jag visste inte vad som väntade

Hej!
Sitter har studie pass och gör inget! har inget att göra, eller det vore bra om jag skrev om de fysiksa grundegenskaperna, men hur kul låter det? Inte så! Men ska ta tag i det. Idag slutar jag tidigt igen, för att vi började tidigare! Vilket betyder två tåget hem, eller så väntar jag på Victor så åker jag med honom vid tre. Vet inte, jag borde inte gå på stan, då kommer det bli ett par byxor och en tröja som jag vill ha, och jag borde inte, jag borde verkligen inte. Men ah. Vi får se vad det blir.
Håller på att jobbar så ska fortsätta!
Peace

Anywhere you are, I am near, anywhere you go i'll be there, anytime your whisper my name you'll see, how every singel promes I keep. Cuz what kind of guy would I be, if i was to leave when you need me most


my heart, my pain, my coverup, you lift me up

Hej
sitter i victors säng och latar mig. hehe. kollar på barnen i bullerbyn och ska snart åka hem, när pappa är färdig på sitt möte. Victor är och jobbar. så ser det typ ut, livet just nu.
ska kanske ut på en springtur när jag kommer hem, det vore skönt, jätte skönt verkligen. om jag inte vore så trött, kanske blir vila och kebabtallrik. goet. eller så. nu ska jag sluta torrblogga. ha det fint
pecae

jag fatta allt och ingenting

Done, gjort klart muntliga presentationerna nu. goet. Sen ska jag på stan om jag ska på matten eller inte vet jag inte, vet inte om jag behöver, skönt, då blir det en sväng på stan, köpa lite nya underkläder och kanske ett par byxor, någon tröja? nej, men ett par solglajjor iaf! Tappa bort mina andra. grym. jag är så hungirg, och det är mos och korv, jag äter inte korv. hehehehe, värt.
när jag kommer hem, då ska jag göra våfflor, mhm, goet, super gott.
peace

vi ska alla en gång dö

Hej!
vilken dag, vilken morron, usch! jag är så trött så alltså, ah, men jag måste, jag måste verkligen. Har muntliga presentationer i både negelska och svenska och jag vet inte vad jag ska prata om, det värsta är att båda är nästa vecka. jag måste ta tag i det nu. Har tå altenativ, efter som att det måste handla om hälsa/idrott så ska jag antingen prata om hästsport eller ätstörningar. Det känns på ett sätt lättare att prata om hästsport, för det kan jag mycke om, men det känns som att det är mer intressant att prata om ätstörningar för de som lyssnar liksom. 
skit samma, varför säger jag detta till er för? i brist på annat? jag tror det va. 
Jag skulle vara världens lyckligaset människa om jag fick åka hem och sova nu. under ett varm täcke, och victor som pillar mig i håret.
imorse var mina halsmandlar svullna också. goet.
skit samma.
ha det bra.
peace

detta vore underbart nu, NU!

I met you up in the garden

pust. första springturen ute. 5 km done! Det var jobbigt men sprang i tempo på 25 min runt. inte värst men det kan ju bara bli bättre!
nu är jag väl förtjänt av en dusch! sedan ska jag skriva klart psykologin och äta spagetti och köttfärsås! götttt de!
och the spring är här också. änu mer gött de! Någon läsa blir det inte. men nu ska jag få mina sysslor gjorda!
Peace!


du och jag nu, du snälla vänta, vänta håll ut.

efter psykiska sammanbrott för skolan och stress i livet har jag bestämt mig för att göra det jag hinner och mår bra av. men prioritera det jag behöver. Nu ska jag skriva färdigt skit psykologin och sedan sätta mig ute i lä i solen och läsa boken. Efter det ser det ut som att en springtur skulle sitta fint. mycket bra.
Ikväll vet jag inte vad som sker, om jag ska till Kristinehamn eller om jag bara sk vara hemma.
Men nu ska jag skriva psykologi!
have fun!
Peace


Så här mår man när man skriver psykologi!

jag faller, baby jag faller

lördag, det var jätte roligt att vara med mina fina vänner, ni är toppen bra!


