Blir blind när alla lampor lyser

Hej!
söndag, känns som lördag för jag är ledig imoron vilket betyder, två dagar i skolan denna vecka och en nästa, sen är det sommar lov. Fantastikst. 
Känns inte dom det dock, det blåser, fast solen skiner. 
Min helg, super bra!
I fredags var jag hos Linn, med Julia, Vickan och Jonna, super trevligt. Vi grillade och åt chokladmouse och hade det bara super trevligt. Sen gick vi ner till stan och då drog jag hem i o för sig. Lördag, en bussresa till säffle för match, vilket resulterades i vinst, tre poäng till villastaden, bra. Sen hem och fixa mig, och hemma var mina vänner Linnea och Becka. När jag var done. Åkte vi till Stefan och var där, träffade människor osv. Trevligt. Sen ner till stan igen, och jag åkte hem. haha. 
Idag vaknade jag up bredvid fina viggi. och vi låg och drog oss rätt länge. Tills mamma kom ungefär.
Då hämtade vi upp Becka och Lenny(Linnea) och vi åkte till stallet. Jag hoppade harry och becka red sarino. 
Det var väl min helg ungefär. så nu ska jag eh, äta rabarber paj, när jag smält maten lite och sedan vet jag inte. Gå ut och gå, how knows.
Lite bilder från stallet förut, alla tagna av becka.

real love, i'll give it

Hej!
fullt med folk på träningen, jag och julia. Så vi tog ett var på 6km med pinge och det är otroligt skönt nu när det är gjort och jag sitter ny duschad i viggis säng med vatten och musik. lugnt och skönt är det.
Idag bestämde jag att fy tusan nu ska jag ta tag i springningen på riktigt för det är riktigt skönt faktiskt! Så punkt slut.
Imorgon ska jag nog ta mig en sväng också tror jag, men först skola, och jag har sov morgon! till 11 så ska ta tio bussen tror jag!
Nu ska jag sluta upp med bloggandet för jag torr blogga bara, det är inte så kul att läsa, jag förstår, så ni får en bild på mig och Linnea, min bästa kåmpis
peace

I follow, I follow, I follow you deep deep baby

Hej!
här sitter jag och beter mig som vanligt nu för tiden, gör ingenting, lyssnar på musik och låter tiden gå så jag får komma hem. Så ovärt att jag ska sitta här utan att göra något, jag är ju klar med allt. 
Men det är bara att ta det och sitta här, bara en timme kvar. Sen ska jag hem to my home and eat food and just be home. 
Jag klippte lugg igår också, kul. Sen så hjälpte jag till att flytta åt victors farfar och sedan blev det teater. Mycket festligt. 
Ikväll blir det springa med fotbollen, kolla på U-lagsmatchen tror jag och sen ska jag eh, hem eller till Victor.
peace

Your out of luck

Hej!
Jag sitter på lektion, svenska och det är segt för jag har inget att göra. Väntar på att jag ska sluta, för då har jag lunch och sen har jag inget. för jag har ingen matte. Mycket bra. Då ska jag klippa mig och det vankas lugg igen!
Det tycker jag känns bra.
Sen ska jag till hästen tror jag och ikväll blir det viggi.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting.
peace

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Hej!
Arg tjej här ifall ni undrar. Så jälva trött på denna jälva skolfan och att jag ska sitta här och göra uppgifter för nästa år när jag är klar med allt i skolan. De gör fan allt för att man ska sitta kvar här. Så jälva ovärt. Jag har ju världens samvete så kan inte gå men de 30 minuterna innan jag slutar tänker jag gå. åker två tåget hem, punkt slut. Jag är i alla fall trött på skolan trött på lärarna och trött på att de ger mig ovärda uppgifter som inte spelar någon roll alls. Därför sitter jag på facebook och bloggar och skiter fan i vad de säger. cool tjej. vågar inte gå dock. hah.
en bajs timme kvar, ha det fint.

you are my sunshine in the poring rain

Hej!
Just gjort nationellt prov och det gick kanon!
Ska snart käka lunch och sen åka hem, fint de. ikväll är det fotbollsträning, ska ner och vara med och passa lite i alla fall som att jag har ont i knät. 
jag är trött och vill åka hem nu. var väl typ det jag hade att säga.
peace

Don't stop me now!

GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL GOTHIA!

mins bara allt det bra

Det är soligt och blåsigt ute, vilket betyder, sofia kan inte ligga ute och sola. Jag vaknade rätt nyss, åt nyss en macka och nu är jag mätter. skönt att inte vara i skolan idag och ladda upp för nationellt prov på bästas ätt idag.. eller?
Ska försöka komma in till Guy och fråga om han kan göra något åt  min nacke för jag har jätte ont, är stel i nacken, tror jag gjorde något med den igår. 
Knät är mycket bättre, det är bara en smäll, det känner jag, kanske en liten sträckning på basidan men jag är på G på träningen imorgon igen. Jag ska även ringa svea och fixa en klipp tid. kanske, troligtvis inte får en idag, men kan ju hoppas. ska i alla fall sluta upp med att blogga och ringa mina samtal. Fylla i till sommar jobb nu i maj okckså smart!
ha det fint!
peace

