jag kommer inte på nån rolig text

hej alla sofias bloggare :) victor är här idag igen. shit tredje gången jag skriver här nu.
ja med tanke på att aldrig sofia lägger upp ngt kul så får väl jag blogga åt henne. hon vet inte om det men jag hoppas hon inte blir allt för sur :)
Igår ialla fall så åkte jag och björn ner till skara för att han skulle få en ny baslåda till sin bil.
det var meningen att jag och sofia skulle umgås så hon blev väl inte jätte happy men när vi åkte hem från skara så stanna vi i björneborg och tog med henne hem :)
så hon sov hos mig inatt och sen imorse så låg vi i sängen till typ hav 2 och bara tog det lungt.
efter det så hoppa vi på cykeln och drog ner till stan och åt pizza, eller sofia åt nacho talrik.
Sen när vi kom hem så låg vi bara på gräsmatan och tog det lugnt.
Och nu spelar hon match och jag har tråkigt :)
det vart inte ett så roligt inlägg men ni fick ngt att läsa ialla fall :)
här får ni några bilder :)
bild från i lördags när vi va i gullspång
bild från förut när vi låg på gräsmattan
bild på min hund zimba
sen avslutar vi med en snygg bild på mig

somliga dar, tar jag in vad jag hör

Hej!
Kom nyss hem från stallet, kom ur duschen nyss. Igår var trevlig, med mina bästa vänner!
Fina ni!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska ta bussen till stan eller om jag ska vänta på att mor och far åker till stan. tror det blir så. jag vet inte vad jag sak säga. så går och smörjer in mig och sminkar mig!
peace

men då slösar vi bort våra liv

Hej!
Efter plugg så åkte jag och Victor ner på stan och skulle fixa lite saker på banken osv. sen hade jag tänkt träna men blev inbjuden till Linda och Linnea så jag skiter i fotbollen ikväll och är med mina fina vänner ist!
Nu ska jag äta, sen ska jag åka efter att jag har packat.
have a nice day!
peace

och bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om.

Hej!
Vaknade nyss och ska börja plugga! Sitter ute på Victors altan med Simba som sällskap, Viggi sover. Vi somnade sent igår, en bra kväll, började kolla på Harry Potter, har aldrig sett dem och, bara så ni vet var det INTE jag som ville stänga av! hihi!
Nu är det håkan och plugg! Have a nice day! Peace

Visst känns det fint att va vid liv en gång till

Håkan Hellström

vad vet du om solen för än nån släckt alla ljusen

Håkan, fina fina håkan. Igår var världens bästa kväll. Det var otroligt bra, jag var med bra personer, de bästa och HÅKAN, det var så otrolig fint, inga ord. Bilder kommer!
Peace

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din,


river en vacker dröm

imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkanimorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan imorron ska jag på håkan!
jag ska på håkan imorron, HÅKAN HELLSTRÖM <3

om jag en dag, tog fram mitt mod

hej! Kom nyss hem från praktiken, fullt ös är det. ibland. Nu ska jag efter som att det är helt underbart vårväder, åka till hästen, kanske hoppa? Vore grymt kul. Men vi får se, det är typ 20 greder, lovely!

if this word makes you cray

okej, vi börjar, bra färjestad. kul!
Imorron är det fredag jag ska ta kort i studion med stolpe och nyberg hela dagen, toppen, ska även ta VIF bild med Jonni och Julla! Kanon, fina tjejer, sen ska nog jag och Amanda ta en Qubik VIF bild tror jag. great. nu ska jag krypa ner ordentligt, vänta på att victor ringer och sedan sova.
fotbollsträningen, tack tjejer, det var kul!

you told me I was butiful

Hej!
Sitter i skolan och har inte bloggat på ettag, jag vet.
Trots två alvedon, är min huvudverk städnig, men jag måste vara här. jag måste fixa detta, det sista nu innan sommar lov, inna påsk, jag måste! Jag ska plugga järnet. Jag måste. 
Är snart klar med det sista caset i psykologin, måste fixa engelska boken, som ska vara inne om 3 dagar och jag har läst ett kappitel, dåligt soffan. Jag ska tatag i detta nu. 
Nu bankar mitt huvud och jag ska fortsätta plugga och sedan äta!
peace

it's a possibility

Hej vänner.  sitter i victors fotölj och kollar på björn som sitter och spelar NHL och victor som ligger i sängen.
Han fick komma hem idag.
Idag har jag varit på brandstationen med skolan, det var läroroikt och kul, vi fick pröva rökdyka, fast inte på riktigt.
men det var kul. lite jobbigt, varmt och ja.. haha. sen har jag varit hur Guy, bajs i helvete vad ont. och hej våren. allt för mig
nu ska jag fortsätta sitta här och kolla.
have a nice night.
peace