to forget what I need

Igen, på andra försöket, LINDA KVICK! är i chock. Dessutom kickade jag in två mål och spelade fram till ett. kändes bra andra halvlek, men var rätt grining första.
nu ska jag fixa mig för att bli hämtad och ser farm emot en kväll med mina fina vänner, great!
tänkte ge er en bild på hur jag loook, men det blir inget bra. haha.
ha det fint
peace

a day goes bye

Jag lever i chock för tillfället. Först ringer jag till Linda, hon svarar på första försöket på andra singnalen. VAD HÄNDER? Sedan säger pappa att jag får köra nya bilen, jag rammlar av stolen hörni! galet.
Match arenan klockan 3, nu ska jag köra bil till staden. ha det fint!
Love and Peace

all i need is you

jag känner så här, kan inte våren bara komma fram till mig och säga, hej sofia, jag är här på rikitgt nu. 
det skulle jag gilla. Varmt och sol, inte kallt och sol. 
Igår var jag med Victor, vi var en sväng med björn och så var vi och sa grattis till Josefine och sedan gick vi till Fanny och sa hej, jag och victor iaf. Sedan tog vi en taxi hem och sov. det var en trevlig kväll. 
Nu ska jag snart äta stuvade makisar och kötbullar och sedan så ska jag in och kicka boll. Benet känns bra och jag hoppas det går någolunda bra efetr en vecka helt utan fotboll, förutom tisdag då det blev en match. 
Sen tror jag det blir att vara med tjejorna eller sitta hemma och skriva psykologi. fast det kanske blir imorron, en riktig plugg söndag. med loka och frukt, och kanske dagens godis som aldrig vart uppätet, eller köpt för den delen.
Nu ska jag packa väskan, ringa linnea och bestämma mig för vad som händer ikväll!
Ha en toppen lördag
peace and love


don't ever play with guns, but i shut a man in Reno just to watch him die

Hello!
Skolan är not ok. inte alls! sitter och är ful i håret och skriver psykologi på min rast. måste få färdigt skiten. och det är så mycket kvar och hittar inte betygsmatrisen. nej, nu tycker jag inte om skolan. inte alls. imorron är det fredag, helg. det är innebandy innan jag ska och träna foten. segt.
Sen har jag beslutsångest om jag ska träna ikväll elr inte, vet inte om jag ska vila med benet eller om jag ska träna. är ju bjuden på hockey kväll också. hm, kanske vila idag med och sen köra igång imorron igen? kanske vore något?
vila är ju också viktigt. tydligen. ah, psykologi var det ja!
peace

mums vad skönt.

do not do, what you not wanna to do

Hej! Sitter på svenskan och gör verkligen ingenting! Lysssnar på Johnny Cash. Men det är nog så kul det!
Jag borde verkligen ta tag i presentationen, har kommit på vad jag ska prata om nu. Ätstörningar. ska ju vara om hälsa. men orkar inte ta tag i det nu. Det är så mycket i skolan just nu. psykologi, svenska, engelska och typ idrott. ska skriva om något som jag inte ens var med på, någon som jag aldrig gjort? jag har verkligen inte en aning.
Nu ska jag ta tag i livet, är så omotiverad. och går som faen. Har matte prov och grejer också. hoppas jag hinner iväg med två tåget så jag hinner till Guy.
nu ska jag förtsätta göra ingenting.
peace and love

some say love, it is a reason

Hur beroende är man egentligen av en person?
jag funderar bara hur man faktiskt är otroligt beroende av personer i en omgivning och vilka behov man gör visa personer till, personliga behov.
Hur man skapar vanor med en annan människa som är ens behov. Kan det vara så? 
jag menar inte nu att bara för att man behöver vara med en person är inte det ett behov, men skulle det kunna vara ett självskapat behov, människor? Självklar är människor ett behov för människor efter som vi är flockdjur. Men alltså. Hur naken "naken", ni fattar, man kan känna sig utan visa personer och vad viktig deras närvaro är för ens psyke, för att man ska må bra. Jag tror, att man har några personer, olika hur många det är från person till person. Som man undrar, vad som skulle hända om personen försvann. Inte bara för en vecka utan man liksom verkligen bryter kontakten med. Hur skulle man bete sig om ens själv gjorda behov försvan?

min dröm är din

efter en förlust och en lårkaka släpper det nu och här sitter jag och surar och små grinar lite tillsammans med mina makisar och köttbullar. en skit förlust och hittade inte rikigt mig själv idag när jag spelade, fanns inte det där jävlar anamat som brukar komma atomatiskt, vet inte vad det berode på men, ahja, vad gör det om typ n¨ågra dagar?
jag och min mat ska i alla fall dissa matte boken en stund och mysa till en film, fast, maten är slut och jag är super mätt, så det blir jag och tallriken. tillefterrätt blir det en stort glas te.
nu ska jag få upp mitt depp humör och kolla på en toppen film, typ lejnkungen tre eller så. eller någon töntig tjej film.
ha det fint hör ni!
peace

