nothing compares to you

Ett djupt andetag. Andas jag in din luft.
Min vackra min bästa.
Ett lätt leende och allting känns lättare. Inget större än ett ord och du förstår. 
Min fina. Jag släpper aldrig. Krampaktigt gör det ont så jag älskar dig, mitt hjärta värker av det som är, kärlek på riktigt. 
Min enda. Du tog mig med storm, du gjorde livet lätt, du släppte snaran runt min hals och räddade mitt liv. 
Min, vi tillhör varandra. Inget ur detta kan bevisa den kärlek jag har till dig.
Hur älskvärd och fantastisk du är.
Min vän.


And I need you now tonight, And I need you more than ever

Hej.
Tänker inte blogga så mycket idag.Men jag tänker i alla fall göra detta för alla. Jag tänker göra detta för mig själv och för mitt eget bästa. 

Mamma och pappa är bäst, även om det har varit ngt av det värsta i mitt liv idag

I know now, you're my only hope.

Hej!
Nu har vi vridit fram klockan en timme, vilket betyder att vi sover mindre nu än vad vi gjorde förut. Vilket betyder att när jag går upp klockan 5 och springer, går jag egentlige upp klockan 4 och springer, det är fan galet.
Men sån är jag. Kommer nog kännas att gå upp imorgon. 
Idag sov jag länge, och det var mycket skönt!
Vet ni vad jag gillar? att vakna på morgonen och ha fått 4 stycken godnattsms. haha. Härligt att jag liksom svarar godnatt tillbaka också, men jag får en extra bra start då, när man ser de fina smsen. 

I alla fall, igår vet ni ju vad jag gjorde som att jag har blivit riktigt duktig på att blogga igen! Vet inte hur intressant det är, men det är kul i alla fall så får ni tycka vad ni vill!

Just nu sitter jag och drömmer om sommaren.. Åh, tänk er, sena sommarnätter med de man tycker allra mest om, bada, sola, må bra. Känna sig allmänt lycklig för inget speciellt..

Ska snart kila ut och ha lite fys i backe nu idag tänkte jag så får vi se vad jag gör av kvällen..  Jag  bloggar nog senare idag.
Nu ska jag sluta sitta här och hitta på ngt annat skojigt, typ träna huhu.

Peace SofiA

Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen!


earth hour..
Det är faktist, en timme eller flera för endel, för mig och mamma tror jag det blev tre med allt i huset släckt förutom tv;n.. vi fuskade lite men hade det släckt en längretid istället.
Jag ser inget negativt med eart hour över huvudtaget, förutom att man inte kan gå utan att snubbla på ingenting, men det kan jag leva med! Att det inte är en sån här timme varje dag..? haha, nej skämt, det skulle nog vara typ två personer som höll det i alla fall och jag skull inte vara en av de två. Men man umgås, och det tror jag är bra för alla. Man sitter inte instängd på sitt rum, vid en dator eller tv eller liknande utan man träffar sin familj. Tänder ljus och pratar med varandra. Ikväll var toppen, tjejkväll! Mamma och Sofia.
Samtidigt som man umgås och jag trvis så där bra, SPARAR MAN PÅ MILJÖN. Så fantastiskt hörni..;)
Och nu ska vi köra ngr mer earth hour, för jag ska snart stänga va min dator och sova! Känner mig dock inte så sjuklängre som jag gjort underdagen.. kanske tom orkar springa imorgonbitti igen! 
Ska i alla fall inte blogga mer nu!
Sov sött vackra ni
Peace sofia

Don't write me of

Om du tappar bort mig helt, om du inte vet vem jag är längre
leta inte förgäves, det är inte säkert att du hittar den samma lycka som alltid funnits där.
Du kanske hittar den som jag kommer förbli.
Kanske är något fel, kanske är något så som det ska vara. Kanske kommer man inte hitta samma lycka som alltid funnits kanske kommer jag inte förbli den jag är idag.
Och vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den

Hej. 
jag är rätt trött och vill sova, fast jag ska snart åka hem från MMMMarco och gå ut och springa när jag kommer hem!
Sen ska jag inte göra ngt. Skönt ska det bli. Fast ska försöka plugga franska.
Döda mig
ska kila puss
PEace Aifos

I know I let you wait

Hejsanhoppsan!

Sitter hos baby och bloggar! Trivs himla bra med dig och är så fantastiskt glad när jag är med dig. Mitt allt. 