watch my back so i make sure, you'r right behind me as before

Sensation, det var en mygga på mitt rum, hej sommar täcken. och våren är här och livet är bra. förutom viggi som blev kvar på sjukhuset inatt också. Hoppas på att han får komma hem imorron, då ska jag ta hand om honom!
Har varit där hela långa dagen och det var inte alls kul att åka där ifrån, jag saknar honom så mycket. 
Ska i alla fall kolla på "paris je t'aim" med mamma snart, super mysig film, sen är det kola imorron, brandstation. Har insperations vecka. Nu ska jag kila.
peace

Don't let me go, let me go tonight

Hej!
Fixar mig för att åka till Victor som blir kvar på sjukan inatt också.. inte bra. Ska dit och hälsa på snart i alla fall.
Samtidigt som jag fixar mig nu, så lyssnar jag på lykke li's nya album, släpptes i mars, men har inte hunnit lyssna i genom det. Toppen, gillar det. Fast tror det förra var bättre, eller? jag vet inte. Och hon kommer till PL i sommar, jag vill, jag vill , jag vill!

a feeling

Hej!
jag spelade mitt mitt förut, det var kul, det var centralt och man fick mycket boll. kul. Fast första gången var det svårt, var ju ettagsen.  Nu har jag varit hos min pojkvän, det var fint att träffa honom, skönt. Och nu är jag med mina fantaliastiska vänner, fina ni. Becka bus och Linnea! 
Och här har vi bakat, suveränt. Och ja, hej och hå. Nu bestämmer jag att det blir film och no more inälgg ikväll.
peace

det bankar i mitt bröst, men du sa vi kommer vinna allt

Hejsan! Idag är det lördag och jag sak iväg och spela match vid halv 1 någongång. Det är samling då. Sen börjar matchen två. Efter det ska jag till mitt löv som åkte in till sjukan inatt, så jag ska åka och hälsa på honom. Sedan vidare till Tackerud, festligt värre!!! Jag är sur på vinden som inte kan lägga av. För jag vill sitta ute in the sun, men det går inte för det blåser så. Jädrans vind. 
Så jag sätter på Valentines Day och taggar för match ist!
Peace

every thing you been

haha, så jädra rädd. kollade på skräkis, skit läskig. Och det var super trevligt! Fast mina och jullas kramp h¨llningar i handen. haha, shit, vi var rädda. Nu ska jag försöka sova, imorron är det match
haha
ha det fint.
Peace

here comes the sun

Hej människor! Här sitter jag i min säng, har ont i magen av att andas när jag håler på och tränar och tränar magen all time. haha! Nej, men denna vecka har den fått sig en dos för några veckor...
Idag förstår ni var jag uppe med tuppen och åkte int till sjukgymnasten och tränade. Sen vidare till Karlstad och körde ett spinning pass och direkt efter ett core pass. goet nu efter kan jag säga. 
Tänkte åka till stallet, men hoppar det idag och ska istället gå ut i solen och sätta mig och läsa min bok fan som jag måste läsa. Men den är helt okej i alla fall. så jag lever väl. Sen ska jag duscha och fixa mig för att åka in till Jonna och vara med henne och Julla det blir förmodligen onyttigheter och skräkfilm. kanon!
Nu ska jag ut i fina vädret, jag har vårkänslor!
peace and love

HEJ solen!

My words they don't come out right

Hej!
Sitter hemma i min säng och ska snart byta om för att åka in och kicka boll. Victor är sjuker, var och kollade hur det var med honom förut när jag kom hem från skolan. Han låg mest i soffan. Jag var inte kvar så länge utan åkte ner till staden och tog bussen hem. Sen jag kom hem har jag mest inte gjort någonting. Målat lite ramar och käkat glass. Är jätte taggad för imorron, frågan är om jag är det imorron. halv 8 ska jag vara hos Ullerika och träna fotleden efter som att vi har idrott senare på min egentliga tid hos sjukgymnasten. I alla fall, så imorron ska vi vara på Enjo och köra ett spinning pass och efter det ett core pass. Super kul ju! Sen ska jag nog vara med Julla tror jag. Nu ska jag byta om och köra in till träningen, ha det fint.
peace