i'm in love, i'm in love and i can't not get enough

Hej!
Nu är det ju vår! hejhopp våren!
Sitter i skolan och har engelska, jävlar vad jag har engelska kan jag lova er! Bloggen är toppen då, har gjort ett förhör på glosor som gicl helt okej sen så har jag gjort ett test på läsförståelse i nationella proven. Det gick bra så jag gjorde inget mer. grym. ska skriva min muntliga presentation nu, men jag vet inte vad jag ska berätta för mina kära vänner om, that's a problem.
Nu kom solen fram också, hej på den. Sla fixa sunglasses till veckan, inte denna för jag är rätt så pank. eller just när jag sitter här. bara för det vore en negerboll gott. mumma. 
Jag är yr, hah. flum. Skit nervös inte kul.
taggar som sjutton för sm kvartsfinal mor norrköping johnbauer som startar klockan 1, det blev inte bättre med min nervositet för att jag skrev så. nej, nu blir det delicatoboll!
ha det fint!
Peace

Det finns inga rikitga sår, det finns inga

Hej!
Inte bloggat på några dagar, men det gör inget. Det tycker inte jag i alla fall.
Sitter just för tillfället i min säng, har spenderat min dag i den. Linnea drog för en timme sen och nu är jag bara kvar här. Igår var det en bajs match, det var inte värst kul. Funderar på att vila från träningen idag, är inte sugen alls om jag ska vara ärlig. Då kanske man ska vila? Fast jag får så dåligt samvete. det är faktisikt inget bra.
Jag vet inte, vill till hesten, men vet inte om han redan gått idag.
Igår kom Johanna, Per, Lukas, John och affe hit, så jag och linnea busade lite med grabbarna och sedan hamnade vi alla i mamma och pappas säng, med godis chips, läsk och mulan, toppen! haha.
Alfred är så söt. haha,
jag fick en puss av honom, så sgäer han efter åt, "jag torkade inte bort pussen" haha!
Sen så frågade jag om jag fick en kram till, så säger han "det behöver du inte" fast sen behövde jag det 1 minut efteråt. GULL UNGE!
Nu ska jag ta tag i livet, stallet eller möta mamma och pappa.
ha det fint.
peace

var just här, inte då

Hej!
Jag är duktig och sitter inne i klassrummet och pluggar, innan lektionen. har bestämt mig för att göra klart allt idag!
är redan kalar med både negelska och idrotten nu. har bara tre saker kvar!
Idag när jag kommer hem ska jag till jessica tror jag! sen hem, eller till Viggi. beror på.
Men nu, ska jag sluta med detta tråkiga inlägget och fortsätta!
peace

kom igen, kom igen, våga jaga mig, jag är allt du vill ha

Heloo.
Sitter utanför klassrummet med Adam, Johanna och falk. Ska föröska få ihop en presentation. Vet inte vad jag ska prata om dock, något inom hälsa och idrott. usch. jobbigt. Lyssnar på steget, grymma!
Jag har no fantasi. Ska i alla fall på Hockey ikväll, träffa Felicia! åh, så jag längtar!
Sen ska jag sova hos Victor förmodligen! nu ska jag plugga!
Peace

och jag vet vi kommer alltid förändras, men jag ångrar ingenting

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på bussen. ska in till stan, den kommer om typ 10.. så ska snart kila ut. Sen ska jag till våxnäs, fast ska köpa en latte först tror jag!
Igår kväll kom fina och överraska mig, han bara kom. fast skickade sms först, men då hade jag gått och lagt mig, gud vad glad jag blev kan jag säga!
Imorron ska jag tydligen på hockey och nu är det fotbollsträning, ikväll med!
fast först ska jag klippa mig!
nu ni. ska jag kila!
ha det fint!
peace

tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting

Hej, sitter och lyssnar på en underbar låt som jag fick tips om på julias blogg. toppen!
Har varit ute och kört lite med pappa nu, hämntade cyklen i stallet och lite så. Idag var dte vårkänslor i stallet kan jag lova. mockade och fixade hos pollarna och sedan red jag och harry till skogagårn och tillbaka. goa blåsor jag har på fingrarna nu. usch. men han gick kanon. jobbade på tygel hela vägen i skritt mest, men också trav och galopp. han blir så sölig bara när vi galoppat ute i skogen och idag ville jag ha resultat i skritten så det fick bli det. ska snart gå och lägga mig efter att jag packat, har träning imorronbitti.. men det blir nog bra. trött osv.. skulle vilja att mín pojkvän kommer och sover här. vilket han nog inte gör. bajs.
nu ska jag borsta tänderna och kolla på en film. ha det fint.
peace

otroligt bra häst!

