Try and touch me so I can scream at you not to touch me

hello, ingen skola för mig idag, sov hos victor och skulle till tadläkaren på förmiddagen, så det kändes inte värt att åka till skolan. Tandläkaren är läskig, usch. Ska över till Karlstad med victor ändå. sen ligger han o kollar när jag bloggar, jätte jobbgt. ah, i alla fall så vet jag inte vad jag ska skriva. ska fixa psykologin ikväll. ha det fint. peace

never ever

Hej!
Jag hatar att blogga utan att skriva om något. När jag verkligen menar något med det jag skriver, så går det jätte lätt. men inte nu. nu känner jag mig bara dum när jag bloggar ibland. inte förtillfället men ändå. haha. skit samma.
Sitter i köket,  äter chilli nötter dricker vatten, samtidigt lagar jag iordning mat till imorron, det blir pasta sallad. och mackor. Blir lång dag imorron. fyra matcher, och vinst ska det vara!
Nu kommer becka och Linnea också, så vi ska ha tjej mys. så måste kila!
ha det fint!
peace and love

Then love until we bleed

hej!
Ä hos Viggi, han ligger och spelar mobilspel och är trött och jag har tråkigt. Inget att berätta, fast kan säga att jg köpte jeans igår, super sköna! och snyggga!

Sen tycker jag så himla mycket om känslan, när jag är med Victor. Så där fantastiskt, fint.

don't write me off

hej, snabbis inlägg, victor har somnat bredvid mig.. gosigt. klockan är typ 6,vi skulle göra någo kul idag. fast nu ska jag pussa på hono så han vaknar. blir nog bara myskväl! peace

We were never meant to be this damn broken, words were never meant to be this half spoken

God morgon. Idag har jag tid att blogga nu på morronen, detta beror på att jag egentligen skulle åkt för tre minutersen, och att jag skulle kunna ligga och sova i ca 20 minuter till. hade inte varit fel. Farfar ska köra in mig till tåget kvart i 9 men sen så 8 istället, och så ringer han kvart i 8, när jag just tvingat mig upp efter en hemsk natt, vaknat en gångn i halv timmen från typ 2 och till 7. så ringer han och säger att vi åker kvart i 9 istället. ah. men det är väl bara att leva med. Hoppas någon har hittat mina hörlurara också. jag orkar inte leva annars. Då går jag och köper nya innan jag åker hem idag!
Nu på morronen ska vi glida runt vid tingvalla, åka skridskor och typ ah, jag tänker inte åka länge, men en stund iallafall. Sen drar jag tillbaka till skolan, har lektion och åker hem. Fixar och sedan åker jag in till Victor! yes.
Ska kanske till stallet om jag inte kommer hem försent.
nu ska jag äta lite frukost, lägga ner skridskorna och ja. ha det fint!
Peace and Love

When it hurts the most, I push a little more

Det finns täcken, det finns saker som visar på att jag inte är utan dig mormor. Att du är vid mig. När vi åkte ner till gullspång, så satt jag och kollade ut genom fönstret, tänkte på mormor och på lejonkungen. Ni vet, "alla stjärnor på himelen är kungar som vakar över oss" Idag var det en stjärna, som lös lite starkare än alla andra, en som vakade mig, min kung, min förebild, min ängel som vakar över mig.

Jag är svag, jag saknar, men det får man göra. Livet är inte rättvist att du skulle inte försvinna, du skulle vara med mig föralltid. du var den jag skulle dö före.
Du var den jag sa, dör du så dör jag. Men det gjorde jag inte. Jag lever, efter visa mål som du hade, jag lever för att göra dig glad, stolt, för att jag älskar livet och har tack vare dig fått sett ljus, mörker, fått känna de djupaste känslorna som jag någonsin kännt, den djupaste sorgen och den finaste, vackraste glädjen, kärleken, och känslan av att alltid, vara en del av dig.