One hour a go i felt so low i almost drowned


When you say your heart still sings when you with me

Hej sitter och lyssnar på musik, sån där go musik som man känner sig 1000 meter upp i luftren av. haha, jag låter hög. men så är det inte. jag pluggar faktiskt matte.
Min pojkvän har gått och blivit sjuker, så kom sent till skolan och sket i fotbollen för att jag hostar så och vill inte att andningen blir sämre, som vi tränar ute hoppade jag träningen idag.
Alltså, det är fredag imorron, denna vecka har gått bajs fort. Det är liksom fredag imorron. Goet mos. Då är det helg, och på lördag är det match, sen ska vi nog till Hova. tror jag. Och nästa vecka har vi insperations vecka och matte prov, eller jag har. för jag har inte gjort Grafer och Funktioner än.
Och sen har jag praktik och sen är det ett underbart lov, Håkan och vänner och bara må bra!
så ska mitt lov se ut. Nu ska jag jobba. Ha det fint!
PeaceWe push and pull, and I fall down sometimes

Hej!
Jag har svenska, och jag vill inget annat än bara bort från skolan för tillfället. Ingenting annat! Men det är bara att bita ihop. 
Ska fixa en argumantations text nu, eller läsa romanen. Efter rasten. hehe. Andra lektionen idag är matte, jag vill inte ha tillbaka mitt matte prov, jag vill verkligen ha klarat det. Sen ska jag vita ihop en stund och plugga matte, grafet och funktioner, så jag fixar det provet så är jag färdig med bajs matte A. Efter skolan ska jag på ett års kalas! Alva fyller ett idag, victors brors dotter, så vi ska dit och fira henne!
Ha det fint.
Peace

jag har trillat dit, jag har fallit jag har vaknat.

Hej!
Jag är utan min fina lilla telefon. Jag var tvungen att lämna in den, och här sitter jag med den gamla skiten. usch!
Det värsta är musiken, inte fan kan man ha något spotify på denna gammla godingen.. to bad. vad ska jag göra? Sålde ju ipod fan för typ 4 dagarsen också. to bad.
Har haft en super fin ridtur på mitt monster till bus ponny. det är underbart att åka till stallet och bara koppla av. så lovely. Sen var harryboy fin och nyklippt och gör dukitgt! då är det roligare. imorron är det fystester, jag och grapparna.. tjohej! I hope att Viggiboy kommer snart också!
Nu ska jag gå och bädda sängen och lägga mig och läsa boken som vi har i svenskan. sov fint
peace

Don't let the panic bring you down.

Hej!
Sitter och skriver.. om stress, jag tror att jag är något över stressad just nu. lite för mycket i min hjärna. haha. jag är inne i en negativ del av mitt liv, jag klarar inte motgångar, de drar ner mig.
Nu ska jag fortsätta på mitt skrivande, har två case som måste blir klara!
ha det fint, vi hörs sen!
peace

tror att det här kan vara början på nått stort.

Hej!
Sitter i Victors soffa med Victor och vi ska snart åka över till karlstad och gå på bio med hans föräldrar, ska äta med med tror jag, så nu sitter jag och ska snart ta tag i mitt utseende. imorron är det skola igen så ah, en ny jädrans vecka och det är bara att bita ihop. Har ett sista matte prov nästa vecka, alltså, vecka 15. om jag fixar det och fixade det förra så är jag klar med matte A, förutom nationella då. Så är det skit matte B. usch. jag hatar matte. jätte mycket. haha.
sen hade jag en fin morgon med Victor också. Vi hade en riktig söndag morgon. precis som den ska vara. nu har jag mensverk så ska ta en alvedon.
Peace
this is my crazy boyfriend

i'm forever keeping my angel close

hej! Sitter i Victors säng och hostar. blev en förlust och hej besviken tjej, vi kämpade som bara den, men det där lilla stämde inte för mig idag.. där emot stämde det för innebandy tjejerna som gick upp i div 1 idag. Grattis!
Hoppas Victor kommer hem snart, och kliar mig på ryggen eller så. eller bara gör mig sällskap, men lite kli på ryggen vore fint. Är inte så snorig länge, känner mig riktigt pigg faktiskt. i alla fall gällande snor och hosta.
yes.
för tillfället ser jag ut på detta viset.
peace

what are words if you really don't mean them

Hej!
Sitter i Jessicas lägenhet och kollarpå top modell och väntar på att mamma ska sluta. Det är skönt att vara här. Jävla bajs dag har det varit, fast vatten poolon var rätt kul, men jobbigt. Vi hade kul iaf. Sen så orkade jag inte sjukgymnasten, är så himla snorig. usch. I alla fall så var bussar och skjuts bajs idag. Jag bryter ihop. Just nu är livet rätt hopplöst, även om jag gillar det stundtals.
Jag orkar inte med motgångar nu bara. man har sådana perioder ibland va?
nu ska jag ta en choklad och vänta på att mor ringer!
ha det fint
peace

RSS 2.0