This is it

Victor sa något bra igår, även om du inte mår bra, så får du skratta!


trött som döden


vill vara glad

Skulle varit uppe igår!

Hej! Varit vaken sen kvart i 6 imorse.
Åkte till Alva, sen kom Victor så vi har busat och myst hela dagen. Nyss ätit lite lunch och snart sova lite! Är inte så långt ifrån sömn nu nämligen för skruttisen. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, Victor jobbar och ja, vi får helt enkelt se!!
Peace


time won't let me go

Hej! Ett snabbt tråkigt inlägg. Igår på träningen skrek kroppen trött het. och idag ska jag inte träna dirket, bara rida ut och njuta, fast kan ju bli lite svettigt ifall hetsen harry inte är på humör och vill göra det jag säger. Sen blir det att vara med bästa tjejorna. Julia, Jonna och Linn tror jag. Vet inte vad vi ska göra men blir bra! Är hungirg, funderar på när jag ska åka hem, äta i skolan eller inte? hmmm åka kavrt i eller över bussen.. 
Tänkte att jag skulle bli bättre med lite kort och lite sånt. ska blogga från en dator med bilder på så kan ni ju få se lite.. haha
så här såg jag och min kärlek ut på bröllopet som vi var på i Oktober.

Super obekväm och funny smile, men jaja.

hela livet var ett disco

God morgon! sitter och äter frukost. Rostat börd och te och ska snart promenera iväg till bussen, eller om 40 min! Igår blev det som jag tänkt. Super skönt. Iväg till gymet, efter inte smothi, men pannkakor med love. Sen hade jag ingen plats på spinningen, men jag fick den sista, det var så grymt jobbigt och efetr träningen igår så hade jag lite onte i benen vilket inte gjorde passet lättare, men idag är det inte så farligt! Sen gym på det. skönt.
Älskar känslan jag har när jag tränar och jag är så mycket gladare. Orkar med och känner mig bättre. Helt fantastiskt! Idag är det fotboll, jag är taggad och så är det vollyboll i skolan med Julia och Erika idag. sen hem igen, gillar korta dagar i skolan. 
Ska kanske till ponnyn efter! Det är snö ute igen, sjukt mycket snö. så hänger in vårjackan igen och drar på min min didrikson. den är ju fin i alla fall!
Nu ska jag dricka mitt te en stund till, ska nog äta något mer efter som att jag inte äter lunch idag, eller en sen lunch vid typ fyra. hah! ha det bra vänner!
peacelook at the stars, look how they shine for you

Hej! Nu är jag tillbaka, efter en vecka i sälen, en vecka av lov, är jag på gång igen, efter en kort förkylning, planerar jag min dag med skolan, sen till Victor. Där blir det smothi, det är jag sugen på. Sen träna, gymet! riktigt motiverad, känns bra! Gillar känslan!
Känner mig vårig idag, känner lyckan. och är lite besvärad öevr det otroliga mängden snö som ska komma imorgon. hoppas det inte blir så mycket! Jag vill inte hänga in vårjackan igen. punkt. Jag mer än längtar till att de blåa siffrorna ska försvinna från yr.no, så våren är här på rikitgt, för nu längtar jag verkligen.
Nu ska jag skriva om organisation. Have a nice day! Peace

RSS 2.0