Idag har jag varit i skolan och hällt choklad på min vita törja, så vi tog vatten på den hehe, dumt för det resulterade ed att jag gick runt med vittröja och röd bh under.. haha. Jag ringde iaf till davve och bad honom ta med en tröja in till stan som jag visste han skulle in. Så jag drog ner till stan och missade min no för ingenting, för att när han kom till christinateater, så hade han glömmt tröjan i bilen. haha. Så han gick in och kollade på dans och jag gick till farmor och fick en svart tröja av henne att ha på mig. Så skjutsade hon också upp mig till skolan. Så hade jag No och  matte och so så var dagen i skolan over!
Jag gick ner till sjukan som vanligt på fredagar. Körde en kortis, inte kul alls. Men sen så gick jag ner till Linnea som var nere på stan redan och vi drog till donken och käkade glass.. 

Sen ner till resecentrum som vi nu mera så fint kallar det tsm med linneas colaflaska från mcdonalds... he he 
Så väntade vi på Rudskoga bussen och jag klev av på stan och gick och mötte MArco och Felix som klippppt sig. Tjusigt!
Också gick vi hit och nu eter M och jag mår illa efter glassen. Haha. Victor kommer snart också tror jag trevlans. Nu ska jag platta håret och sen pussas lite när han kommer ner igen.
ha världens bästa fredag och ta hand om varandra!
Peace SofiaA

(L)

I'm still loving you

Hej
Idag ville jag bara sova, ville bara vara hemma, ville bara allt som inte hände typ.
Vaknade och var rätt glad, storebror is home! Tycker det är rätt bra jag. Jag har verkligen saknat honom så kramades lite igår!
Sen idag så var det torsdag i skolan, och utanför också, men ändå. Inte kul dag även om dt gick rätt fort.
Så tog jag 4 bussen hem, lagade kyckling och ris till the famliy. Så blire vofflor ikväll efter träningen, det är ju faktist voffeldagen.. men är så ohungrig och så osugen på allt just nu. heh.
Har just bråkat med mamma också.
gött att det alltid jag som har fel osv.
haha, jag är rättt sur nu:$
I alla fall, taggar träning ikväll som fan. Men ska försöka sluta nu, för kmr angatligen bara gå dåligt om jag har höga fram på mig.Bara random.
Jag satt och tänkte förut, vad är kärlek? Är det samma sak för alla? Eller olika för dig och dig och dig?
Är kärlek bara en bekräftelse för två människor för att man är så rädd för att vara själv? Finns det något svar? Finns det bevis på att det finns kärlek på riktigt? Är svartsjuka ett bevis, eller är allt bara ett på hitt?
Jag tror att jag har hittat kärlek, jag tror att det är på riktigt och jag tror inte någon annan kan förstå hur det känns för just mig.good enougth

Victor, tack, det var super gulligt  jag log hela tiden. Du betyder mkt för mig!

ochjag är så glad att jag har oss, Linnea, Victor, Marco och Sofia


Victor är här för att stanna

Hej alla läsare på sofias blogg :)

 

Med tanke på att sofia skrev att hon skulle berätta senare vad hon gjorde i måndags men bara sket i det så berättar väl jag.
vi var på hockey

Inge mer kul med det, jag tänkte berätta nu när jag har den stora äran att skriva här om min och sofias vänskap.

Vi börja väl känna varann för typ… vi har varit vänner länge iaf :D men under all tid som jag och sofia har varit vänner så har linnea och marco varit med.

Vi fyra har alltid jätte tråkigt när vi umgås men ändå så gör vi det. Och det blir kul på ngt sätt för jag och linnea blir ovänner sen kommer sofia som mamma och försöker reda ut allt, och marco går och slår linnea

Jag vet inte hur många ggr som sofia har varit sur på mig och självklart ställt sig på linneas sida :O
och bara så att alla vet så var det linnea som tog min kudde när vi tälta och det är alltid hon som börjar.

Första gången som vi va efter skolan var när jag och marco va vid frasse och sa att vi hade tråkigt och ville vara med nya personer, det här va på tiden som frasse va öppet så det va ett tag sen, iaf då skriver vi till linnea och sofia om dom vill umgås med oss.
dom trodde inte på oss men till björneborg åkte vi, (det var nog ända gången som jag och linnea inte bråka)

Och där i början så trodde man aldrig att marco och sofia skulle bli ett par. Fast det kändes som att dom hitta varann där när dom spela luftfotboll som även är sofias favorit sport

Sen var det ett uppehåll med familjen, fast senare helt oväntat från ingen stanns så säger marco att han håller på med Sofia.Ooch då börja man tänka.. vafan kan han inte bara hitta en normal brud i typ Kristinehamn så man slipper Björneborg. Men nej han var ju kär eller vad han sa.

