Man måste dö några gånger innan man kan leva

Hej, idag var det sov morgon och sen åka till skolan i ca 1 timme, hade lacross med skolan. Nu sitter jag och ska åka hem, först till Victor och lämna saker och sen så ska jag hem, spela Sims!! Haha. Idag blev det köpa en tidning att ha på bussen! Me like! Även en loka!! Mums! Nu ska jag sluta torrblogga! Peace


...

imorsen victors föräldrar ska åka bort en vecka.. 
Victor: ÅÅÅÅÅH!!! då får vi sova i dubbelsäng!!!!!!
Jag: ÅHHHHHHHHHHH VI KAN ÄTA VAD VI VILL I EN HEL VECKA.
hej jag heter sofia och jag gillar mat. 
bara så ni vet så lagar victors pappa jätte god mat redan. haha

like when you said you were so happy you could die

Snorunge nummer ett. det är jag. sitter och snorar som bara den! Hatar när det slår lock för öronen när man är förkyld. Idag ska jag ändå försöka mig på lite träning, det kanske försvinner. Har ju faktiskt inte ont i halsen. igår kom min goa kompis hit, vi myste jätte mycket. badade badtunna, kollade på twiligth filmerna, åt chips, popcorn, annanas, morötter och dipp, kexchoklad, pratade skiiit och sån där som bara vi kan göra grymt mycket tillsamans, SKRATTA. åt pizza också! haha! Jag trivs med dig kompis! 
Nu fryser jag om fossingarna, ska gå och laga något gott tills mamma och pappa kommer tillbaka!
have a nice day, hör imorgon! peace
älskade du!

:)

Twiligth nigth med Linnea. Super mysigt så det är så! Vi har sleep over idag så fortsätter mysa hela kvällen! Ha det bra!


Jag föll i dina armar och vi lovade varann att vi aldrig skulle skiljas

Hej! Igår var jag och Victor ute på promenix Victor stod för fotona, och jag framför. hehe. Visar!
Victor blundar. fokus är lång borta från oss, men vi är kära ändå!

Just do what you have to do!

Hejsan!
Jag kom på att om man får frågor, kanske man ska svara på dem? ahah, iq nivån är hög! jag ska för det första inte sluta på JB, var bara näst sista degen i skolan för denna vecka! Stor trivs så det skulle jag aldrig göra! OCh. ja, jag ska göra typ inget i helgen. ikväll blir det film mys med Victor. och imorgon ska jag och linnea kanske bada badtunna och mysa! Söndag är det träning som vanligt! hah, mycket väl ditaljerat.. men jag berättar mer när det hänt! Nu ska jag och Victor ut och fota får lite bilder sne kanske?
peace!

You didn't have to cut me of

Hej kompisar! Sitter på bussen på väg hem. Solen skiner så jag har ont i ögonen, så måste köpa solglasögon. Jag behöver pengar.


vad vet du om solen, för ens nångn släckt alla ljusen?

hej på er! Gud vad motiverad jag blev av alla fina komentarer! Fortsätt så! 
Jag mår fint även idag men är dyng trött. Ska hem nu efter skolan slutar tidigt så jag och victor ska köpa godis och mysa! Idag är det vilo dag från träningen, igår körde jag hårt med tre träningar! haha. 
Jag åter kommer ikväll, hoppas allt är bra med er!
Peace
Jag och en APA!

