Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp

Hej, nu är jag tillbaka i bloggens värld. Har nu lera lov, det känns bra. sport lov, och sportar gör jag och ska göra!
Imorron ska jag upp tidigt och fixa stalelt innan jag drar till match samling 8 match start 9 så det blir tidigt i säng. Sedan är det sälen som gäller, en hel vecka med min fina bärada, min fina victor och mina fina päron. toppen! Ska föröska blogga lite, men lovar inget utan lovar istället bilder när jag kommer hem.
Just nu lyssnar jag på lars och ska börja packa snart. GUUUUD vad jag hatar att packa, verkligen. usch. nu ska jag leta upp min mobil.
Föresten innebandy tjejerna är redo för kva till div 1. Jag var där och hejjade idag, de var super duktiga!
ha de!
Peace

I find myself trying harder than ever before

Hej!
ja, ni får ett inägg till så här på förmiddagen. jag har ont i hela kroppen, träningsverk eller va fasiken det är. och jag har ett kick and box pass sen. haha. ohherregud. har nyss skrivit en jätte vacker kärleks dikt på svenksna. in my face att den vart bra.. haha, skit svårt ju. och nu väntar jag på att fåå göra det där muntliga provet. kommer nog inte vara så jävla lätt. men har pluggat lite i alla fall och ska läsa lite till innan det är min tur. sen är det lunch och matte.
sen it's over. ska vara med linnea och imorron har jag fotboll vid kvart över 10. yes.
nu ska jag plugga!
ha det fint. peace

Du säger det är kul att va ung och fri, fri från vad då

Hej!
Jag har ont i benen. yes. haha. igår var det träningar, massage och ja, det tog. och idag är det kick and box, yes, sen mys med mysar'n. Imorgon är det fotboll gånger två och ja, sen sova! yes, skönt, det är lov snart och då åker jag och victor till sälen. massa mys och snowboard och skidor. och sen är jag hest vakt i helgen också. och ja, jag kommer vara död! haha. nej, jag trivs ju med detta så varför klagar jag?
MEN NU SKA JAG KLAGA!
För fy fan vad jag hatar att åka buss på morronen, jag hade en hemsk morgon. EN HEMSK! förutom mamma som gjorde en jätte god frulle till mig då. I alla fall hamande jag med de västa man kan sitta mellan liksom, pratar och pratar, tacka gud för hörlurar. Kallt var det på bussen också, varför är det bajs kallt på bussar på vintern och göööör varmt på sommaren har de ingen jälva värme eller AC på buss fan eller?
Sen var tåget kallt också, och skolan är kall ute är det kallt, jag kommer frysa ihjäl. jag kommer dö. skit kul.
Nej, jag överdriver väl lite men, alltså, tja.
Nu ska jag typ, har svenska prov.
ha det fint.
PeAce and LoVe
pusspåre

Don't stop me now, cause I having such a good time!

Hej!
Känner mig matt efter två träningar och en massage, så lite youghurt och en macka satte sig fint i magen nu. Nu väntar en skön varm dusch och sedan lite lite plugg inför morgon dagen. Svenska prov oh egentligen matte, men alltså, lillkärl behövde inte göra det idag om de inte ville, så jag tänekr banne mig inte heller, det är ju fusk, om de får en vecka mer, eller två om man räknar med sportlovet, att göra provet på. så nej. 
Trött tjej får sova utan victor inatt också, lite läskigt. och imorron vankas mer träning och JAG ÄLSKAR DET. Man känner sig bra efter åt, mår bra, jag mår verkligen bra då! yes. gud vad jag tycker om att träna, och skolan tycker jag om, toppen, åh livet är bra. 
Imorgon spenderas dagen med Linnea, eller ja, från efetr skolan och framåt! nu måste jag packa och plugga!
Sovsött vänner.
peace and love

så länge hjärtat mitt slår

Hej!
Sitter i skolan och har lektion om 30 min.. segt. ska nog till bibblan och låna bok. på engelska. om inte jag har en hemma och mamma ringer så hon kan säga att jag har det. Annars vet jag inte, orkar inte åka bort dit själv..
MEN jag har varit duktig idag kan jag säga. Imorse var jag på gymet på morronen och tränat, mina ben är slut, det känns skönt. Efter skolan nu, ska jag till Guy och få massage, sen ska jag bara hem och vända och in och träna fotboll för fösta gågen på 3 veckor. Hoppas foten pallar och att det går bra!
imorron ska jag på kick and box med linnea!
nu ska jag kila!
ha det fint!
peace

