Now i'm free, free falling

hejs!
Jag ber hemsk mycket om ursäkt för att jag inte bloggat på ettag och för att antaglinen L kommer försvinna i detta inlägg för att den tangenten krånglar. I alla fall så har jag inte orkat bloggat, har varit trött och inte haft lust.
Denna vecka har jag fårr börja träna igen och det har varit fint, sprungit varje dag, tränat fotboll men också varit på annat. Jobbinterjuer x 3. Alla har gått hyfsat fint
Dessutom har jag varit i Stockholm och inhandat mig en hatt, och ett par skor. Jag hade det jätte bra där tillsammans med puttlinnea som jag spenderade stora delar av dagen med, men också resten av min fina klass!

Idag har jag också hunnit med en del.. skola, springtur, interju, pratat med vänner, mina fina vänner.
Mått bra, måttdåligt, pluggat och funderat.
Jag tänkte förs lägga upp ett lång inägg, men det finns inget mer av intresse att skriva, så jag ska inte trötta ut er mer, mer än med några bilder från helgen!

Linda och ingen annan fyllde år!

<3




PUSS  HEJ


Just dance gonna be okey

Hej.
Igår hade jag en super bra dag!
Drog till stallet när jag kom hem från stan och red på banan men han var super pigg så vi blev osams. Sen hem och stressa sig iordning och åka ner till hova och fira Lukas och Bea sen vidare till Rudskoga och fest hos Hampus och fira Linda! Hade toppen kväll!

Bilder kommer kanske senare nu kommer lite bilder från tjejkvällen förra helgen!





Hörs

peace


Säg inget till de andra

Hello.
Ah, det blev inga kläder igår, men tänkte slänga upp bilder på dem idag när jag kommer hem.
Sitter hos baby och vaknade nyss väntar på mamma som kommer snart hoppas jag, hon skulle komma vid 10 men hon har inte kommit än... Idag ska jag i alla fall åka ner till Hova och fira Lukas som fyllde tio i veckan. Sen ska jag till Rudskoga och fira Linda som fyllt 17, kommer bli super ikväll hoppas jag. Yes., nu kommer mamma hörs när jag kommer hem
peace 

Här kommer våren, det har jag lärt mig

Hej!
Idag tänkte jag visa er kläderna jag köpte igår. Men först ska jag ladda batteriet på kameran.
Solen skiner och jag är deppig sur och allt känns faktiskt allmänt jobbigt.. Jag har inte tränat på mer än 1o dagar och när jag inte tränar, ja då mår jag dåligt. Imorgon är det i alla fall dags igen, då är det träning! Men också vänner hoppas jag.
Det hoppa jag också på ikväll när jag har fixat No;n att deet bär ner till min vän Linnea, hoppas mamma är snäll!
Nu ska jag plugga!
Ta hand om er och varandra så hörs vi sen med lite kläder!
Peace

Stackars dom som lever så, stackars dom som tittar på

Hej!
Sitter hos Marco och han ligger i sängen än.. Jag gick upp för ca en timme sen i panik och fixade mig efter som att jag är sämst och ställde inte klockan imorse.
Nu ska jag i alla fall snart till Karlstad och handla med mamma. Sen hem och fixa sen in till Baby igen tror jag.
Igår så kollade vi på Wallander, eller jag gjorde och jag höll på att kissa ner mig medans han låg och sov och sen fick han vakna och gå upp  och stänga av för jag vågade inte ;$ haha, jag var rädd att någon skulle ta tag i mina fötter, ngon som typ låg under sängen. Jag är snällast!

Jaja, vi hörs sen för nu ska jag kila.
Peace:*

jag känner efter om det här är att vara fri, om det här är ett liv men någon mening i

Hej!
Inget bloggande igår, men jag orkade inte men tror inte jag gjorde något viktigt. Jag kommer inte ihåg, var i skolan i alla fall. 
Idag vare skola, Nationellt prov i franska, hörförståelse, jag tror det gick rätt bra i alla fall. Sen så vare hem och käka lite med mamma och pappa, simon är inte hemma för han drog till Tyskland med skolan. 
Sen åkte jag inte till stan och kollade på träningen en stund och sedan gick jag till Marco. Blött vare ute, så ja.. jag var rätt blöt. hehe.
Nu har vi nyss varit nere på Jakobs och ätit och nu ska jag ta penicillin och sen mysa med bästa!