push my back so i make sure you're right behind me as before

Hej!
Idag var det en tidgt morron kändes det som. Eller så var det för att jag somnade set igår. Gick upp packade ihop grejs och åt frulle, sedan åkte jag till Degerfors och mötte upp JohnBauer Karlstad där, eller de var sena så jag och Amanda drev lite med Richard och slängde i väg ett sms;  "tjejernas match flyttad till 09.30, det är bara jag och sofia här, vad ska vi göra?" typ, det skickade vi tjugo över 8.. hihi busiga tjejor. Spelade i alla fall fyra matcher, vann en spelade en oavgjord och förlorade två.. lite halv sur. Men nytag i helgen, då ska det smälla i nätet och inte i ribban när vi ska gå vidare i Hallvärmlänskan.
Nu ska jag klä på mig, dricka något och sedan ska jag åka till Gullspång med mamma och vet inte om simpis och pappa ska med, men. Hoppar träningen ikväll i alla fall. Det är inte varje dag.
Nu ska jag kila!
Ha det fint. 
Peace and love

.

För att nå ljuset, måste du gå igenom mörkret.


You are, lovely

Hej! Idag vet ni, idag var jag på blogg humör, fint de.
Dagen har varit bra. Skola, film och sedan prov.. tror det gick bra. Missade bussen precis så jag lalla runt lite i karlstad.. köpte en latte och åkte buss hem. somnade rätt gött. När jag var i Krillehöla, så gick jag till tandisläkaren och mötte upp min fina! Vi gick och fikade, pratade och bara avr vi. I Lööv it. Linnea är bäst. Sen gick vi till Guy, jag fick bahandling i ryggen, långvåg och massage och tejp. Det känns liksom som om muskeln är ett stort blåmärke i ryggen. Konstig känsla, men det blir väl bra! Sen tog vi bussen till Kalle och typ, hängde där tills jag gick ut i det helvetses kalla vädret till Victor och var där en pyttestund inna mamma kom och hämtade mig, nu har jag ätit lite, ska fixa för imorron då det är cup med skolan i degerfors. tagga Tagga! Så ska göra klart det sen blir det sängen för att sova ordentligt inatt. utan victor. kommer ju typ dö. haha. töntig tjej.
Men nu! Ha en fin kväll, sov gott!
P E A C E

sommar hjärta

i wonder if you miss me, when i'm gone

Hej!
Förlåt att jag inte bloggat på ettag, men har inte haft tid eller lust. Har varit endel med Victor, tränat och pluggat. ja, typ.
Idag ska jag vara med Linnea och sedan ska jag hämta ut medicin från apoteket.. har fått astma.. bajs. sen ska jag handla med mamma till imorron då det är cup med brudarna i skolan i degerfors, tror vi ska ta och vinna va?
typ jao. Har nyss kollat på troja på svenskan och nu är han försvunnen. tjohej! Snart lunch, dör av hunger.
ni får ha det fint, så hörs vi någon annan dag!
P E A C E
Jag vill ha sommar, vara brun och ha fräknar.

det här har växt i mig,

Nu kommer lite djup skit.
För jag har funderat lite nu.. på den där jävla kärleken.. det där jälva fina kärleken, den där jälva fula kärleken.
Den är så otroligt teoretisk, fattar ni? Uppbygd på tankar liksom. Och vad fan är kärlek då? Man säger att man inte kan se den med ögonen, lukta på den, eller ta på den. Det är en psysisk känsla. Eller? Det tror inte jag.. För nästan varje dag, veckorna igenom, tar jag på den, ser den, och luktar på den. Kärleken. Den är inte så himla abstrakt.. Den är just det du vill att den ska vara, det du gillar att se, det som väcker känslor i dig när du luktar på det, och det som får dig att bara känna på den. hela tiden. Kärlek är inte så abstrakt.. det är nog det mest fysiska i världen.

No I ain't gonna lose you

hej!
nu sitter jag i min säng, kollar ut över rummet och tänker på hur mycket jag behöver städa undan på det.. men inte har lust, ingen alls. Fast jag ska fixa till det, idag, jag lovar mig själv det. om det hjälper.
Jag har nyss varit ute och kört bil, gick hur  bra som helst, mamma är inte ens rädd längre. Super!
När Jessica kommer hem ska jag slinga håret på henne.. fint. Sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda.. Victor kanske? hope so. Nu ska jag kolla på en oficer och en gentleman och sedan städa rumet. Sen är jag taggad på Snowboard också, nästa helg kanske? :D
PEACE

no one wants forever

Hej!
Kom just hem från the neighbors. Har varit där hela kvällen.
Hade en toppen måltid med min fina famlij idag också, satt och pratade om massa saker jätte länge. Jag gillar er.
Nu ska jag kolla på hundtricket, sedan sova! ha det fint.
Peace.
mitt love

If Heaven and Hell decide That they both are satisfied

Hej!