Sen höll dom ju på som faen och vi tälta och vi va på rixfm och va hemmma hos mig och kolla på bläckfiskar i toan som linnea hitta, spela in låtar som linnea sjunger. och ja vi hade jätte kul

Sen en dag så ringer marco till mig och var inte så glad.. eller ja han var väldigt ledsen och undra om vi kunde gå till maxi. Då hade det tagit slut och ja det var ju inge kul. Sen fick dom för sig att dom skulle bli tsm i en vecka igen men det visste alla även dom tror jag att inte det skulle funka.

Och nu typ 6 månader senare så är dom tsm igen och vem är förvånad? Inte jag och linnea iaf

Så från mig till makkan och sofia (mamma och pappa) lycka till, och det är kul att se er glad igen ;D
linnea jag ser fram imot att få bråka med dig igen

 

Pusshej jag tycker stoff ser ut som en tjej
I need some sleep.

Yes i do! För jag är så sjukt trött, vilket som har satt stopp för mitt bloggande. Jag sover när jag kommer hem på kvällarna, wunderful. Så förlåt om jag inte bloggat på länge!
I måndags var jag i karlstad efter skolan och skulle på hockey med Victor. Han sa till mig, blonda lilla mig, att ta stadsbuss till dit han var, jag tog det bussnummret som han sa, men eh, jag tog bussen som gick åt fel håll.. hehe. Sen var det en pankiartat match och det var sura miner, glada miner, ledsnaminer, ja lite av allt egentligen, men jag hade kul!
Tyckte också mycket om bussresan hem då vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, han är allt bra den där victor ♥

Igår var jag trött som aldrig förr och ville egentligen bara dö störredelen va dagen, men fotbollen gick ändå hyfsat! taggade gothia med Jonna och Julia och Linn;) huuh. Åh så kul det ska bli!
Sen hem och somnade bums efter att jag sagt godnatt till M in the phone.

Inte så mycket mer om den dagen.

Idag var det skola, engelska nationellt skrivtligt och sen gick vi till rektorn och pratade och sedan var dagen slut. Väntade på MMMMMMMARCO och sen gick vi ner till stan och fixa, så hem till han kolla på film och mysa, och gud så bra livet är!
Utvecklingssamtalet vid halv 5 gick också bra! Det vart inte mycket sagt, hade med Tomas, och pappa var med, det var väl jag som pratade,  men inga stora mängder..hah.
Sen var det träning, fys, magträning blev det. ohoh. Men nu ska jag gå och krama Davve som är hemma, sen ska jag tilll jesssica och sen ska jag sova,
ha det fint tills vi härs nästa gång.
Peace SofiAA


Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är såFoto Victor

Foto Victor

det är så det ska vara  

Shine com on and let it shine

Igår var kul! Fast berättar ikväll istället för nu har jag  franska och är sjukt trött efter 2,5 timmmes nattsömn.

You'r butiful

peace SoifA

Vi är lördagens änglar


Bästaste Linnea !

I can be you hero baby

Hello
Igår, var kanon bra! Tack för kvällen, bilderna förklarar endel i alla fall, nu ska jag äta bullar, hejdå:*Ta min hand, jag följer dig vi ska åt samma håll

hej!
Klokan är typ 8 och jag är inte trött alls! Sitter i min säng och lyssnar på larsa och mår bra!
Peace SofiAA


Sommar, ja tack!


don't you let me go, let me go tonight

Hej!
Har sovit som en prinssesa inatt.. haha, skön har det varit i alla fall! Vaknade av att Linnea ringde och sa att hon kommer vid två så jag ska städa men tänkte säga garttis till VIKTOR och sen tänkte jag slänga upp bilder från bowlingen! Blir inte så många.. men ändå!
Ikväll ska jag vara med Victor, Marco och LInnea.. Ska bli festligt det.. huhu. Nu sak jag städa!
Puss!

Idag fyller vigge 16, grattis! <3

Min fina Jennsan som fyllde 16 den 17, men då bloggade jag inte, garttis :* <3

Eh, gööööörsnygggggga..

SnyggEmelie :*

Bowling

Vi alla är olika

Fulsofia                                            Snyggemelie
'
Fina Mai <3
 
Nu äre slut
herra
peace SofiA

förlåt, förlåt, förlåt, för allt jag gjort, eller borde har gjort, förlåt, förlåt, förlåt, för allt jag sagt, eller kommer att säga

Hej! 