Imorgon blire Karlstad och handla kläder med mamma!
Nu ska jag kila.
ta hand om er
Peace SofiAaA

Hon är min vän

hej töntar som inte har ngt liv och läser bloggar.
Jag Victor som skriver idag och det är skit kul. alla älskar mig!
Jag sitter hos Marco med Sofia och Marco och dom bråkar om att Marco försöker ta av Sofia kläderna-.- Sofia har blivit fjortis och jag hatar det så nu när alla Sofias 7 läsare förstår att jag hatar det så gör ngt åt det :)
nu ska jag gå och kasta sten på fjortisSofia och Makkan :)

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du

Det är dags att gå viadre!


Igår hade jag det bra med mina flickor hemma hos Linda. Matlagning, godis, läsk, chips, jordgubbar kladdkaka allt som är onyttigt... Dessutom ngt väldigt nyttigtg, vänskap! Tack för kvällen hoppas nästa helg blir super den också!

Idag har jag varit med Linnea och sen åkte jag ner till Hova och hämtade lite grejs och sen träffade jag också mina tremäningar, sötnosar!
Lukas fyllar år imorgon också.
nu ska jag ta eb promenix jag som inte får springa... penicillin är bajs. Så ta hand om er så hörs vi
Kiss!
PeaceSofiA

där bodde jag , där bodde du

Hej.
Bloggade inget igår men hade det bra i alla fall. Nu sitter jag hos Marco och ska snart ner till rudskoga, det blir tjej mys med Linnea, Becka och Linda. Me like. 

Ha hand om er och ha det bra
peace

Like a lady

hej
idag är jag tröttare än någonsin efter en dag i skolan. helt slut är jag. Tror jag skulle tagit en dag till hemma men dagen var bra. Känner att jag skriver så fint med punkt och stor bokstav osv.. hehe. Nu ska jag sova!
så bloggar imorgon efter skolan. Kissss:*
peace

Here comes the sun

Hellu
Jag är rätt pigg. Men fortfarande mycket trött, speciellt på kvällarna..
Idag har har jag suttit ute i solen flera timmar och bara njutit... Sen kom bästa. Åh vad jag har saknar min Marco. 
Och vad jag saknar my friends.
Imorgon kanske det blir skola, får se hur jag känner. Juust  nu, nejtack. Men jag vet inte.
Nu blir det ingenting annat än en dusch, tandborstning och sedan sängen.
Ta hand om er och sovgott så hörs vi imorgon.
Peace 

pappa mamma sofia

Kan du beskydda mig?

ÅÅh, jag njuter... jag är ute! Vilken kännsla efter alla dessa dagar inne i sängen med jobbigt att andas osv.. så sittr jag ute i solen och mår bra.. still trött men dettta ger mig energi till att bli frisk, kent, saft och sol... haha:D
ta hand om er

puss :*

I want to break freeeeeeeee

Hej. 
Jag är rätt avundsjuk på er som får gå till skolan.. Jag vill också, jätte mycket vill jag. Men neh, det får jag inte. Skulle nog inte orka idag heller.. ;s Trött i huvet osv.. Men nu vet vi i alla fall vad det är med mig och jag ska käka penicillin i 10 dagar.
Ledsen att jag inte bloggar så ofta osv just nu. Men är så sjukt trött all the time. 
Sitter här och mår dåligt när jag tänker på att jag inte tränat på as länge...................:(
Jaja, jag vet inte vad jag ska skriva. Dagen ser väl ut som att jag kommer snart hamna och kolla på alla dåliga program på tv,n.
peAce Sofia

Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet fröken svår

Hellu
Pigg som en mört :D hehe, inte riktigt matt i kroppen efter gårdagen som slutade på sjukhuset efter ambulansfärd med blåljus, stick i armen, folk som pillade i halsen, slangar i näsan, dropp i armen osv.. 
Efter att ha legat sjuk nu i ett antal dagar utan inprincip ingen mat eller dryck dessutom började jag få andningsproblem.
Fick jag en tid på Kristinehamnssjukhus där de misstänkte struplocksinfektion vilket betyder att det svullnar och man tillslut inte kan andas(?) om jag fattade det rätt.. Men när 12 personer tog emot mig i karlstad och stack ner saker i halsen på mig och efter prover visade det sig att det inte alls var så, utan bara en halsinfektion. Så penicillin in i blodet via armen och en natt på sjukan för överblick av mig mår jag bättre, trött som sagt men änu piggare efter att ha träffat Marco en sväng på skolan för jag hämtade böcker. Och även kramat lite på Linnea. Så känns livet lite lättare.
Nu har jag duschat, vilket var super skönt, också fått i mig lite mat, mat och ingen smörgås.. för det är det ända jag ätit känns det som.
När mamma kommer hem ska jag börja tjata om att få gå till skolan imorgon så jag kan vara med på repitionen på smahällen för annars kommer det nog inte gå så bra på provet.. huhu.
Nu ska jag slå på en film och vila mig lite, Sen ska jag skriva Franskan och kanske skriva no.
Take care.
Peace SofiaA

one more time

Hellu. 
Jag är skapligt pigg idag. Så himla trött bara.. Klockan 3 imorse lyste solen in i mitt rum , och dt var ju inte direkt vad jag behövde. Somnade i alla fall om till 6 och sen låg jag vaken till 8 då min telefon ringde. Det var Felix! Han skulle väcka mig men lyckades inget bra, men trevligt att höra från honom också!
Så idag blir jag hemma antagligen i sängen för jag känner hur huvudvärken smyger sig på liksom den gjorde igår när jag kände mig hyfsat pigg. 
Ska i alla fall försöka skriva franska brevet nu innan jag dör och sen duscha sen ska jag gå och lägga mig igen. 
Vi hörs senare..
peace


and I was stuck in the middle

Hej.
Ni får ursäkta att jag inte bloggat på ettag, och nu bloggar jag med alvedon i kroppen. Jag har varot sjuk sen i Torsdags och kan knappt svälja. usch. vilket slut på lovet.. jag ska se om jag orkar skrva brevet till franskan så jag kan maila den till Linda, men får se hur mycket jag orkar. Imperfekt ska det vara i också.Killme
jaja, finns inte så mycket att skriva.

Jag saknar Marco jätte mycket. 







Do you want to be my, one and only love

Hej!
Sitter i soffan knarkar halstabbletter, (emser) det räknas väl inte.. men andra också.. och kollar på skitpogram på tv;n och har så jälva ont i huvudet. ska snart lägga mig ner igen och dö enstund.. fy vad jag hatar att vara sjuk.. jaja.. vi hörs vänner.. för jag orkar inte sitta upp
Dessutom saknar jag Marco.
peace <3

Nej jag går inte i sär när jag går med dig.

Hello
Sitter i min säng, fryser, ont i halsen, hostar och har ont i huvudet.. misstänker starkt att jag håller på att bli sjuk.. jag som var grymt taggad för träning idag.. får se hur det blir med det känner mig inte alls pigg faktiskt.

Idag sov jag till 11 typ och nu sitter jag bara här och har imperfekt brevet i franska kvar att skriva sen ska jag skicka in franskan tänkte jag.
Jag VILL inte bli sjuk hörni. Jag orkar inte det. Jag vill träna. Jag blir alltid sjuk på loven.. bajs. 
Jaja, nu ska jag gå och ta en koppte och sen ska jag slå på en film i soffan.
take care så hörs vi!
Peace Sofia

you and your heart

Hej!
Har nyss kommit hem från Örebro. Det gick gör bra. Så jävla läskigt i början dock. MAssa nya människor osv och skolan verkade var grym! Så det ser ut som att det blir TBS örebro! 

Nu ska jag snart ta en promenix i mörkret sen blir det film och sova.
Take care

PEaCe Sofia

Sommar tider HEJ HEJ!

Åh.. jag vill bara ha sommar.. Nu jag vill bara sitta med mina underbart fina vänner.De jag tycker om mest bara vara med dem. Jag saknar mina sommar fräknar.. jag saknar att ligga på gräsmattan och vara irriterad på all äckliga kryp. Jag saknar doften av myggmedel... Jag vill jag vill jag vill att sommaren ska komma NU!

Sitter hos Linnea och kollar på bilder från i sommras och tänkte dela med mig av några!