who says i can't be free

Hej!
Har psykolgi, det är kul var inne i uppgiften jätte mycket nyss, men tappa lite och är fast i min beskrivning av vad personlighet egentligen är. liksom jag fattar, men vet inte hur jag ska börja, formelera mig. det är svårt, men nog min favorit i skolan nu. jag gillar psykologi skarp!
Är hungrig, jätte hungrig, hah. och jag tror inte det är god mat. men jag får äta macka! Igår var jag med Victor, mös i hans onepice, jag vill ha en, en egen. Ska kanske införskaffa mig en tror jag minsan. Men då kommer jag inte ha några pengar nästa månad heller, gud vad jag behöver pengar nu. 
När jag kommer hem från skolan, ska vara kvar på matte hjälpen tänkte jag en stund i alla fall, ska jag vara med Victor, jag tror det i alla fall. Sen ska jag gymma inna jag tar kvällen hemma med pluggande ocjh victor, kan jag tänka mig, måste plugga svenska och matte. och jag är så otroligt motiverad till skolan nu. det känns bra. det vänder förmodligen snart. men känns skönt för stunden. Om en vecka är det lov, och det betyder att jag kan vila upp mig, och min motivation, kommer hoppas jag, vara på topp igen. Presis som den är nu!
Nu ska jag skriva mer om personligheten. Ha det fint!
Peace and love
ffining häst

how about cooking something up with me

Hej!
Duktiga jag har hunnit med att åka 5 kilometer i längdspåret, städat rummet, pluggat matte, och börjat med svenskan. toppen! Nu ska jag fortsätta en stund till, sen ska jag nog till stallet, maila lite CV ossåvidare.. Det känna inte ens jobbigt. Ikväll ska jag mysa med viggi, toppen avslut på dagen.
ni får en bild från typ lussebandyn!
peace

home is when i'm alone with you

Hej!
Solen skiner och jag är dyng taggad för denna dagen, fasten det är en söndag! det känns som en toppen bra dag! Jag kommer få saker gjort! Nu ska jag ut och åka skidor, sköööönt, sen ska jag plugga igen, har nyss pluggat matte! hörs sen! puss!

vaknar upp och någonting har hänt, ser en öppen dörr som nu står på glänt

HEJ!
Hur mår ni? jag mår bra, sitter och lyssnar på Carol, Mickey och på linnea när hon står i duschen och svär över sitt hår. Har börjat med efterrätten tillskväll, vi ska ha mys kväll med Linda, Becka kunde tyvärr inte..:/
I alla fall. Jag är fisk och kry, på topp. Imorgon börjar min träning igen, om min hals tillåter, jag tror gud vill att jag ska bli tjock, börjar känna lätt på ena halsmandeln. bajs. Jag var i skolan på fredagen och spelade badminton och kollade sex and the city. Mycket bra. Sen hem till Victor och myste hela kvällen. Toppen. Idag åkte han till Stockholm och jag blev lämnad i sängen. gött. haha. nerå. sen kom mamma och hämtade mig och sedan plockade vi upp linnea hos Kalle på väg till coop, där vi handlade för kvällen som vi har kommit nu. Nu blir det god mat, med gott sällskap och skit snack! have a great nigth!
Peace and love

det är timglas som bara rinner, det finns inget att förstå

heyheyhey!
vet ni, jag vill ha sushi, så himla mycket! haha. skit sugen. kom hem från stallet nu och ska snart smita ner i duschen. sen ska jag lägga mig och vila lite, energin försvinner som puff. haha. man orkar inte så mycket. red harry, det gick fint. pluttis hest vad jag gillar dig.
Sen ska jag med en buss till stan, om jag inte ber farfar skjutsa mig.. hihi. till victor. yeaa!
funderar på att gå och köpa sushi först dock, ta med den och sitta och smakska på hos Viggi när han sitter och käkar sin konstiga glass.. haha. han äter konstig glass. eller glassen är normal, men han har så mycket på :o varför säger jag det nu?
ha de fin
peace
vi är lite mongo :)

I follow you in to the park, through the jungle in the dark

Hela huset är knäpptyst. Förutom jag som sitter här. Är trött, hade nog behövs sova tidigare igår men wathever? haha. Ska kila ut i köket och äta frukost och sedan ska jag ringa farfar och be han skjutsa mig till stallet. Ska rida. En eller båda, vet inte än. Men behöver en ordentlig frukost först för ork och energi.
Jag kan lova, att när man inte orkat äta någonting utan att spy upp, tom en rån liksom, då har man inte så mycket energi i kroppen. Men igår åt jag ju. Annans och Passionsfrukt, sen kom jag på att jag åt ju faktiskt lite pommes också! haha. goet. Nej, nu blir det stallet, sen blir det Victor!
Ha det fint.
Peace!