Är i en sjukbloggsvaka.. har ingen lust att blogga, jag är trött när jag kommer hem efter träningarna på kvällarna och då känns det inte som att mina fingrar och tankar orkarsammarbeta. Men ikväll tänkte jag slänga in ett inlägg, också en bild på hur håret blev.
Men först tänkte jag berätta för er, att jag mår bra! Jag hoppas att ni mår bra.
Idag har jag varit i skolan, började dagen med bowling med klassen som vi vann innebandyturneringen.. bäst är vi.. och jag kommer sakna min klass för nu är det inte alls länge kvar och det känns! Sen var det skola, läxförhör i no, det gick nog hyfsat i alla fall. Så var det typ matte och so och skoldagen var över och jag tog helg! En helg full med förväntningar faktist. Eller ja.. haha. Men jag gick till sjukgymnasten och kännde hur svag foten känndes igen efter min lilla stukning på tisdagsträningen, men det känns inte långt borta från hur bra det var förut i alla fall! Så drog jag hem. Käkade lite och sen bytte jag om, och åkte in p ett härligt spinningpass, gid så duktig man känner sig efter det. Efter att pappa kom o hämtat mig kööpte vi kinamat, mums och sen drog vi hem, åt lite och så hoppade jag i duschen. Sen har jag bara målat naglarna och suttit här, min kväll kommer antagligen spenderas här.. Tänker inte städa ikväll, tar det imorgon förmiddag !
Jaja, nu har jag i alla fall bloggat.. och jusdet. Det senaste inlägget var en gästblogg från mina kära vänner marco och victor..huhu.

Efter!Före!
Ah, finns inga bilder på längderna när jag klippt mig, men det är rätt mycket kortare tyvärr, men nu är det inte slitet på långa vägar i alla fall!
Nöjd är jag med!

Nu ska jag hitta på ngt annat kul
PeaCe SofiAa


In tha house som era fucking möbler.

HEJ!
Idag är en dag.


/ 504 and 63

It's the wrong kind of place, to be thinking of you, It's the wrong time, for somebody new

Hej!

Har tränat nu på kvällen, det blev inte så mycket med varken springning eller städning idag, tiden räckte inte riktigt till. Så jag for in på fotboll och tränade och pratad med Julls! Träningen gick bajs. skräll
nu är jag med linnea och ska snart sova. Kiss och Hug

PeaceSofiaA


I can't live, if living is without you

Hej!
Jag uräktar mitt otroligt tråkiga bloggande, dt kommer nog inte bli roligare än vad det har varit, elr, jo roligare än de senaste inläggen efter som att jag inte har skrivit ngt alls då typ.
Igår var jag på lååång domarkurs, den var faktist bra. Hade jätte trevligt med Louice:D
Sen skulle jag ha gått på lagfesten, men sen orkade jag inte så struntade i det. Blev i stället hemma med mamma, pappa, jesscia, micke och åt god mat och kollade lite smått på melodifetivalen, jag tycker om låten, men inte lika mycket om annabergendal.
Idag vaknade jag vid ca 10 och började genast skriva på min svenska, det har faktist gått bra och jag är klar! Skickar in den imorgon efter bokpratet så jag kanske kan sno ngr smarta tankar från någon annan (A) började nyss städa mitt rum, men typ , slutade igen för det var inte så kul så jag satte mig här och bloggade istället och lyssnar på lovely timo <3
Hade tänkt springa innan träningen, men det hinns inte efter som att jag måste packa för efter träningen drar jag till bästa vän! Så nu ska jag kila till Jessica och hämta min väska så jag kan packa sen ska jag packa en väska till för fotbollen sen ska jag åka på träning.

Dessutom, färgas håret blont igen och lugg klipps!


Take care!
Peace SofiaA


Och du kan inte bara komma sådär efter två och tro jag ska falla för du vet jag kommer falla

Hej!
Idag, fredag, jag är så sjukt trött. Efter simming i skolan på morgonen och avslutade med ett spinning pass nu på kvällen. det var skönt. NU ska jag sätta på en jäkligt bra film och inte orka berätta om dagen!

Puss o godnatt!
Peace sSoFfiAa

Remember when we held on in the rain

Vissa vet mer än andra, vissa borde inte veta det, visa är menade för att veta, vissa är menade att alltid finnas där, vissa är bara.


Remember when we held on in the rain

Vissa vet mer än andra, vissa borde inte veta det, visa är menade för att veta, vissa är menade att alltid finnas där, vissa är bara.