Som ni märker bloggar jag lite till och från, tar det som det kommer liksom, men jag försöker iallafall. VIsa dagar inget, andra dagar massor. Sånt är livet.

Idag har min dag varit toppen iallafall. Vaknade bredvid Victor, finaste. och låg i sängen så länge jag bara kunde, typ tills jag var tvungen att gå upp verkligen. Åkte bil till skolan, och hängde där, lite, sminkade mig lite och sedan la jag ur massa grejer ur väskan. Sen åkte jag med Richard bort till tingvallaisstadio och åkte lite hokcey som jag sa. haha. Åkte skridskor och sen spelade jag och Johanna hockey med grabbarna, vi var bäst. Efter att ha fixat sig lite när vi kom till skolan så gick vi och åt lunch och sedan var det matte, jag fick gå vid två så jag han med två tåget hem, och nu kom jag typ nyss hem och har ja, käkat lite och ska byta om och åka till stallet, väntar bara på att det ska komma en bil hem, huhu. Ikväll ska jag städa mitt rum, och sedan ska jag sova. det kommer bli kanon. Imorron får vi se vad det blir, ser ut som att det blir gullspång. trevligt.

nu åker jag till hesten

so I can be naive again

matte! tjohej, jag är jätte kul. jag har tråkigt. det är inget roligt. falk sitter oc skakar på benet oh ja, hehe, hej.

du har viljan att bli större, här är du redan stor

Hej!
Idag ringde inte klockan så vi försov oss till 8 så vi fick ta 9 tåget. När jag kom in i klassrummet var det första jag fick göra, utan att ha läst igenom redovisningen, ställa mig och redovisa. haha, men det gick faktiskt bra. Nu har jag lämnat in föreningskunskapen och ja, done.
Så sitter och väntar på att kolckan ska bli 12 så jag kan ta lunch. Sedan är det matte, efter som att vi inte hade matte igår.
Efter skolan ska jag fika med Jessica, mys, det var länge sen vi hade mys dag och efter det är det träning! Igår var det skönt med en vilo dag, fast det kändes konstigt att inte träna, men jag är ju lite störd också.
Over and out. Ha det fint, peace and love/ soffan

du flyger högre än oss andra

Hej bloggen!
Ligger i victors säng och bloggar. Lyssnar på melissa horn och ska plugga matte snart tänkte jag. tjohej vad roligt. kanske inte men behövligt. Victor är och tränar så jag väntar här. Följde honom en bit med Zimba så han fick komma ut och gå lite.
Har inget speciellt att skriva, men ha en fin kväll!
PEACE
bilder från nu

vi lever i vår egen värld

Hej! Tog en liten bloggpaus igen. haha. orkar inte, så mycket träning, så mycket skola. idag har jag vilo dag, fått massage, välbehövligt, och nu sitter jag hos farmor och väntar på bussen. Ska hem, packa om och sedan åka in till gosen. hihi. mys. ska käka lite också tänkte jag.
Idag var det skola, långdag kändes det som. och nu har jag fördrivit tid hos farmor. vill bara hem och fixa lite, orkar inte vara inte hemma just nu. fast, jag gillar att vara hos farmor. Nu ska jag kila till bussen! hörs kanske sen!
PEACE


i don't want this feeling to go away

ni vet så där fint. så där galet. när det får en att le så där ah, ni vet. jag mår bra iallafall. jag är kär. jag är verkligen det. kär i dig, kär i livet, för gud vad det är bra.
 

hey hey, you you

Hej!
Är i skolan, och diskuterar, med mig själv typ efter som att alla andra är i sin egna värld. haha. datorn.. och vi ska typ redovisa snart. kul. haha. vi improviserar. jobbigt att prtat om droger, som man inte vet något om.. men peace.