There ain’t nothin’ that I need

efter som att jag är fast här. orkar inte vara hemma mer. Vill till Victor. Vill till Linnea. yes. Därför tänker jag lägga mig i min säng. Kolla på Charlie St.Cloud och sex and the city efter det. Sen ska jag sova. japp.
men min saknad efter mina älskade och med de orden, lägger jag mig under täcket och kollar på film och sover bort kvällen till imorron!
Peace

.

fast i björneborg. mamma kom hem och spydde lite hon med. jag vill booooort här ifrån nu. usch. vad har jag gjort?!

jag har varit i alla städer, letat efter dig

extas av hästar, jag sitter och kollar på hästannoner. jag är suepr sugen. ledsen över att jag inte har en ny fin hjälm eller en svart skyddsväst istället för mörkblå. haha. jag är sugen på hästar, verkligen typ som jag var i 5 6 någogn gång, sjuan, jag ville ha en egen. okej, nu ska vi kugna ner oss, så sugen är jag inte. men jag trivs ju så bra i stallet nu förtiden. jag har ju gos harry. hihi. det är bra. har inte kommit iväg till stallet än. men jag vill. men får se hur det blir. Tänker införskaffa mig ettpar stövelskafft eller ett par stövlar i sommar, för att det är snyggt.haha. sen ska jag fixa ny hjälm också, den börjar bli lite liten tror jag. hehe. hihi. knäppis. jag är knäpp, vem skriver sånthär här? jag har varit inne förlänge, mamma jag måste nog till Victor. Jag kommer bli konstig om jag är inne, om jag är i Björneborg förlänge. Påstår inte att det blir bättre av kristinehamn, men det är väl värt ett försök, eller hur?
Jag känner galenheten växa i mig!
ha de fint
PEACE




cause baby you'r a firework

Jag dööör. vad tråkigt jag har det. Och jag är frisk och så, men jag är helt slut. ingen energi liksom. man orkar inte så mycket utan mat i tre dagar. och annanas och en macka idag. haha. men ska försöka ta mig till stallet som sagt.
Sen får jag inte åka till Victor för mamma, jag är suris. fast ska övertala henne.
yes. det ska jag. nu ska jag äta mer annanas. ha det fint.
peace

can you read my mined?

Här ligger jag i sängen, och är inte klen längre! toppen! Eller kanske lite, men jag kan äta nu. Första dagen på typ många år som jag gick upp öppnade kylskåpet och ville faktiskt ha frukost! haha. jag är inte en frukost tjej direkt. Ligger och lyssnar på musik och vilar lite. Ska nog fräscha till mig lite sen. haha. känner mig gör gosig just nu, eller så gör jag inte det.
Hoppas Victor kommer.. eller så kanske för hans skull, kom inte, för mamma kom just hem med pappa som har blivit smittad av mig och Simpis också. kul. usch, vad äckligt. hahah. säger jag som legat sen i söndags.
Fast han har ju också varit sjukis. Viggi alltså. nej, om jag ska bosätta mig  någon annanstans nu kanske. fast jag är väl typ imun mot skiten nu?
skit samma. ska fixa lite nu. Sen ska jag äta annanas, gottttt. huh. kanske åka till stallet? om jag får för mamma!
ha det fint.
peace

skrutt hest

what will I do now with out you

lever på avslagen coca cola och smörgåsrån. gött.. fast förstår ni vad gott det skulle vara med färsk annanas? guuuuuuud vad gott det skulle vara, så där så jag dör vad gott, och ni vet det finns ju hemma, ååh, vad gott, men nej, det passa inte säger mor. är frisk nu typ. har inte spytt sen typ 3 idag. så jag blir hemma någon dag till!
viggi, jag saknar dig love. <3

sunrise, looks like morning in your eyes

ligger och är klen än. mår illa fast har inte spytt idag iallafall. orkar inte mer, kollat på mean girls två, piss dålig. men vad hade man att räkna med?
saknar linnea, vi skulle ju ha mys denna vecka, hoppas vi hinner med det!
ha det fint. peace

but i'm sure it's written all over my face

här ligger jag och är klen. var på bio med victor i ca 30 min sen fick jag gå och spy, fräch chey-.- slutade med att vårat "alla hjärtans dag firande" spenderades på bussen, enavägen en illamående sofia, andra en som sov. jag har konstaterat, till 100% det går ju liksom inte mer, att jag har världens bästa pojkvän. tack fina du. nu ska jag göra något vettigtg.. haha, sova.
peace

