kyrkan och har gått ur grundskolan.
Vi kommer kramas och endel kommer man krama för sista gången, endel kommer man se första dagen på sommarlovet. Men det skrämmer mig, att jag ska klara mig utan de underbara personerna i min klass, de jag faktist tycker om så mycket, som jag kommer sakna, för efter den 11/6 går vi på ett sommar lov. Sedan så ska vi  ge oss ut i livet och splittras.
Endel blir kvar i Kristinehamn, endel kommer flytta, endel kommer jag aldrig mer i hela mitt liv se.
Vi har 155 dagar på oss att jobba och slita för slutbetygen i nian och sen, vad kommer sen? Tre nya år i skolan, med nya personer att lära känna och nya vänner, ett nytt äventy.. det är vad jag skulle kalla livet ett äventyr.

Jag vet att det kommer gå bra för oss, och att den dagen som vi står där, seplar det ingen roll vilket väder det är,  för vi kommer vara glada och kaske kommer vi gråta? Kanske kommer vi inte kramas utan, ändå ha det sista hejdå;et? Kanske kommer vi skrika av sorg eller av glädje? Kanske kommer vi vara tysta och tankspridda? Kankse, kanske inte...
Slänger upp några bilder nu fårn förra året, vi var glada, men blöta...:)
Peace SofiA


 


ohyeeeh

Hej!
Igår blev det Krillehöla och mys kväll! Kollade på filmer och myste och somnade vid 4 tror jag. Sen sov vi hela långa dagen idag, tills jag vakande fast jag somnade om 3 gånger, helt sjukt, jag brukar aldrig kunna somna om! Sen när vi vaknade sista gången var jag jobbig och han var trött. Men papsen kom o hämtade mig nästan direkt efter att vi vaknat vid 3 halv 4 och jag drog hem. Inte kul.
Käkade lite o sen gjorde jag mig klar för foootbollsträningen. Seg i hela korppen och sedan lite gosig snabbhetsträning på det och sedan gosigt tvålagsspel. Men det gick hyfsat i alla fall. Eller nått.

Nu ska jag fixa för imorgon sen ska jag kolla på Johan Falk som går på tv;n en stund, tills jag somnar.
Imorgon laddar vi för skola så ROLIGT!

haha
peace SofiA


Hela livet var ett disco!


Hej!
akta bilden på mig och Linnea. Men rätt kul bild, är från sommaren 09 när vi var i danmark!
Igår kom Linnea till mig vid ca halv 9, då blev det att dra fram skolkataloger och kolla i dem sen vi gick i lekis. Som vi skrattade! Sen så tog vi upp datorn och slog på 2012 och kollade. Jag somnade vid ca halv 12 kanske såg inte ens halva filmen, men jag vet hur den börjar och slutar nu och har sett endel från i mitten, kollade på den med G också!
Sen vakande vi imorse vid 7 någon gång eller kan varit 8 också, av att linneas telefon ringde, hon skulle hem! Men jag sov vidare och vaknade nyss, ligger nu i sänge och lyssanr på musik och har det kallt. Mamma kom in med extra elementet i mitt rum förut, det är ngt fel på värmen på riktigt i huset.
Idag ska jag in till stan ska antagligen sova kvar, gosigt! Får se vad det blir, movie antagligen.


Peace SofiA


Där går mitt hjärta!

Rätt in till ditt!
Igår kväll kom G och sov hos mig, vi kollade på film och myste sönder:))
Idag har vi inte gjort någonting, han sov längre än mig så jag typ låg och tänkte mest på vad glad jag var. Hur lycklig människor i ens närhet kan göra en.
Så när han vakande så satte vi på en film och halv sov till den. Det är den enda jag gjort från igår till idag, Mysit halvsovit och kollat på film, hade i alla fall det super bra!
Nu åkte han nyss hem så jag har börjat laga mat till min fina familj, det blir bakad potatis och räkröra!
Men nu ska jag duscha så ha det fint!

Livet leker !


Peace SofiAYou don't know!

Hej!
Klockan är 14:51 jag har nyss kommit ur duschen och fått på mig lite kläder! Har nämligen varit o tränat hos sjukgymnasten. Fick ett nytt pogram för att träna upp fotleden, som jag ska göra där. Det var jätte jobbigt och jag blev väldigt trött i foten, men det var super kul och längtar faktist till tisdag när jag ska göra det igen. Slänger också upp en bild från när jag håller på att värma upp, haha! Gör skoj var det!
Nu ska jag gå och massera min pappa som har sträckt ryggen och inte kan röra sig, sen ska jag göra bakadpotatis! MUMS.
Sen ska jag sminka mig o platta håret!
hörs imorgon,'
peace


JAG ÄLSKAR ATT VARA SJÄLV HEMMA!