jag tycker när jag ser dig vid min sida, tycker om när du finns hos mig,

Hej! Ursäkta dålig bloggning. Men jag har inte kännt för att blogga. Min helg, har spendreats med Victor, fina bästa victor. Vi har mysit, varit lite barnvakt och bara varit vi. Sånt gillar jag. I lördags när jag kom, så typ, vad gjorde vi? Ja eh typ hej. Var ute med hunden, brottades i snön och sedan åt vi typ. Efter det blev det film, chips och sömn, åh så jag gillar att sova! haha. På söndagen lekte vi med Alva och sen så trändade jag. Först fotboll och sedan fys. skönt. efter det åkte jag upp till viggi igen och vi kollade solsidan, det är det bästa som finns. I LÖÖÖÖVE IT!
och idag hade jag studie dag. Linnea var ledig o victor med för den delen. Men när vi vaknade typ vid 12 drog vi och möte linnea vid ica när vi fixat till oss lite, och sedan så gick victor hem, jag och linnea tog bussen till stan och käkade, blev sallad och natchotallrik. Efter det åkte vi hem, satt och stirra i tre timmar vid mitt köksbord, och kolla fejjan lite.. sen kom mor hem och vi fick flygandejakob, det om något är ju gott. Sen blev det gym en timme för mig och mamma spann, nu efter bastu i någon timme så ligger jag i sängen och taggar för fotbollsträningen imorron, fast jag har kommit på att jag inte vet vilken tid jag tränar, men drar dit till 9, så kan jag väl ligga och sova medan jag väntar på min tur då!
Hoppas ni haft det fint.
PEACE AND LOVE
jag tycker om dina fingrar mot min panna, tycker om när jag betyder nått för dig, det kan aldrig kännas bättre än såhär.

sing for life,

Hey!
Kom just till Victor som gick och duschade typ när jag kom. Så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma tillbaka. Han gör det typ nu.
Idag väckte pappa mig.. han snackade om att han skule hämta snö eller något, fatta inte.
Men synen när ja gick upp var rulig. När jag ska gå ut och käka frukost, så sitter mamma och pappa, vid en varsin dator, kollar i tidiningen samtidigt och sen pratade pappa i telefon. Tja nörd päron.
Jag käka och sedan åkte jag in och tränade med fia. kul! Efter det, i väntan på att mamma skulle åka skidor klart, gick jag till morbror och gro och var där, det var trevligt! Har också varit hos farfar och haft dator lektion, det är allt lite spännande.. Men nu ska jag typ, eh, ah, vänta lite till. Ha det fint lovers
Peace

Hjärtat sitter utan på slår inte som det brukar slå

Hej!
Sitter i skolan och har nyss käkat. Haft spinning på morronen så jag var hungrig då. Åt nästan ingen frulle imorse heller. Spinningen var grymt kul. Jag är as taggad på det nu! ska köra minst ett pass nästa vecka ska ni se! Det är roligt. Sen nu, har jag hälsa.. muntlig redovisning, jag är jätte nervös, blir så pressad.. eller ja, jag vet inte gillar det inte iallafall. Känns mycket jobbigare nu, när det är ny klass och massa. Usch!
Ikväll är det Sofia och Linnea kväll! Vi ska baka pizza och mysa! Toppen! Jag längtar. På måndag är vi lediga också, så skönt.
Föresten, det är fredag, redan, veckan försvann, den var bra.
ha det fint så hörs vi senare.
Peace
SFörra gången vi gjorde pizza, såg det ut såhär.

jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

Sitter och pluggar! Engelska är det som gäller, är klar med allt utom det. Så om jag fixar den nu så är det rätt chill. Tänkte att jag skulle fixa matten också. får sluta tidigare idag också, vid två, typ, så jag hinner med två tåget. skönt. då ska jag nog hem till Victor, om han ska med hem då. Annars, hittar jag på något annat!
Nu ska jag plugga! ha de fint så länge!
PEACE
snart håkan!

som en pacemaker som tickar för oss

Hej, torsdag, segt. Jag är super trött, helt slut i huvet. Imorse ville jag bara vara sjuk. haha. Nu har vi fotbollstiori och jag håller på att dö av trötthet. Fast sov hela vägen i bilen till skolan så jag är väl bara lite tröttare nu. haha. Men jag lever.
Nu ska jag ta tag i livet och fixa denna jädra uppgift! hah.
ha det fint
P E A C E

Jag sitter här en stund, jag blundar men jag ser ändå

Hej! Nu har snart halva skolveckan gått, efter denna dag. Den värsta på hela veckan. Först Svenska, som jag håller på med nu, Litteratur historia... kill me. Men det blir nog bra. Sen i eftermiddag är det Matte. Jag ska faktiskt jobba på den lektionen idag. Lyssna på hög musik och verkligen försöka göra något. Sen ska jag hem och fixa lite, kanske ut och springa innan jag åker in till Victor. Det var väl typ vad jag ska göra idag. 