Jag vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

Hej!
Idag är det torsdag, veckan har gått sjukt fort.. det tycker jag är bra. Kanske är för att jag gör något hela tiden. Träning,sova,träning, skola, pugga, vänner, träning.. så ser dagarna ut ungefär... Jag tycker om det. Fast just nu är allt rätt jobbigt. Eller jag är rätt jobbig... Dö är vad jag vill. för jag är rätt så jälva dum i huvet. Nu ska jag plugga!
hejdå!

Peace SofiA

Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland

Idag gick jag upp och sprang, innan skolan, tänker köra samma imorgon, klockan står på 5. Det är tro det ellr ej skönt när man väl är ute! Sen var det skola, stog i caféterian hela dagen, så det var lungt.. Så när jag kom hem så satte jag mig och väntade på att träningen skulle börja, så jag pluggade, har skrivit svenskan, typ inte jätte mycket kvar, men jag var ju rätt så sur ettag när jag fattade att jag svarade på fel frågor.. göttttt. Men jag lever ändå utan ett psykbryt tom;o Så var det träining, styrka, baksida lår, as goa övningar tycker jag och det kändes verkligen bra!
Så kom nyss ut ur duschen och har fått i mig lite mat och hunnit borsta mina tänder, så hamnade jag i sängen och vid datorn som snart ska stängas av och jag ska sova! Jag är fan skit duktig med att gå o lägga mig i tid nu för tiden!
huhu, duktig! allt för mig typ!


Är det inte lustigt, hur jag förknippar folk med låtar? Hur man alltid slänger en tanke på personen så fort man hör låten... Jag gör det hela tiden, jag lyssnade på musik när jag gick från bussen förut, så kom det en låt, och jag bara fnissade till , för det var verkligen bara en person som hoppade upp i huvet på mig. Jag fnissade till för att det var komiskt inget annat. Men jag tycker det är lustig.. så vilken låt förknippas du med av mig?..;o

Peace SofiA


The sun is shine for you

Jag känner mig glad, men på samma gång så nere. Solen och vännerna får mig att må bra, alla fina vänner, solen, min familj, träning! Tom skolan känns helt okej så här efter två dagar. Även om jag inte är överkycklig att sitta där och plåga min stackars hjärna med endel onteressanta saker så mår jag så bra, så det spela egentligen ingen roll. Dock är jag ju som jag alltid har varit och tar på mig lite för mycket saker, endel känns jobbogt ju, annat, kan jag leva med, det mesta.
Nu är faktist livet enkelt, varför kan det inte alltid vara så? Man är motiverad..Så klart vill jag alltid mycket, för mycket.. Jag tror detta sprotlov var vad jag behövde för att få bort min deprition.. Nu ska jag vara positiv, vänta och se vad som händer imorgon!


Idag har jag varit i skolan, det var kul, och okul, skoltröjorna osv är as jobbigt att ha hand om, för alla har så mycket viljor, och alla kan inte få som de vill, vilket leder tíll irritaton på mig och linnea, men det går väl över det också.
Efter skolan så gick jag och köpte en smothi, sedan tog jag bussen ner till stan och väntade på alex som kom och hämtade mig vid lyran så åkte jag med henne till träningen. Som var kul.. lite grinig på mig själv, men börjar vänja mig nu, iaf när det gäller på fotbollen, som att det är typ bara där det händer..
Sen duschade jag o så i arenan och gick ut och satte mig o pluggade lite samtidigts om jag kollade när IFK's herrar tränade, det är skönt att plugga när det händer lite runt om kring, lite så där lagomt mycket.. Eller det beror på vad det är. Jag har egentligen ingenting att komma med, så jag ska sluta!

Peace SofiA


Jag känner hon som väntar bara för att se dig

Hej!
Jag ligger i min säng och fick ett ryck och ville blogga, fast jag är trött och inte vet riktigt vad jag ska skriva. Men jag slänger ihop något lagomt.
Idag var det skola, det kändes bra, något halft irriterad på klassen bara, herregud, att man inte kan acceptera som det blir bara? jaja, nu är klasströjorna snart beställda!
Imorse när jag satt på bussen ska jag säga er, vilka vår kännslor jag hade! Jag bara njöt med min ipod, solen som sken, dessutom var min fjällräven framme! Härligt, dock var det lite kallt så fick ha en tjocktröja på mig under. Det är inte alla som springer runt i vårjacka i 10 minus, men det såg så härligt ut...
Sen efter skolan, hade jag tänkt springa och kanske gyma.. Men det fick bli brottar träning, det var kul, men det var jobbigt som tusan, var länge sen jag tränade brottning och det är ju mycket mer intensivt än fotbolls träningarna, men nu är jag igång igen, känns bra känns bra!
Nu ska jag sova, antagligen är jag ute och springer klockan 5 imorgon bitti.. får se hur jag känner då.
Vårkramar från sofia:)