she is crazy like a fool

Istället för att dränka mina vinter sorger i festis, så sitter jag idag istället och äter frukt, färska annanas, passionsfrukt och kivi.. hihi. mums. Ska snart kila ner i duschen sedan börja fixa mig lite för ikväll ska jag hem till Carro för hon har nämligen fyllt år! Ska till Julia innan så går vi dit tillsamans, det blir nog bra det. Får se hur länge jag stannar, beroende på hur ruligt det är. Sover hos victor inatt i alla fall.
Sen, Håkan Hellström, du räddar mig, utan dig skulle jag aldrig orka pendla. haha.
have a nice nigth! Sen får ni bilder på håret när jag fixat klart mig!
Peace

jag är hellre blind, än ser mitt liv utan dig

Hej! Här sitter jag och firar snöfallet med festis. toppen kul. eller så tröst dricker jag festisen för att jag kräks snart på denna snö. Det är okej att det är snö i sälen, men nej, tack. Björneborg-Kristinehamn-Karlstad får gärna vara utan punkt. Idag sov jag länge vaknade lite lätt av alarmet, fast vaknade mst av när jag kände victor krypa upp bakom mig och ta tag i min hand. som jag tycker om dig victor.
Sen åkte vi och mötte Julia och åt lunch på stan, simpis kom och åt med oss också, trevligt! Sen skola, kul, Nu kommer glassbilen. haha, nej. fyfasiken. mitt i vintern, bort! bort vintern, stanna glassbilen, tills det blir vår, jag gillar första gången när man köper glass på våren, det är vårkänsla!
haha. nu ska jag dricka vidare på min festis sen gå och kissa!
ha det fint i snön, var rädda om er!
Sen vet jag att bilder är lovade, om jag orkar kommer det!
Peace and Löve

vi två är saknade till havs

jag är död! orkar inte leva. haha, skit trött efter branäs trippen. alltså, hej. hah, orkar inte med denna dag. Nu har vi svenska och jag ska plugga i skolan på provet vi har nästa vecka, men det är så svårt att plugga i skolan. Sen så har vi matte. yes, fan vad roligt. haha. eller så är det inte kul. men ska försöka jobba.
hoppas eran kväll är bättre än vad min kommer vara! Peace
hhåkan gör min lektion

filosofiskt missnöjd, ekonomiskt bortskämd

Hej, ja Victor bloggade ju som ni märkte när jag var och hade det super bra i branäs.Yes. Det var grymt roligt tycker jag. Massa åkning med tjejerna och sedan åkte jag med grbbarna en sväng innan jag drog till lägenheten. Då gjorde vi taco och ja, trevligt hade vi. Sedan gick jag och Johanna och kollade om det hände något kul hos de andra, så vi fastnade där och låg och pratade i typ 4 timmar eller något. haha. sen så gick vi och la oss.
Igår färgade jag håret också, mörkare nyanser, vart nog bra tror jag!
Bilder kommer imorron från både branäs och på håret! Nu har jag svenka, ha det fint!
Peace and Love

Va nöjd med, allt som livet ger

Tjo! Det är inte sofia som skriver idag för att hon är och åker snöbräda i branäs. Jag vet det är taskigt att bara lämna allt och alla för att åka dit men då är det ju tur att jag finns och håller sofias blogg vid liv. Jag är Victor Eriksson och jag är ihop med sofia. Jag är kär i henne jag tycker hon är snäll. om ni inte vet vem sofia är så är det erat problem och inte mitt.

Jag har aldrig riktigt fattat hur alla tjejer som bloggar dag ut och dag in skriver om för ett sånt viktigt liv kan dom ju inte ha. Och jag tror inte ni bryr er om vad jag har på mig för ”dagens outfit”. Nej nu ska jag sluta vara bitter. Med tanke på att ni gick in på sofias blogg så måste ni ju vänta er något intressant. Så jag kan visa er en bild som jag målade förut på lektionen

För dom som inte ser det så är det en lila häst med gul svans. Det kanske inte är den finaste men det är mycket kärlek bakom.

Det blev inte så mycket men ni fick en bild iaf :)

Sen sofia, jag älskar dig och det var kul att få låna din blogg.