Like when you said you were so happy you could die

Hello! Idag var det näst sista dagen i skolan, lätt värt att ha varit här tycker jag faktiskt, trots att jag igår kväll och imorse var mycket negativ till det. Ensam tjej på fotbollen, vilket gick bra, var kul! Sen var det tillbaka till skolan och äta och bort till tingvalla is ställe och ha bandy, sjukt kul var det. Eller bag vet inte vad det var som var så speciellt egentligen, men det var bara härligt och jag var glad tjej! Nu sitter jag på bussen på väg hem, ska duscha så mycket när jag kommer hem, gå till farfar och fråga lite frågor som vi ska göra på svenskan, sen in och träna lite mer fotboll!! Så kanske slänger in ett inlägg sen!
Peace


Jag har sett livet från båda sidorna, från upp och ner

Hejsan! Sitter på bussen och har nostalgi tripp tillsamans med Håkan! Lyssnar på härlig musik och ja, är nog inne i Håkan fasen nu tror jag!
Idag var det ovärt att åka till skolan, ingen träning för min del och fick bara veta betyget i naturkunskapen så fick jag gå sen! Så nu ska jag till bror en sväng och säga hej innan jag åker på träning vid 7. Fys idag. Ska bli skönt! Som sagt är så otroligt skönt med motivation till träningen. Jag känner mig liksom så mycket starkare. Ska köpa några nya fina tränings linnen tror jag som jag kan ha på gymet! Nu ska jag sluta, ta hand om er! Peace!!


I like how it feels

Älskar kännan av tränings motivation! Så jävla gött! Varit på gymmet i en och en halv timme kört ben, rygg oc intervaller! Imorgon är det fotboll och måndag spinning. Älskar också känslan av att komma hem till Victor och få bakadpotatis! Mums! Och se en pigg pojkvän! Skönt.
Idag har det gått bra med Alva, vi var på promenad och busat :) mys! Nu kolla på hockey! Peace!


Känner du lyckan genom sorgen

God morgon! Sitter hemma hos Alva och äter frukost och kollar på Pippi Långstrump, mys! När det ljusnar till lite så ska vi på en liten promenad! Men sitter gärna lite till här i soffan! Är lite trött efter att gått upp kvart i sex och inte sovit super i natt. Fast nu är lite piggare! Dricker lite te och så!
Igår föresten så gick allt bra med Viggi på sjukhuset!
Peace


ställer inga krav, säger aldrig nej

Idag när jag gick upp var det natt ute jag lovar. klockan var halv 7 och det var kolsvart. jag var dyng trött och ja. herre gud!
Åkte tåg för första gången på  många veckor, men mådde inte dåligt för det. Har svenska nu, och har legat i en soffa och haft högläsning! Har varit en lugn lektion, inte så jobbig, men ändå fått saker gjort. good!
Ska till sjukhuset sen och hälsa på Viggi som opereras idag. Sen hem och mysa, ska fixa riktigt fredags mys som vi ska ha!
Imorgon ska jag förmodligen vara barnvakt till Alva i sånna fall blir det upp tidigt, men då blir det film mys på morgonen!
Idag ska jag föröska spinna om det finns någon plats!
peace

Baby you'r a firework!

SOFIAS TRÄNINGS LISTA

vem är du utav oss

Hej! To cool for school. Eller inte. Möster elev, sitter fint på lektion och gör det jag ska! Ska smita tidigare dock för att hinna till körskolan och en snabbis fika med mina goa bästa! Jonna och Julia! Sen ska jag upp till Victor byta om och ner till gymmet för att köra gärnet på spinningen! Sen hem och sova, göttit! Äta med. ännu göttiare! haha;) ska försöka hitta nåra nsygga linnen att träna i, kanske hinner för bi intersport sen! Nu är det snart mellis. äckligt. haha. peace

Vart du vill, så fort du kan!

Sitter och gör iordning tränings lista! Så ska träna efter tiorikursen hade jag tänkt. ska smita in och köpa ett par nya tigths imorgon! Nu är jag grymt taggad, lyssnar på träning musik!
Kanske blir zumba med Kristina, har aldirg prövar ordentligt, men det blir nog kul!
super pepp på att träna nu, känns skönt, att vara så motiverad! blir liksom, roligare då. Kanske inte super taggad på fobollen, men ska försöka hänga i nu! Blir nog bra! När jag lyssnar på denna låt blir jag sjukt taggad! Havana Brown – We Run The Night.
nu ska jag plugga engelska, glosor nästa vecka!
peace

hänger i nu!