Peace!


jag känner han som faktist ingen riktigt känner

Home sweet home!
Idag har jag, åkt bil, åkt bil och åkt bil. jaja, jag dog inte i alla fall. Sen när jag kom hem vid fyra var jag glad, oj vad jag gillar att komma hem, lägga sig i sin säng för en sekund, egentligen vill jag aldrig lämna den då, men åt och bytte om på samma gång för att hinna till fotbollsträningen. Rätt tråkig var den faktist, ingen fatr alls. Så var det spelar möte, det var väl bra med information osv för sesongen men kunde lika gära struntat i det känns det som nu, fast, hade vi inte haft det hade jag haft 103218 frågor och funderingar om några veckor så lika bra att ta det på en gång.
Jag vill inget annat än att sova just nu faktist. Men jag kan inte. Så jag ligger i min säng och har no lust att blogga men bloggar i alla fall. Värt.
Imorgon är det skola igen, det enda som känns bra med det är att få träffa alla igen, fast det känns bara jobbigt just nu. Vill stänga in mig en dag helt själv och bara tänka på mig. Det behövs faktust någongång ibland. Nu ska jag sluta blogga! Hörs imorgon

Godnatt!

Peace sofiA

And time is just a melody

Solen sken, vi var glada!

Evelina gillar sol

Så hon solade! Min fina vän<3evvsi på snowboard

Peace från mig (:


Jag är också rädd, rädd att göra fel

Hellu!
Nu kommer antagligen ett långt inlägg.. eller vi får se om jag orkar, men bilder blir det i alla fall!
Igår så var det som sagt en mycket händelserik dag, tänkte ni skulle få lite smarriga detaljer nu.. haha. Dagen började som jag redan skrivit(?) med brandlarmet, min och evves tiori  var att de bara ville att alla skulle vakna tills liftarna öppnade.. Vi gick i alla fall ut ut huset eller, vi gick ner till receptionen och vi behövde inte säga något utan hon kollade på oss och sa: Matos. haha, så vi gick upp o fortsatte våran frukost. Så var det sags för backen, eh, ah, det gick åt höger och och vänster, men mest rakt ner. Vi var också förföljda av två läskiga killar så vi försökte åka ifårn dem höhö.. Sen var det våfflor, dyrt men gott!

Efter det så åkte jag lite skidor på kvälls åkningen och sedan blev jag typ på körd av en skoter. Mohaha, skrällen.
Sen blev jag med tvingad till Tippi bar skit trött o jälvig, men det var väl kul där.. när bandet börjat spela.. haha, fulla gubbar är juh kul...;s hhehe

haha, aslångtext elelr inte..:S
Men idag så var det helt fantastiskt! Solen sken, och det blåste näsan inget alls. Vi åkte under förmiddagen, elr jag var trött imorse så åkte inte jätte mycket kom ut typ vid 10.. Men sen hyrde evve en snowboard efter lunch, haha, omg, jag skulle lära henne det. Vi rammlade och for där ibörjan när jag höll i henne och typ lärde henne svänga, men sen fick hon snitts på det, så vi åkte lite vid soltorget i gröna och nån blå backe, det var underbart väder, fast kallt att inte kunna åka fullt ut som jag fick vänta lite (:
Dessutom har jag åkt med högerfotgfram idag, herregud vilket påhitt. HAH. Nej men det var så att evves bindning pajja högst uppe och hion åker med höger fram, så jag ställde upp och tog den trasiga brädan som att det är jälvigt knasigt att pka utan övre bindningen på ena foten, vänster var det ofc också. Så jag åkte ner och fixade det och evve gick ner, för hon pallade inte åka med vänster fram på min bräda, vilket är förstpligt som det var typ tredje gången hon åkte, det gick super bra iaf!

Nu ska vi snart äta lite osv och sedan ska vi nog gå o bowla, emelie och simon hänger med också, kanoners!

gött att det inte funkar ladda upp bilder, så jag upptaderar senare med alla bilder från dagen,

Peace

Ecaep


Just dance, gonna be okey!