Haha, tror det eller ej, lilla sofia, som oftast är sällskapssjuk, ÄLSKAR att vara själv hemma! Så himla skönt, nu spelar jag högmusik i högsta bott och hoppar runt och sjunger i hela huset, kanon kul. Snacka om lätt road, haha!

Vilken dag, jag er trött;o

Hej hopp gummi snopp:D

Idag ringde klockan 08:00, jag gick upp och skulle fixa mig för bodaborg, men det blev inte av, becka mådde inget bra:// Men jag stannade uppe i alla fall och åt furkost tillsamans med min mamma och pappa. Sen ändrade jag om i rumet, one more time. Men nu blev det riktigt bra faktist! Sen gick jag och mamma ut o gick med Minna, det var iskallt, men det var skönt att komma ut i ljuset! Sen så gjoder jag mig iordning och åkte ner till borgen där det var julgransplundring, var narnvakt åt Erika så hon dansade, även jag faktist med henne typ två gånger! Sen var min bästaste morfar snäll och körde hem oss och jag lämnade Erika och åkte hem! Nu hamnade jag i sängen med datorn, super duper trött... Hade planer för kvällen, men efter som att jag ska till sjukan imorgon så får det bli imorgon, gosigt!
I kväll blir det antaingen stan och kolla på bio med mina föreldrar, eller så blir det hemma i soffan helt själv med en kopp te och en superbra film, ååh så jag röstar på det andra altenativet! Lite egentid så att säga, fast, önskar gärna sällskap, av dig. :$
Nu ska jag borsta mina tänder, haha, fick ett sug efter det, är lite beroende av tandborstning, är så himla när man är klar, känner sig liksom fräsch efter det ;o haha

Peace Soffet


Godis förbud!SER NÌ?
Japp, i år är året! Jag ska sluta äta godis, och äta frukt i stället, och när man kollar på dessa två bilder, ser ju frukten mycket godatre ut! Jag ska försöka OBSERVERA försöka hålla uppe godiset hela året, vilket inräknas chips också! Popcorn är okej, sällan men okej! Så önska mig lycka till till mig, för det kan behövas!

 

PEACE SOFIA


MÅSTE ställa rätt dynget nu!

Hej. Varför blire så, när man har lov? Man går och lägger sig klockan 5 på morgonen och sen sover man till 3 på dagen, helt ovärt. Idag vaknade jag och Linnea vid 11 först. Vi skulle ut o gå, men vi somnade om till halv 3 så det blev ingen promenad. Får väl se om jag går ut i natt och går innan jag sätter på en film. HAHA, såg ni?
I natt, vafan, man går helldre ut och få på natten på lovet när det är mörkt och jälvigt i stället för att gå ut på dagen när det är ljust och man blir pigg, helt sjukt. Börjas en ny värld, där man ständigt lever i mörker?

Det är konstigt, för man klagar på hur trött man är, när man är i skolan, man åker till skolan när det är mörkt man sitter inne en hel dag och när man åker hem, då är det mörkt igen, sen på loven, när man han värsta möjligheterna att vara ute och må bra så stänger man in sig och umgås med vänner på kvällarna för på dagarna sover man. Imorgon SKA jag gå upp i tid och gå ut EN TIMME i solen.
Om jag inte åker till bodaborg förstås.
För om jag inte gör det, så ska jag träffa mina tremäningar nere vid folkets hus och kolla när de dansar runt granen, det är rätt mysigt faktist, tror det eller ej, att sitta där och vara lite barnvakt åt dem och se hur glada de är.
Jag är också glad, men på ett annat sätt, när de springer runt, de lyser som solar och är helt rödmosiga om kinderna. Ibland önskar man att man fick vara liten igen.                                                                                  I kväll ska jag i alla fall spela the sims 3 haha och kolla på ett gäng töntiga tjej filmer och sedan ska jag sova, och så skönt jag ska sova kan jag lova!

Allt för mig idag, ha det fint!

Peace Sofia

Hos farmor!

Hejsan
Jag sitter hos farmor och har just fikat, farmors bullar är godast!
Nu håller vi på att kolla på amandas tyg till balkläningen som farmor ska sy, jätte fint!
Har hjälpt farmor att lägga in bilder på oss alla kusiner också, allt för mig faktist, ska åka hem nu!

Peace Sofia

Ingen natt är så lång så det inte sedan blir en gryning

Hejsan Hoppsan!