fröken svår

God Morgon!
Victor ligger bredvid mig och sover, förstår inte hur man kan sova än. jag kan sova länge alltså, me inte så länge!! så här ligger jag. Igår var bra. Åkte till linn och badade jacuzzi med tjejerna, äve pizza och spel!
Märklig dag igår. Åkte ner till stallet, höt var vit möggligt. Ingen fara tydligen, men slängde det. sen så red jag och be ut, sarino krångla och sparka sig själv med brodden. inget farligt dock. Skritta hela vägen hem (ca 1 timme) sjölja benen på honom och linda, de fick stå inne, sen hem slänga i sig mat och ner till stallet igen kolla hästen och han mådde bra, så ut i hagen med dem! Åka direkt in till Fotbollen och träna, sen umgås med tjejorna!
bra, men märklig dag, idag ska jag på tiori kurs med körkortet och sen ska jag gymma med Julia o Linn!
peace

Svalkar vinden värmer solen

Pizza, spel och jacuzzi!! Helt underbar tjejkväll!


det måste komma något bra över allt?

Hej. Idag är dålig. usch. Ridit med Bea, Sarion trampade upp sår på fram hoven. Ikväll ska jag inte göra något, fotbollsträning hade jag tänkt mig. Får se om jag orkar vara med hela, huvudet är tungt, kroppen trött och, livet är inte så bra för tillfället. Ska ner till stallet snart igen och släppa ut hästarna om sarino inte blivit sämre. Sen ska jag äta mat och tina fossingarna också! Har inget viktigt att säga. så slutar här.

Jag skakar av all denna meningslöshet

Just nu. Deppig tjej. Skit skit skit.


Medan natten fäller blå kalla skuggor här omkring

Jag tror att visa människor hör ihop. Jag sitter här och kollar på sex and the city, eller gjorde nyss, och förstår nog något som jag egentligen gjort länge, människor hör ihop. Visa männsikor är gjorda för varandra, visa människor är där för att rädda varandra. Så som jag och Victor, så som Linnea räddade mig i sjuan, därför hör vi ihop, för än i dag räddar vi varandra. Så som lasse varjedag jag behöver, räddar mig. Gör mig lycklig med minnen av hans låtar, människor jag förknippar med lasse, eller håkan, människor som gör mig glad. 
Det finns människor, som räddar för stunden, människor som räddar för livet. Vet ni vad jag mer tror?
Räddningen är kärleken.

1 Weird things you do when you'r alone

Tänkte komma igång, vi kör på en lista!

HAHA, kul första. jag gör så mycket konstiga saker. nog för att jag är rast lös.. här får ni sanningen om mig!

  • När jag blåser håret lyssnar jag på popmusik, sjunger dansar och blåser som att jag vore Carola.
  • Jag står ofta på huvet i sängen.
  • Gör fula miner.
  • Går fram och tillbaka i huset.
  • Har alla lampor tända för att jag är rädd att någon ska komma.
  • går runt i olika skor.
det finns så mycket mer. men där har nu lite!

:)

Hej! Idag har Tuvis, Camilla, Alva, Frida och Kristina varit med i stallet. båda prinsessorna tyckte det vars uper och tuva-li ville vara med varje dag sa hon! Bra beytg!
Linnea kommer idag, snart, och jag vill se på Harry, hoppas hon vill! hah. Känner för en mys dag när jag varit uppe tidigt osv. Imorgon ska jag och victor hämta alvis på dagis, mys! Här får ni bilder från New year!!!!!
Ni, tjejer, är fantasitiska!

Happy new year!

Gott nytt år på er! Sitter på efter fest och ska snart dra mig hemmåt och sova. Min pojkvän började nyss festa så jag blir rätt själv hemma ikväll. Hoppas i alla fall att eran ny år var bra!
Peace


RSS 2.0