Ha det bra så hörs vi. puss och kram :D


kan du älska mig som raketen älskar explotionen

Hej! Sitter i sängen, har datorn på tv;n och är förvirrad. har en tjockis fot. usch, fast det släpper lite i smärtan. skönt. imorron åker vi till Branäs med skolan i ett dygn och det kommer bli super trevligt! kameran ska med och vi ska ha det super bra. yes. så det kommer inte bli så mycket bloggande. fast, det brukar det inte vara. haha. ha det fint. sov sött.
peace

so won’t you leave, for me, a light outside your doorway

Hej!
Hur mår ni? Jag är trött och har ont i foten. Vred och fick ett motläg idag på cupen samtidigt och det gjorde ont. jätte ont. Nu gör det också ont och den är svullen. fult. hoppas det blir bättre tills på måndag, då ska jag ju åka snöbräda. mycketmycket ruligt. Sova över i branäs med klassen så det kommer bli mycket stoj. Ruligt.
Vi van förövrigt cupen idag och två mål han jag göra. kul. Nu ska jag träna fotleder så jag dör så jag faktiskt blir bra.. har ju fått uppgiften i skolan så det är bara att köra på nu. ta dig samma för fan sofia.
Hoppas jag spenderar natten hos min pojkvän, hoppas hoppas. för sen ses vi ju inte mer förens på typ tisdag. det låter länge när man spenderar så mycket tid tillsamans. Bloggar nog mer imorron. ha det fint.
Peace

jag är glad att jag har dig

Idag överaskade jag min pojkvän. hih. åkte hem från skolan vid två och så smsade jag med honom och frågade vad han gjorde. Och då frågade han tillbaka och jag sa att jag var i skolan. fast jag satt på stadsbussen på väg till han. Så kom jag bara och han var glad och jag var glad. helt fantastiskt. nu är det snart mat, sen träning sen ska jag upp till victor igen och sova där!
ha de fint!
peace


woe is me

Hello!
Sitter i skolan och har studiepass, fast får göra vad vi vill, alltså, vi behöver inte jobba just nu. Skönt. fast nu blir det åka av att göra någon, vet inte vad det är. mend det löser sig väl. jajajajajaja. Ikväll är det träning och sen victor! ha det fint. peace

she's a good girl

Hej!
Sitter på svenskan och det är jätte tråkigt. Var inne hos Anna nyss och pratade om psykologin, mycket roligare!
Stannade i stan hos Victor igår efter träningen och han var super varm imorse när vi vaknade. stackarn. Han kände sig inte så pigg igår heller.. men jag tror att jag klarar mig om jag har tur. Känner mig inte sjuk alls. Ska dricka mycket vatten så renar man kroppen!
Ikväll när jag kommer hem från skolan, eller i eftermiddag, så ska jag till stallet och ta hand om godingarna. var super länge sen. Hoppas att det är rätt rent på banan så kan man rida lite lätt där. super! Längtar tills det är mjukt och grejer så jag och harry boy kan Hoppa lite!
Sen ska jag göra blåbärspaj tror jag, mumma!

det är tysta ord i mig, som ingen vet om, som jag inte kan beskriva, som ett skrik som inte hörs, av lyckan av att veta hur nära du är mig

Hej! Sitter på engelskan och bloggar, diskuterar frågon som jag aldrig sett förut, och har inte sett filmen ens, ändå snackar jag på. hehe. Fotbollen var helt okej, var skit trött och orkade inte något, skrattade mest. trött som fasiken.
Nu har jag nyss haft hörförstålese och det gick fint tror jag. Nu ska jag typ, bara vänta på ett ett programm ska starta, sen är det mellis och slut för dagen typ. Skönt.

Sen, Victor, du är världens bästa, finaste pojkvän. 

when I get older I will be stronger.

Godmorgon!
Sitter i omklädningsrummet i skolan och käkar apelsin och väntar på att klockan ska gå. Ska åka bort till Våxnäs och kicka boll snart, går typ 20 över. Så jälva segt att det ionte går någon buss från mig som passar 9 tåget, så det var bara att tvinga sig upp imorse.
Igår var jag med Victor som sagt. Vi sov, och sen åkte vi över till Karlstad, gick bort till hans mamma och pappas jobb, gick ut med vovven och sedan drog vi in till stan och käka. Efter det hämtade de upp oss och vi åkte och kollade på tapeter till Victor. Sen åkte vi hem och mor kom och hämtade oss, mig och Victor. Vi åkte hem till mig, hade super mys kväll igår, kollade på lejonkungen och pratade långt in i natten. fint. Sedan somnade jag och Victor också tror jag. Han sov iallafall när jag vaknade idag.
Skit segt var det att gå upp som sagt, sen fryser jag nu också, och ska gå ut i kylan.
Spela fotboll, ha engelska, hem städa rummet, spela fotboll, sova. Yes.  orginell dag. haha. eller något.
nja.
jaja,  ha det fint!
Peace out

RSS 2.0