Hej!
Igår orkade jag inte blogga, så jag skriver vad som hände under den faktist otroligt hädelserika dagen.
Så jag tar det ikväll somsagt!
Nu har vi åkt hela dagen och har fått i oss lite energi för att jag ska ha snowboardskola för evelina resten av dagen.. haha, ojoj. Bilder kommer ikväll också!
Så ja, vi hörs ikväll!

PussochPeace 
SofiA

Ohhhyääää


No one wants forever

Nu har vi åkt skidor och snowboard hela förmiddagen och åt nyss våfflor i våffelstugan. Var skönt att komma in i värmen en sväng. Så nu ska jag byta till skidor och evelina ska åka snowboard. HAHAH. Nu ska jag ha med kameran ut så det blir bilder ikväll antagligen. Dessutom ska vi nu hitta dem, GÖRN OCH BLÅ:oooo OMG

Peace och puss

sofiA


Smile like you mean it.

Godmorgon!

Nu har vi nyss vakant på riktigt efter att barndlarmet har varit igång.. haha.  Det var matos..haha, fast våran tiori var att de bara ville väcka alla som låg och sov, liftarna öppnar ju trotts allt nu. Om en kvart vare då. Nú ska jag borsta mina tänder och sedan ska jag ut i backen.
Have a nice day!

Peace SofiA


All you got to do, is smile that smile

tänkte bara slänga upp mer bilder från våran bob åkning som vi nyss utförde, ja, vi lever!
´

Som hon taggade...

vissa är ju bättre än andra

I love you honey


I don't want to miss a single thing you do to night

Hej!
Idag har jag varit tråkig och inte bloggat alls, men har inte haft lust!
Dagen har varit helt underbar, evve och sofia skämmer ut sig för folk skulle man kunna kalla den.
Var ute i tredje liften som gick upp, typ först i backen och de har varit super bra!
Snackat lite med blå och grön osv... haha, eller mest blå som att grön missa liften hela tiden. haha
Sen har jag ju min flirt, felix.. hahahah. oherregud. 
Evelina har även bekantat sig lite mer med "rut".
Nu har jag nyss åkt in i en vägg.. hha, vi skulle ha tefatsrace med en.. och det sluttde med svullet ben och uppskrapad arm... men jag vann i alla fall.. ni får några bilder, sen ska vi gå och hälsa på Emelie!Så här underbart har vi det.

Ta hand om er!

PeacE
S
o
f
i
a
Even if you were a million miles away, I could still feel you in my bed

Yes babes!
Jag har haft en toppen dag idag också, bara njuter av denna vecka! Som sagt blåste det mer än vanligt idag och var rätt jobbigt att sitta på toppen och sätta på bräradan som att snön bara piskade en i ansiktet där jag inte hade halsduken och snö kristalerna bara solg mot glasögonen.. Not good.
Men jag överlevde änu en dag och har också åkt lite skidor! Det var skitkul och det gick jätte bra, men jag föredrar snowboard! Backarna var jätte härliga idag dessutom tycker jag , och imorgon kommer de nog vara bättre ändå som att det antagligen inte är så mycket folk, bytesdag för halv vecka(Y) torsdagar är alltid bäst att åka på, fast sorligt, för då är det inte långtid kvar.. Men det ska bli kanon kul att Evelina kommer idag!
Nü har jag nyss ätit lite osv efter att ha varit nere och simmat i badet, det var skönt. Imorgon ska jag nog åka längd, om jag inte gör något annat kul med evveee:D hihihihi.
Så allt för mig just nu.

Peace SofiaA

When you get what you want but not what you need

Hej!
Nu har jag aldeles nyss kommit in efter en hel dag i backen och ska ge mig iväg till badhuset och simma en timme eller så. Så skönt att verkligen röra på hela kroppen. Så är det varm också, hoppas jag! Sen ska jag fixa mig och hämta evelina från bussen, vid typ fem i elva, skoja inte om jag kommer vara trött då. Vi får väl se om vi ska busa något ikväll eller om vi bara sover. haha. GOOOOODLUCK.. vi kommer inte somna på hela natten kan jag tänka mig. hihi, jag saknar min evveeesiee:*
Nu ska jag kila, får bilder från backen imorgon hopaas jag.