och livet är förkort

hej!
sitter och har psykologi, i fem minuter till. Är jätte hungrig och vill bara hem! Men käkar lunch på skolan idag. Psykologin går bra faktiskt och ja. typ hej, varför bloggar jag nu för? inget att säga. skit samma. ha det fint

Nya jackan

allt som är kärlek är du


den ger mitt glömda hjärta hopp

iböand undrar jag, hur det hade varit om allt som hänt inte hänt. Om mormor hade varit här, om mina nya underbara vänner inte hade varit mina vänner, om inte jag hade bytt skola till karlstad. Visa saker, är som de är och ska vara som de är. Men om livet hade varit annolunda, hade jag mått lika bra som idag.
Valen i våra liv bestämmer vad som händer. Vi kan inte bestämma vad som händer, men vi kan påverka det. Vi kan hjälpa våra liv, att bli det vi vill att de ska vara. Men hur mycket påverkar vi egentligen med våra val och handlingar? Vad styr livet egntligen, ödet? vi själva? eller någon högre makt?

I never gonna throe my love away

Godkväll, ska duscha efter bajs träningen som gick skit dåligt. känner för att slå lite på något. haha, eller så. Men det är kul när det går bra, och motgångar är väl bra för framgång eller? Imorron är det skola igen psykologi, sen ska jag hem och gosa med pollen tror jag! inte köra hårdträning i alla fall!
efter duschen ska jag äta rostat bröd, sen lite glass till film eller sex and the city, efter solsida så klart!
sov sött!
peace

read my lips

Hej!
Sitter och äter annans och melon, om två timmar har jag träning igen, jobbigt, men det är bara att bita ihop! Kom nyss hem från Victor, vi har umgåts i helgen, det har varit bra.
Igår var det tränings match mot Qubik, grymt. vi vann med 4-1 gjorde ett mål, känns otroligt bra att det börjar släppa nu, att jag faktiskt träffar målet! Det ser bra ut för serien, om vi förtsätter såhär! Toppen.

Men, ha det fint så hörs vi ikväll, då blir det solsidan och bröllops fotografen!
Peace


du sa att livet var något enkelt

Hej!
Jag kom nyss hem från en tur till agenkorset och tillbaka med mig själv framför ratten. läskigt, fast känns rätt bra trots att jag inte kört på länge. Nu innan matchen sitter jag och smaskar på mitt lördags godis och vill verkligen spela boll.
Jag har vårkänslor, det är härligt. Och det är plus grader och gräsfläckar här och där. Vår jackan är på och håkan också. Underbara håkan. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, om det blir att vara hemma eller hos victor, eller hos någon annan? inte vet jag, jag kanske ska kidnappa fia ikväll, hur låter det? Aja, vi får se.
peace

To be something I'm not

I'm a fool
Out of love
'Cause I just can't get enough

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

so open that door

Fyfasiken, jädra snö. eller snö regn är det ju. Men ändå, jag har ju officiellt vår. Inte okej. men inte fasiken tänker jag sätta på mig vinterjackfan heller. usch!
Jag skulle behöva plugga. jag ska plugga. sen ska jag träna. Det ska bli roligt. Imorron ska vi dansa zumba med skolan. fatta roligt?

Don't let me fall

Nu började jag tänka lite, på det där, med att tycka om och tycka om. Det finns så mycket olika sätt att säga det på och så många olika tolkningar av det. Det finns synonymer till det och starkare ord, som att säga det tvågånger typ. Nej, men ni försår vad jag menar eller hur?
Jag menar, att höra det från en person man litar på lite osäkert, eller när man hör orden jag älskar dig. Hur det kan få en att känna och hur vikitgt det är att höra det ibland. När man kanske inte är kär, det spelar ingen roll, det kan kännas otroligt bra ändå, det kan få en att må lite bättre. Känna sig lite starkare för stunden. 
Jag är fasinerad över vad man faktiskt kan göra för en annan människa, hur starka bara några ord kan vara, en vanlig tisdags efter middag, hur mycket bättre det kan få en annan att må. Hur annolunda den personen kanske känner sig innom bords. Bara för ett snällt ord. 
äsch. nu ska jag vara tyst och studera vidare!
peace