Jag har inprincip nyss gått upp ur sänge, eller nu sitter jag i den igen, haha. Ska i alla fall inte göra mycket alls idag. Vill träffa pluttan, det var länge sen för att vara oss nu. Får väl se om jag tar mig ner till 504 ikväll.
Jag har nyss ätit frukost och ska nog gå ut och leka lite i snön.. haha, eller så ska jag nog bara gå ut o gå! Får se hur det blir, är inte lika mysigt att gå på dagen som på kvällen tycker jag men vi får väl se.
Senare vid 4 ska jag åka in med mamma och pappa och antagligen min bror till farmor och fika..! Inte super kul, och fika är jag väl inte super sugen på, men jag får väl hålla god min, vet ju hur glad farmor blir när vi barn är med! 

Det var allt jag hade att komma med för tillfället, ovärt att lägga in ett inlägg, men vafan:)

Bjussar på en bild på min bästa vän och mig från nyår!


Peace Sofia


Du är en saga för god, för att vara sann


Idag har jag inte gjort så värst mycket, sovit! Så himla skönt, och det hoppas jag kommer löna sig sedan när skolan börjar igen, så att jag verkligen kan ge 110% nu sista terminen.
BETYGEN ska höjas!
Håller på att kollar på gymnasium just nu, det finns så mycket att välja, ska i alla fall spela fotboll. Det är så jag kännt sen jag börjat sjuan, det var bara det att jag inte har tänkt så mycket längre, jag har inte vetat vad jag vill plugga, men nu tror jag jag bestämt mig, samhäll eller media, hade ju varit väldigt bra att plugga natur, men jag tror inte jag klarar det som att jag antagligen inte kommer bo hemma. Just nu är jag väldigt inne på Örebor eller Helsingborg!

Jag kom just ut ur duschen efter att ha tränat fotboll i två timmar, snabbhetsträning, skott och passnings övning och spel på slutet. Kändes sådär, fotfan... Men ska iväg till sjukgymnasten snart sen ska jag gå där i några veckor och träna upp den. Hoppas jag klarar mig utan tejp under sesongen!

Skit ovärt inlägg men, tänkte faktist avsluta nu.
Linnea jag saknar dig! ;o

BTW! håller på att fixa bloggen till något snyggare!
 
Peace


16:06

Det värsta jag vet är falska männsikor.
Det värsta jag vet är när jag ljuger för mig själv och inser det.

Hej då

Efter 90 dagar

Visste ni? Igår sa en person något till mig, jag räknade lite på det, och det stämmer hörni, efter ca 90 dagar vet man om det är äkta kärlek. För när man är nykär pumpas det endorfin till hjärnan, men den klarar inte av detta längre än runt 90 dagar, efter 90 dagar vet man, då vet man om det är äkta kärlek!

Med solen i ögonen

Idag kom pappa in vid halv 11 och trodde han var GÖR kul och väckte mig. Sen gick jag upp en sväng och sen gick jag och la mig, somnade faktist vid typ 4 imorse. Sen vid halv 1 kom mamma in och väckte mig på nytt haha, då gick jag faktist upp på riktigt och käkade fruulle, sen ut och åkte skridor, haha, tacka vet jag utförsåkning och snowboard! GÖR jobbig vare, men kul! Åkte 5 km, var livräädd när jag åkte på isen, tänk liksom om man skulle ramla igenom. Hoppas inte mamma läser, för de visste inte attjag åkte på isen vilket är livsfarligt egentligen.

Julia ska i alla fall fixa bloggen idag så den blir ngt snyggre, vilket jag är djupt tacksam för!

Idag blir det nog Kristinehamn, hoppas jag! Annars ska jag hitta på något med någon annan, en vän!
Nu ska jag dusccccscha! Så vi hörs imorgon, hade inte så mycket att komma med:$

Peace
Sofia


Hej 2010

Hej!
Livet är allt bra hörni... Igår hade jag en jötte bra kväll, tror jag i alla fall. Vi får väl se hur detta slutar idag.
Jag var i alla fall hos Oskar med Linnea och Becka, fast de drog och jag vart kvar.  Helt galen kväll vare, ditaljer kommer kanske senare.
2010 ska bli the year. Jag ska må bra 2010, det är mitt nyårslöfte. Sen har jag faktist ett till, sluta små äta.. haha, det finns ju liksom ingen mening med det, och man gör det bara pga brist på självkontroll. Har ni några nyårs löften?

Nu ska jag sätta på en film och vila upp mig lite efter kvällen och natten igår. Tack det var super kul!

Ha det fint och ta hand om er!

 

peace sofia


RSS 2.0