Peace SofiAPussen


Don't stop beliving

Godmorgon, för det är faktist morgon nu och inte förmiddag. Jag har nyss stoppat i mig lite frukors och håller på att sätta på mig ytterkläder, har komit till termobyxorna. Snart ska jag snöra på mig skorna!
Jag har inte ont i armarna som jag trodde jag skulle ha efter längdåkningen igår, men ljumskarna känner jag i, kanske skulle stretchat igår..? I alla fall står allt bara bra till här och det är härligt väder! Dock blåser det sjjukt kallt på toppen, men man är ju inte där så länge.. höhö. Idag klckan 22:55 kommer Evelina och vi ska ha bäst dagar nu! hoho,får tyvärr ingen bild idag, för jag har inte min dator, för fick inte igång internet på den..

Ha det fint mina vänner så hörs vi ikväll!

PeaceSofia

Kom mod och passion

Dagen har varit grymt skön! Massa snowboard åkning, massa snö, massa blåst och massa sol!
Har också åkt längdskidor idag, jag kommer ju vara död i armarna imorgon. 5km åkte jag, det var härligt, men jobbigt som jag hade ganska mycket bakglid på slutet där det var uppför i ca 2,5 km också.. haha, gudhjälp mig..Men jag har vääl aldrig dött av lite tärning så varför skulle jag göra det nu? Träningsverk är  bara härligt!
Pappa, Simon och Jens är tyvärr nere i sälen byn och rönkar Jens knä efter att han ramlade förut.. inte kul, hoppas det går bra osv. Jag och mamma har nyss varit och kollat på modevisning av lite skidkläder och på typ uppvisning i funparken, men jag orkade inte vara kvar som det var exakt samma som förra året. hehe.
Ikväll ska jag inte göra något, spela lite Majja.. ooups, sorry pappa, men du blev nog Majja igår? HAHA.
Han envisas med att han aldrig blivit det förutom i USA förra året.. Så han blev lite sur..;D Nu ska jag snart äta tror jag minsan!
Allt öfr mig för denna gången

Peace Sofia


Your name is the splinter inside me


Goggles:$

Hej!
Eller godnmorgon kanske jag borde skirva till er som nyss vakant. Själv har jag varit uppe sen ca hal 9 och ute och åkt!
Det är rent av sagt UNDERBART!
Solen skiner, det är lagomt kallt, jag har padlat i snön för jag och Jens körde fast i skogen och man kunde inte stå i snön för då sjönk man ner till höften. Så det var att klätra upp på brädan och sitta på den och paddla sig ut, va lite små kul tyckte jag.
Nu har jag tyss käkat lite och drucikt te, var gott att få i sig något varmt, så jag ska klä på mig igen nu och ut och åka!
Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll ifall internet funkar, är rätt överbelastat på kvällarna tyvärr så får passa på nu på förmiddan!
Somsagt ta hand om er och varandra!

P
EA
C
EsofiA

with or without you

Hej!
Haft en jätte bra dag i backen, dock har det drivit bort snö från oooooooffffffpppppppppppiiiiiiiissssssssttttttteeeeeeennnnnnn som jag brukar skiva det. haha. Så det är lite träligt, men det verka komma upp snö under natten, det tycker jag är bra!

Hah, Maxi har dött.. tacket har rasat in hemma i Kristinehamn har jag blivit upptaderad om. Värsta läskigt.

Nu har jag nyss kommit hem från ica, handlade som fooood medans mamma och pappa åkte längdskidor.
Som sagt kom jag nyss tillbaka och sitter nu och funderar på hur i hela världen det ska få plats en person till i detta rum?:o Just med väskor osv.. haha. jag har bara med mig två plus en dataväska, men rummet är ju inte oerhört stort, men det blir nog gör bra. Haha, jag och evelina är bäst på att hålla ordning på grejor osv..


Här sover jag!

Och efter som att dt tar 564576 år att laddda upp en bild, försöker jag igen senare med glasögonen.
Har ni nån gång kännt att allt känns svårt, man väljer fel väg och det saknas en del?

E
n
K
ä
n
s
l
a av att sakna någon, en kännsla av att inte kunna visa den, kännslan som jag finns. En kännsla av räddsla för vad andra ska tycka.
Peace SofiA

En gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm.

Hej!

Sitter i "min" säng och ska snart ge mig ut på min fina snowboard med mina nya goggles som jag köpte för ca en halvtimme sen, så får vi se om de funkar. Det blåser som fan och jag har frusit rätt så gosigt, men nu har jag satt på mig en till tröja! Hihi. Taggad för att åka nu, ooooooooooooffffffffffpppppppppiiiiiiiiissssssssssttttttt blire nu!
Tänkte bara säga att alla ska få ett super sportlov! Ta hand om er.

Peace Sofia

RSS 2.0