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

Hej!
Jag har ingen fanatsi så orkar inte blogga men tänkte att jag skulle berätta för er om min helg. och om hur glad att jag ska snart åka utomlands med Victor och hans familj. I fredags var jag sur och ville mer än allt annat inte bo i björneborg utan hemsk gärna ha en lägenhet i Karlstad. För jag fick vänta på bussar och så vidare, hemskt är det. Speciellt när man är trött. Sedan åkte jag hem älskade min mamma för att hon stod vid coop och hämtade mig, hon köpte jordgubbar till mig också! Drog till Victor igen när mamma och pappa åkte till oslo. Och här har jag tillbringat min helg, with victor. På lördagen vakades match. Det blev ett mål, och det var det goaste skottet på länge, målet var snyggt också. hihi.
Efter matchen vart det godislagret och sedan grillades det, vi åt färskpotatis och det var super gott. Efter att nte gjort något så ringde vi jonna och vi cyklade/åkte långboard till statoli och köpte loka, sedan hem och kollade på film. Idag var det upp vid halv 12 och till Deje för att stå för U-laget de hade ingen målvakt. Detta resulteades i en förlst och ett knä som är hemkt just nu. ont som bara den och det blev inte bättre av att jag gjorde något med det just precis.
Till sist tänkte jag säga att jag har en toppen pojkvän och längtar till sommaren och att jag är glad för att inte gå till skolan imorgon, blir så när man är duktig och gjort klart allt! huh!
Nu ska jag snart äta mat och sedan till Björneborg.
ha det fint.
peace

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Hej! sitter och jobbar med seakret misson. skit svårt. Lyssnar på veronica maggio också kanon! Längtar tills jag slutar, då ska jag äta mat, med tjerna och träffa victor tror jag och sedan till skattkärr och spela match!
nu mellanmål. peac



calling me sugar, you call me sugar

Hej!
Kom nyss ur duschen efter träningen, skönt. Det var helt okej kul, lite loj träning kanske från vi spelare. men jaja. Nu sitter jag i min ensamhet, och det är lugnt, rätt skönt. Det kommer inte vara kul att sova inatt för victor är inte här. Jobbigt. men jag behövde ikväll lite själv. det är skönt, ibland, sällan men ibland. Imorgon har jag nationellt prov i matte på G och jag hoppas verkligen att det går bra. 
Sen har jag matte igen, men det ska jag inte ha. efter som att jag är godkänd i matte A eller, vi får väl se efter imorogn.. hehe. Tänkte få färdigt psykologin också, så jag slipper skiten. Och så är det match i skattkärr också. 
nu ska jag kila,
ha det fint, sov gott.
peace
jag vill så mycket tillbaka!

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

tredagar sen sist. Jag ska bli bättre, i promis. kanske inte nu, men snart! Har egelska, men är färdig, så skriver psykologi, kanske blir klar idag? vore skönt. 
Träningen imorse var kul, och vi slapp regnet, cykelturen hem fick min rumpa att göra ont, för Erikas pakethållar var smal och min stjärt för bred. haha. 
nu ska jag plugga, och föresten, jag lovar ett inlägg ikväll!
peace

kärlekens tunga, aldrig ska jag glömma dig

Godmorgon, Sofia och Victor och godis skålen från igår här. Samtidigt som vi lyssnar på eldkvarn. Ny vakna hemma hos mig, det är inte varje dag. Jag har bestämt att vi ska gå och göra frukost och sedan gå och lägga oss påm soldäcket på baksidan och ha det fint. Senare idag tror jag att jag ska vara med mina fina vänner, Linnea Becka och Linda och om det inte blir det, vilket jag tror blir blir det Julia och Jonna med flera. Och om det inte blir det så blir det Felicia så något förmodar jag att jag gör idag.
Nu ska vi äta fukost!
peace
ny vakna och fina!

life is life

Hej!
Studuiepass nu typ, slutar typ halv 3, mycket nice. Sedan ska jag hem och spela match, mycket fint. Taggar vinnst mot Hertzöga, inget annat ska det vara! Efter det ska jag bara ta det lugnt, typ sova och kolla film, kanske med victor, vet inte!
Nu ska jag skriva om maskrosbarn!
peace

sju sorger och åtta bedrövelser

Hej!
Igår var det vårruset och astman är otroligt jobbig nu. Pollen och Astma ingen bra kombo. Men jag tog mig runt på 24 minuter, helt okej nöjd är jag!
När jag kom till victor hade bajsen köpt en bok till mig, han är nog välrdens sötaste tror jag. Världens bästa pojkvän!
Nu sitter jag och pluggar, tror svenskan kan bli bra, meningarna är jag nöjd med, så ska jag bara finslipa den lite så kanske jag kan lämna in den på måndag iaf!
Min blogg är rätt trist just nu för det handlar om plugg typ, men sen är det sommar, sen är det lov och då ska jag skriva massa kul som jag ska hitta på!
Nu plugg och ikväll fotbollsträning!
peace

Du kan gråta nere på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hej!
Sitter och har svenska och är snart klar med redovisngen. Då ska jag bara välja ut meningar från engelska boken, vilket är skit svårt.
Men det är bara att göra. 
Sen ska jag springa vårruset, usch vad tråkigt, jag är jätte otaggad. Men det är bara att springa på, bita ihop. Det är ju inte så att man inte orkar springa hela varvet runt, så otränad är jag ju inte! haha. Nu ska jag fortsätta plugga, have a nice day, så hörs vi kanske sen!
Önska mig lycka till på matte kompleteringen sen också!
peace

jag dansar med jag känner ingenting alls.