Jag och kantarellen i 9;an

i'd rather be with you

Hej!
Åter en dag i skolan som är avklarad och det gick fint. Fast fotbollen gick väl inte så bra. men jag får så svårt att andas. Ska till doktorn och kolla upp det nästa vecka, eller om det var veckan därpå. 
Nu håller jag på att skriva klart engelskan och sedan ska jag byta om och åka in till fotbollstäningen. Hoppas den går bättre. Yea. Men jag är laddad. Det är så sjukt skönt att vara igång att träna igen! Ska nog ut och springa imorron och sedan ska jag vara med finaste victor också! Sen måste jag plugga matte också. Har prov nästa vecka. ta mitt liv. men det går nog bra om jag ligger i här hemma.
jaja, nu ska jag skriva klart skiten.
ha det bra vänner!
P E A C E & L O V E

var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig

Hej!
Hur är det med er? Jag mår fint. är hos Victor. Mycket bra. Vi har nyss varit ute med vovven.
Idag har jag varit i skolan, det var ruligt. fast segt. men ruligt. Härligt att träffa alla igen! Åkte som sagt hem vid 12 och gick direkt hit. Imorron är det fotboll, kvart över 10, sovmorron! Sover här i natt igen i alla fall. och jag är trist, inget att säga! Ni får en bild!
han är min pojkvän

and it will only get better

Fick en bild just från Nyår när jag var ute och red

Love is warm and understanding

Hej!
Nu är livet igång igen. Skolan har börjat. Jag har kommit igång med träningarna igen efetr sjukdom. Victor är hemma, mina vänner är fantastiska. Fast det har de ju varit hela tiden. Men ah.
Var med Victor igår, det var skönt att träffa honom igen, jätte skönt. Vi var bara vi hela dagen, sedan gick jag ner till träningen och typ tränade i en timme, det gick rätt bra alltså, oväntat bra. Hem till Victor igen och vi kollade på OC och sedan somnade jag. det var skönt. Nu ska jag gå i skolan. Till  klockan 12. Sedan ska jag hem till Love igen. Fint de.
Vi hörs sen. Ha det bra!
PEACE

i'm not sorry, it's nothing to say

HEj!
nyss kommit ur duschen, har varit och gymat, Linnea var med. Mycket trevligt. Igår mös vi, var på bio, köpte godis på coop och sen åkte vi hem, var ute i snön och sedan blev det bastu. Efter bastun la vi oss i sängen och kollade på Mulan och sedan somnade vi efter typ några timmars prat om livet. Linnea är allt en bra vän, min vän.
Nu ska vi snart äta mat och sedan fixa, oss, kvällen som inte blev igår, blir idag, toppen toppen toppen!
och imorron får jag träffa Victor igen. Livet är allt bra.
PEACE

live through this, and I won't go back

hej!
ändrade planer efter en lång sväng i stallet. Red båda hästarna och höll på att frysa ihjäl. Men kul var det. Nu istället för tjej kväll, som det nog blir imorrron, så åker jag och Linnea in på bio, svinalängorna, den är nog bra. Ola rapas och nomi, eh vad hon nu heter. Det tycker jag låter bra.
Nu ska jag bortsa tänderna, sen åka! ha det fint.
peace

och alla försöker

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bra. trött, men det ska jag sluta med nu. Sitter i sängen, har inget att göra, funderar på att kila ner till farfar och säga hej. Det var längesen. Sen ska jag nog till stallet till ponny skrutt, inte varit där på ettag känns det som. Sen ikväll blir det kväll med tjejerna. Hoppas jag iallafall, om vi får tag på Linda. Hoppas, kommer bli en kanon kväll med vänner i alla fall. Nu ska jag kila ner till farfar och sedan vidare till stallet tror jag.
ha det fint!
P E A C E

