när det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då

rotade i garderoben efter mina linser till googlesen och hittade istället boken om mig som jag skrev i 9;an.
Läste brevet som du, Natalie skrivit till mig, gråter en liten skvätt och kan inte låta bli att längta ännumer till sommaren och din student! då ska jag vara hos dig. och sommaren, då du kommer till jönköping (tror jag det var) några mil närmare! Jag kan inte låta bli att tänka på alla fina underbara minnen,som ingen annan utom du och jag gjort. alla galenskaper, som jag inte kan göra med någon annan än dig,lite halv vuxet hela tiden, för du och jag är rätt lika på det sättet ibland. Hur vi liksom med detta otroliga avståndet mellan oss, vet att vi ska alltid vara vänner, alltid bästa! och när som helst, trots det var länge sen vi sågs, så kan vi alltid ringa och säga något oviktigt eller det viktigaste i välrden till varandra. Tack för att du är min vän, och tack för allt du gör och gjort för mig. kärlek till dig, puff!


It's a beautiful day

Hej, ligger i min pojkväns knä i bussen på väg till karlstad, underbart väder, solen skiner och ja! Har varit hos tandläkaren på morgonen så hann inte med första bussen till skolan och missade delar av första lektionen, får se vad jag hinner vara med på! Njuter för tillfället av vädret och tänker på min underbara omgivning. Idag längtar jag extra efter mina kusiner som snart kommer, med tanke på den lilla prinsessan som kom imorse :) ha en bra dag! Peace


you are my shining light

Hej! In scool, önskar ibland att jag vore to cool.. men icke. Sitter och jobbar med ett ledarskaps arbete med Julia. Helk ok ändå. för det är rätt lugnt idag. inte så mycket att göra egentligen. Igår gick matte provet hyfsat tror jag. kände mig glad efter för att det kände bra, men sen vet jag ju inte. jag kanske hade kommit på någon helt ny metod.. haha. På kvällen var det träning, fys, körde eays line och löpning, sen körde jag gym i 40 min. gött! idag hoppas jag på spinning, om det blir någon plats ledig. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, inte plugga! hah. imorgon blir det lite stan med tjejerna och sen träning.
föresten. livet är helt ok och det ska bli rääääättt så skönt med lov om två dagar kan jag lova!

Du sa att livet var något enkelt

Hej. På väg från träningen till
Skolan. Inte så kul träning men bra humör! Igår var jag hos gos hästen. Vi red i padocken, han gick som en klocka! Sugen på cola, mm! Idag är det prov, känner mig faktiskt hyfsat lugn, när jag tänker på det pirrar det lite i magen, blir lite nervös, men inte så farligt. Skönt faktiskt, att jag inte stressar upp mig. Tror det blir bättre då!
Tuva-Li och jag byggde torn i helgen, blev rätt högt!


då lärde jag mig att änglasr bara finns i snö


du kan le så att jag smälter

Kära måndag. Fy sjutton vad jag hatar dig. Jag vet att det är ett starkt ord, men jag kan absolut inte låta bli, inte denna måndag, måndagen den 20/2. Föresten, Grattis Julia! Idag känndes det som att det var en kniv i mig när jag vaknade, ett knä i magen från Victor och sen upp. Iväg till matte hjälpen och jag tror att det kanske kan gå bra imorgon på provet. Nu historia. jag längrat till fredag. då är det helg, och sen sportlov, i en vecka. underbart! Helt fantastiskt! jag och viggi, mamma och pappa, en vecka. i backarna. jag älskar känslan. ha det fint! så slutar jag torrblogga här. peace


Flytt ur alla fällor

Hej! Sitter på bussen på väg hem efter en mys eftermiddag mer Linnea eller Lenny. Ska gå ner till träningen och kanske pröva eller bara kolla.
Helvetes knät. Jag vill inte. Jag vill inte vila. Kanske går upp till gymet ist och kör över kropp, efter som att benen och det är ju inte så bra att belasta om jag har en över ansträning. Fast fotboll går nog bra.. Eller? Ska pröva i alla fall! Om det inte känns bra så ska jag köra gym tills livet känns bättre! Depp inlägg.
Kul när jag aldrig bloggar och när jag gör det så blir det knäppt. Surt och deppigt. Nu ska jag och håkan åkas vidare.
Peace


Jag föll i dina armar och vi lovade varann att vi aldrig skulle skiljas

Hejsan! sitter i skolan och borde göra nåot annat än att sitta här på bloggen. men tänkte att jag skulle säga hej, efetr som att jag är rätt dålig på detta, och har egentligen ingen andledning till att inte blogga, mest för att jag vill att ni ska läsa något kul. Måndag, fuck you måndag. du är värst, näst intill värre än söndag!
Jag vill ha lördag hela veckan! Men så kan man inte ha det. Idag så var jag på skolan i Björneborg och hade lite fotboll med eleverna där! Sen till skolan och historian!
Idag så är det tiori och sen såinning sen gym! jag bara kör! Nu ska jag studera. Föresten film från lagfesten i lördag kommer!


Some die young

Hej!!
Nu är jag här, på bloggen, och ska berätta min skräck kväll igår! haha. fy fasiken, nu efter är det rätt så kul men så här var det..
Jag har tränat, kommer hem tio i tio till Victor, Victor är på väg hem från karlstad, ca 40 min bil.. 
Victor och de har larm i sitt hus och jag gå in, det piper inte som att jag borde larma av så jag brydde mig inte, Vilket man inte gör när det inte säger till att det är på. Går förmodligen in på toan under de sekunderna som man har på sig innan larmet går. Duschar, och så där, smörjer in mig innan jag går ut ut bad rummet, (jag vet, ni anar vad som händer) Jag sätter min fot i hallen och larmet bara skriiiiiiiker, verkligen tjuter! Så jag tar ett steg tillbaka, stänger dörren ihop om att larmet ska tystna i fall jag "försvinner". Det slutar inte. Jag I PANIK, ringer victor som sitter på väg hem, berättar att larmet går, och att han måste veta vad jag ska göra. För jag står i handduk och tror, vilket är ett mirakel att det inte händer, att när som helst springer securitas in och jag är NAKEN! haha, blottad. 
Efter som att inte Victor vet så ringer jag till hans mamma, som är i Italien med hans pappa, hon svarar inte, Kaj, victors pappa svarar inte.. Ringer Victors syster som var sista person i huset innan mig, HON SVARAR INTE. Paniken växer, jag är fortfarande naken, inga kläder på nedevåningen förutom ett par shorts och en sprortbh. jag ringer victor, jag gråter av panik vid detta laget och han liksom vet verkligen inte. Säger till mig att gå ut, MEN JAG ÄR JU NAKEN! Till slut slutar larmet låta, jag är övertygad om att NU, NU kommer polisen, men inget händer, förutom att Victors mamma ringer, lättad. Lungt förklarar hon vad jag ska göra och den hemska ca 5 minuters stunden är över, de 5 minuterna kändes som ca 1 timme. haha. så kan det gå. Innan de åker nästa gång är jag lovad en lektion med larmet. tackar!
idioit.

GRATTIS JONNA!RSS 2.0