Hej!
Sitter och har nyss gjort klart kravprofilen och lyssnar på veronica maggio. super bra är nya skivan. Jag ska snart lämna in denna jädra hälsa så kan jag stryka en sak från listan. Sen ska jag skriva svenska redovisningen, kanon så slipper jag den också, ikväll ska jag skriva klart engelskan så är jag typ klar med allt, jag ska verkligen fixa det sista nu. Sen är det fotbollsträning. nu ska jag plugga, ha det fint
peace

vill du hjälpa, hjälp dig själv

Hej!
Nu är jag i skolan och är dyng trött. skulle viljat ligga kvar hos victor imorse, hade varit fantastikst bra. Men här sitter jag. Igår låg jag ute i solen i typ 1 timmer eller så, sen så hade jag bara tråkigt, ligga i solen var också tråkigt. Efter maten blev det stallet och sedan springtur, idag ska jag vara med linnea. kanon.
nu psykologi och mitt liv gick vist under, ha det fint.
peace

miss bevisa mig den maximala hastigheten vart du vill, så fort du kan

Hej!
Nu är snart helgen slut, fast det känns som sommarlov, jag och mamsen kickar boll på framsidan och har bara shorts och bikini top på oss, mamma är inte så bra på fotboll, så pappa blev glad när jag sa att jag nog inte fått hennes bollsinne iaf. haha. jag gillar dig ändå mamma!
Helgens matcher, noot so good. Men vi kan bara bli bättre nu, kanon! Jag ska åka in till kristinehamn och hämta bror nu och sedan ska jag nog till stallet, ska ut och springa också hade jag tänkt, imorron är det skola fram till 12 sen ska jag vara med linnea! Hela dagen lång. kanon!
nu ska jag kila!
peace

Vore inga fel!

I fly like papers get high like planes

Har spelat paintball hela morgonen, toppen kul! och jag är tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyng taggad för matcher hela helgen. idag ska vi till gunnarskog och jag ska stå i mål. ska bli lite kul! Och imorron är det eda som gäller. kul att åka runt hela världen för serie premiärer. huh, men jag gillar att spela fotboll!
nu ska jag plugga sönder!
peace

som stormen driver ett hav, som om solen gick ner och aldrig vakna mer

Hejsan!
Sitter och kollar på min fina som lagar mat till mig, det blir potatisgratäng och kyckling. Duktig kille!
Ikväll ska vi ha mys kväll, det blir film, bigbrother, chips och mys. fint det! Vi är själva hemma här till på torsdag.
Träningen nu ikväll var hemsk. Det haglade och regnade och det var blött och jobbigt och kallt. men jag virade luvan runt huvudet och bet ihop! Nu ska jag plugga lite till för jag ska göra klart engelskan innan måndag, vilket gäller hälsan också, men det är ju lugan. för min helg kommer spenderas långt uppe i värlmand både fredag och lördag för att kicka boll.
Nu ska jag läsa lite och sedan äta och sen pussa på min pojkvän!
peace

du och jag nu

hello, denna dagen har avskräkt mig från att leva ordentligt. fy fan vad skolan suger. jälvligt mycket.
du är världens bästa som står ut med detta
jag har tråkigt...
jag vet. jag ska underhålla dig snart
ska vi till karlstad? jag tror jag vill det om det inte blir försent
sure babe. jag kanske åker och gosar med linnea eller något isf
okej, men kan du inte packa eller något nu så vi kommer iväg i tid sen
mamma vill att jag ska sitta med här ifall hon behöver fråga ngt. bajs, naken hund.
jag gillar dig ändå...
tack.
du luktar snopp.
min och victors hemliga konversation för mamma.
ha det bra
peace

can't change my mind

Idag startar mitt ordentliga liv igen. punkt slut. plugg är det som gäller idag, även en spring tur. jag måste ta tag i detta nu. jag ligger inte direkt efter, men det är slavigt och det orkar jag inte. det känns skönt och jag är motiverad. mycket bra. Därför tänker jag inte blogga nu utan fixa caset och den andra uppgiften på psykologin nu.
ha en bra dag i solen.
peace

I can't take my eyes from you

Hej! Bra kväll igår med de jag gillar bäst och mest av allt. Toppen bra.  Jag gjorde min första potatisgratäng i hela mitt liv, och jag kan inte laga mat. dessutom lyckades jag med att tända grillen! kanon!
nu ska jag packa och åka till kristinehamn!
peace

RSS 2.0