jag hörde någon säga där inne, ni kommer inte stanna där längre

Ja ni, tack evve för 5 fantastiska dagar. Massa prat, tid att ta igen, hängt i stallet, lagat mat, åkt skidor och snowboard, och bara varit, fina vän. Dessutom massa skratt, de två bästa komentarerna:
- Jag vill inte ha så mycket i mitt glas..
- Drick upp lite då?
haha.
Sen evve, min smarta vän, en vän jag känner mig på samma nivå som när vi pratar.
evve säger när datorn laddar en film:
"undra vad datorn tänker på?"
det finns tusen fler dumma dumma dumma saker.. men de jag sagt, de ligger vi lågt med!
nu ska jag ladda ner en film, disney film får det nog bli. sen ska jag gå och lägga mig i min film!
peace

kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar.

kaffe är dock äckligt. men inte kyssar
jag är en död människa. jag har ansträngt mig mer än på typ 4 veckor ídag. och jag har typ inte ansträngt mig. sen att man inte sover halva dagen, det är en ny upplevelse också. nu ska bädda ner mig med min godispåse och kolla på film. ska bädda med evve också. ha det fint.
peace

du är så yeah yeah wow wow

värt. Vi åkte skidor och snowoard i typ 3 timmar max, sen drack vi lite choklad kaffe osv. haha. åt hamburgare och hängde mest med en godispåse i en varsin fotölj och var högljuda. Fast vi failade i lifte typ tå gågner också. Vi är inte en bra kombination i skidbacken heltenkelt. men gud så skoj det är! haha. Sen så har i varit i stallet, hoppat en galen hest och typ, ah. haha. nej, han är inte galen. bara stor och konstig.
och imorron ska vi pröva massa nya saker.
Göra sushi och tolka efter en hest. som vi aldrig tolkat eter förut. tjohej hörni!
jaaaaa, men jag mår bra i alla fall. Nu ska vi kolla på en dålig film och snacka skit, dumt att bryta på bra vanon?
PEACE


when i see your face,

Hej readers, eller ja, är i göteborg och ska sova snart! Imorron är det snowboard som gäller, 1,5 timmes bilresa, sedan ska jag åka snowboard igen, som jag har längtat. tjuu. Evve är bra, super bra. har skrattat och konstaterat at richard inte får vinna i spel, vi är inte dåliga förlorare. punkt slut. hihi.
Nu ska jag sova, hoppas på ett sms eller två från gosen. Nu ska jag sluta tänkte bara säga att det kommer var dålig uppdatering och jag kommer ha det sjuk bra. PEACE AND LOVE!

stjärnorna lyser väl, lika klart i din del av stan

Day 30 – One last moment
dagen då min bästa vän blev min bästa vän. Linnea.

shes crazy like a fool

Hej!
Har fastant i packningen lite. Sitter med sko problem nu. jobbigt. och med tanke på väskans storlek, borde det gå ner minst ett par skor, men nej. eller, jag får fan kämpa lite. punkt slut. tänkte sätta på mig lite kläder nu och sminka mig. nyss duchat. Tågresa på typ 3 timmar, vilket betyder, att jag ska ladda ner en film. fint det. Snart kommer jag, och imorron ska jag till Ulericehamn och gliiiiiiida, i backen on a board. nice. mycket nice. fan soffan, ta tag i livet nu. haha.
Peace and love
första gången jag och evelina träffades efter ridlägret.. 2007. :o

det var evighets sekunder, tre korta andetag, hela livet vände

tack, för att jag har världens finaste vänner. tack för igår. trots polis möten, tårar sp var det skrattet som tog mariotet igår. endast tack vare er. imorron åker jag till göteborg och ska träffa evve! hihi. ha det fint. love.
min underbara du.

vi går ut och brinner upp i natten

Hej! och gott nytt år på er. hoppas eran kväll var lika värdelös som min :) Nerå, men den var bra, stundtals. Är hos victor och har kollar på film och massa idag. Varit vid ishallen osv. men nu ska jag kila, tänkte bara säga gott nytt, hoppas 2011 blir fint.
vi tycker om varandra :)

RSS 2.0