Stort HJÄRTA




Huhuhu (L)




SOmmar(L)

Nu orkar jag inte mer så jag tänker måla mina naglar ist! TÄnker bara säga att igår var bäst. Linnea (L) Sofia för alltid:)

Peace soffan;)


Life goes easy on me

Godmorgon! . 
Eller ja, klockan är 20 i tolv.. men i alla fall vakande jag nyss och sitter här och funderar över min dag... jag tror det lutar åt stallet och, Linnea? Även en springtur i backe kanske? Javisst. Om jag har lust osv när den tidpunkten kommer. Nu ska jag i alla fall snart kila upp ur sängen och käka lite frulle..
Men det är så skönt att sitta här invirad i täcket och lyssna på musik.. härligt. 
Men nu ska jag ta mig samman. Hörs senare!
Puss och Kram
Peace sofiA

längtar till sommaren.

There's a song that's inside of my soul

Gokväll!

Dagen har bestått av fotboll! Dock förlorade vi matchen med 2-1 eller 3-1. 
hehe, jaja.. tänker inte beskriva mina känslor just efter matchen som har lugnat sig något nu för då blir ni nog lite rädda.
Har i alla fall tagit med min ipod på en promenad i skogen. Gå ur matchen ur benen lite! Det var skönt. Ikväll ska jag skära upp annans och ta en passions frukt och ett glas loka och sen krypa ner och kolla på nya Wallander tror jag. Hoppas den finns hemma hos grannen.. huhu.
Just nu sitter jag bara och njuter av kent i min säng och funderar lite.
Take care!

Oh baby, baby it's a wild world

Hello!
Snacka om underbar dag igår! Jag stortrivdes hela dagen lång! Först en springtur.. som dock avbröts efter halva pga mensverk så jag torde jag skulle dö.
Så hem och ta en ipren och sedan bytte jag om och åkte till stallet. Red ut på skrutten och det gick fint, dock skuttade han runt på stallplanen och tyckte att allt var gör otäckt innan jag han sitta upp.
Det är så skönt att vara i skogen ibland.. alla ljud och dofter och allt. Man slappnar av.

Så hem och duscha och fixa sig lite för att åka till lovely gullspång! Åt lunch hos morfar, jag bara älskar att vara där. Det är mitt favvoställe tror jag! Efter det så bar det till fredrikslund i gullspång och hälsa på tremäning betarice. Trevlig! Har saknat min plutt.
Sen nu på kvällen kom min bror hem <3 Han hade också med sig Gabrielle! Ruligt.

Idag ska jag spela match och jag är laddad, har inte spelat fotboll sen i torsdags så nu jävlar.

Här kommer lite bilder från går dagen!


Skrutten :) <3


Vårade mig med jeans jackan! och glajjorna ;D




tahandomer
PeacE Sofia




Du har så lätt att stampa sönder när du väl fått in en fot

haha, ja ni. Igår var bra. Skrattade gjorde vi iaf.. nu har jag inte mycket att säga utan vaknade nyss och ligger i sängen och ska ta mig upp ur sängen och ut på en spring tur, ska blir sjukt skönt i det fina vädret faktist!
bloggar sen

PeacE sofia

Girls just wanna have fun!

Hello!

Sitter hos Marco!
Vakande rätt nyss och nu ska jag snart dissa och mamma och pappa kommer och hämtar mig! Sen  hem efter att ha varit på coop och då kommer min bästa till mig!
Så ska vi gå ut och hahahha, gå påskgubbe! Gal1. Kort kommer ska ni se.
Sen ska jag fixa mig och åka bort med mamma och pappa och typ, ah, ni vet ju hur kul såna kvällar är. Men det blir nog bra!

för övrigt börjar det bli vår på riktigt! Det är härlig, sitta och lyssna på Håkan och se att Marco verkligen njuter...(A)
Nu ska jag kila!
Och btw, glad påsk!

Peace SofiA



Genom hålet i mitt hjärta, kommer räddningen tillslut!

Hej!
Nu är äntligen vårat bredband tillbaka och hem telefonen funkar.
Så jag kan blogga igen!
Orkar inte ta allt som hänt, men veckan har varit jobbig osv. Men nu är jag på väg!
Igår stannade jag hos MMMMarco efter skolan och var med victor och han, och sedan gick jag ner till träningen och det regnade kan jag säga.. hehehehh. Träningen gick bra. Så åkte jag till hagwalls och åt osv med mamma och dem. Sen tillbaka till Marco och sova. haha, och dt är ju det bästa som finns att vakna och se honey.
Nu ska jag hitta på något JÄVLIGT kul.
Kiss

peace

RSS 2.0