cause right now I need your smile


Hej!
Nu är officiellt våren här! vårjackorna är framtagna, just nu fantastiska fjällräven! har mitt bena och känner mig inte så bekväm, men det blir säkert bra. Har studiepass, om 20 min, men har börjat lite smått nu, ska fixa idrotts grejen för två veckorsen och en vecka sen som ska vara inne imorron. yesbox. Sen måste jag fixa referat grejen psykologin och sen kanske lite engelska och svenska. Detta betyder in med hörlurar och bara fokusera. Tar kvart i fyra tåget hem, så jag kan sitta lite efter att lektionen är slut.
Igår var jag duktig! eller ja, när jag kom hem var jag med Jessica, det var bra, pratade av mig lite och så. Gick och fikade på ejes och sedan tog i bussen hem vid 6. Jag åt lite mat då, sedan åkte jag in och sprang intervaller på löpbandet. det var bajs jobbigt. Hamnade hos victor efter träningen och vi kollade på lite OC och sedan sov vi båda två.
Idag sov jag ut till typ 9, eller ja, 8, men låg kvar till typ 9, sedan var det sjukgymnast, som gick jätte bra, var jobbigt. men det gick bra!
Ska dit imorron igen och sedan ska jag nog på bio med Victor!
Värt inlägg, med bara fakta.. ehhe.
ha det bra

me and linda!

där ute finns så många långa nätter

Hej, har eneglska, ska förbereda en muntlig presentation, men om vaddå? hjälp. kaffe? te? tuggummi? nej, jag tror inte det. jag veeet inte.
Sen, jag har börjat få vårkänslor, vattenpölar, farbröder som klipper träd på togret, asfalt och små plättar av gräs, låter det inte fantastiskt? dessutom, första glassen är gjord och även första cykelturen. kanon.
Imorron ska jag träffa jessica! toppen och ikväll ska jag träna och julla ska vara med toppen!
sen så ja gud! livet är bra.
fast saknar linnea.

den vackraste stunden i livet var den när du kom

hej, tänkte skämma bort er med ett blogg inlägg, inte dåligt va?
sitter hos victor och väntar på att han ska komma tillbaka från träningen, har just ätit mat med hans mamma och pappa och nu är jag tillbaka hos lars som spelas från spotify och matteboken som bara är min allra bästa vän.
min studiedag, toppen mysig. victor och jag har käkat lunch nere på stan kollat oc, som vi ska fortsätta med ikväll, om det inte blir att börja på the passific, eller vad den heter.
imorron är det skola igen, dags att ta tag i livet i fem veckor, sen är det påsklov, det är ju bara mars, och typ två veckor i april, fantastisk!
nu ska jag plugga matte!
ha det fint
peace

och vem blir inte ful i 60 watts ljus?

hey! trött tjej med ont i magen sitter i soffan och ska snart ut i backen igen, sen åka längd, och sedan kanske till badet idag igen och bubbla och ja, typ det. Sen ska vi ut och äta ikväll. det blir trevligt. Det börjar bli lite tröttsamt här nu om jag ska vara ärlig. Samma backar, sen är det blåsigt osv, fast, jag tycker om det ändå. Tycker om snowboarden hihi.
och höni, jag är inte säker på att jag kommer åka mer bräda idag utan dra ett eller två varv på fem kilometarn. får se, men sugen på att träna, det kan jag lova att jag är.
Nu ska jag i alla fall inte sitta i soffläge mera utan gå ut i friska luften i alla fall.
ha det fint,
peace and lovee.

then if somebody’s going to make it then this somebody ought to be you

Nu är det lunch, jag har ont i fötterna, jag åker skidor. haha, rätt kul, men det var ettagsen kan jag lova. men det är roligt. Fast saknar min fina snowboard lite.. imorron är det sista dagen i backen sen hem och på fotbollsträning
på söndag, mycket fint. nu ska jag äta och sen ut i backen igen, solen skiner nu!

don't stop me now

hej! har ni det bra? det har jag i alla fall. min suoer fina pojkvän, snowboard, skidor och ja, tjoho! jag trivs! fast fasiken, vad trött jag är. helt over. ska sova snart! Tänkte visa någon bild från idag, för vi hade kameran med oss!
och imorron ska jag åka skidor, have a nice day!

you think you'r cooler than me

Hej!
Sitter i en soffa i sälen och ja, v är inne och värmer oss lite. Det är dimmigt och blåsigt ute idag. Men det är kul att åka! Ska käka lite lunch sen ska vi ut och åka igen, xuper duper bra. Victor är väldens bästa och ja. vad ska jag säga då? Sälen är kul. hii.
ha det fint.
peace

RSS 2.0