You and me Forever my friend.

Nu är det dags igen. För mig att blogga och för ett nytt år!¨
Imorgon spenderas med fina vänner. mina finaste. Först med tjejgänget och sen med Linnea och becka hade jag nog tänkt om vi kommer iväg!
Även min fina pojkvän ska få sig en smack på 12 slaget tror jag minsan! :D Nu sex and the city och sängen iväntan på victor. som kommer vid halv 3?
morgon gör jag mig snygg med Linnea, SOM VANLIGT peace
två år sen!


Ser hela stan sjunka, som tatanic med alla ljusen tända

Julafton är snart slut. Min julaftons kväll handlar om Håkan, filmen om håkan och mys med min pojkvän snart!!!


.

nackdelen med nagelack. det måste torka, ORDENTLIGT! innan man kan göra något annat än att sita vid datorn.

so happy Christmas, I love you baby, you made my dreams come true

Hohooho! god Jul!
Har just ätit julfrukosten med mamma och pappa även kollat sista delen va julkalendern! Super bra har den faktiskt varit i år! Nu ska jag städa, sen sex and the city och sen duschen, jag måste fördriva tid förstår ni, så jag inte blir så rastlös sista timmen innan folket kommer! haha. jag är som ett litet barn.
Idag så firas det hemma hos mig först, sen hem till Victor efter Julklapps utdelningen. Det blir annorlunda idag, känns lite konstigt. men själklart super trevligt! Nu ska rummet städas!
Peace! Ta hand om varandra, och god jul!!!!!!!

En vintrig bild, nyår förra året!

Vi förtjänar att bli lyckliga

Hej! På väg till sista dagen innan skolan tar slut för denna terminen. Skönt. Ska bli kul, friidrott. Imorgon regnar snön bort. Hemskt. Dagen innan jul. Men men.. Så idag ska jag ta vara på tiden. Åka till Harry. Galoppera i snön och njuta. Ska också träffa min underbara vän Linnea. Så det är så! Sen ska jag slå in de sista julklapparna, och fixa det sista innan imrogon, köpa lite ingredienser till julgodis osv, det ska jag baka imorgon! Tju. Hoppas Linnea kan komma och vara med, det skulle bra toppen. Har saknat min vän. Nu ska kag njuta av min näst sista buss resa till Karlstad i december! Peace and love


I see your true colors shining trough.

Lördags var den bästa kvällen på länge. tack, ni är bäst tjejor! <3

Wath els can i do?

Hej! Sitter på bussen på väg till kristinehamn. När jag kommer till station så ska jag åka med mamma och boka kör lektion, sen ut till tummeliten och hämta sötisarna på dagis:) gå hem till Alva och busa! Ikväll ska jag ha mys med Victor innan han går till jobbet och äta mat osv. Jag ska baka kladdkaka kanske! Och hoppas att någon vänlig själ, kommer och gör mig sällskap. En film eller så:) imorgon är det bad tunna och tjej mys!


jag ser det snöar

Hej!
åÅh, i lööööv this, förmodligen är de borta tills lördag, men snööö! jag var ute på min vita riddarhäst förut och galopperade barbacka och studsade i snön. vi njöt exakt lika mycket och hade nog längta mer än något annat båda två. Nu snöar det mer och julgodis är nyss bakat, så nu ska jag försöka få lite sömn inatt. jag gillar vintern, så det är så!
Underbarast i hela denna värld. min prins.

love is you color

Hej! Sitter och skriver om franska revoultionen och tror att det hade varit interessant om jag, liksom kunde läsa och engagera mig ordentligt och inte känna att det bara är en vanlig uppgift som dessutom ska vara inne på fredag. tjuu. imorgon så ska jag på träning på morgonen, sen är jag ledig, ska nog till skolan och fixa lite ändå, för klockan 6 har victor sin prämiär på filmen om närmobbing på stor bio duk, själv visas ju jag upp. hah! ska skita i franska bajsen nu och gå ut och springa, good va? peace and love peopele. ser fram emot lördag föresten då blir det tjej mys på hög nivå, jag julia,julia,jonna,linn,linn&vickan! FANTASTISKT BRA! sov gott peace

Let your true colors shining trough.

Hej! Sitter i klassrumet och läser engelska. Kul va? Är super sugen på sex and the city. jag vill se nu! Lyssnar på musiken. oh jag blir så glad. det är den bästa serien i världen. yes! Igår var jag och victor och handlade julklappar, det gick oväntat bra. bara tre kvar, och nu ska jag börja slå in. det är kul! Var också på bio, Simon och Ekarna. Så himla väl gjord film. Men lite konstig. fast bra!

burn, let it all burn

Hej! Sitter i den förbaskade skolan. Försöker få Julia att studera och själv så studerar jag till och från. Snart lunch sen så är det hhistoria, och då ska jag ta mig samman och skriva klart om franska revolutionen så har jag den klar till på fredag, behöver jag inte känna någon stress över den. har en plan över hur den ska se ut redan och det brukar vara skönt, då flyter det på mycket mer. Efter skolan, åker kvart i fyra bussen hem med viggi så åker vi och hämtar alvis på dagis sen är det bus i någon timme innan det är dags för plugg igen! Natukunskaps prov imorgon. gött mos. Sen tror jag att det är slut på proven. 12 nätter kvar till jul.. på onsdag är det julhandling som gäller. ska gå loss riktigt ordentligt!! Hehe, linn och julia dampar och skriver på varandras magar. ehhe. nu ska jag lpugga natur! ha de! peace

Jag älskar dig, så högt så du hör

Vet ni, det är inte alla som har det så bra som jag. Jag har världens bästa vän punkt.


-

Hej! Sitter i en fotbolls arena i Degerfors och har spelat två matcher. Förlust båda, med ett mål. Bajs. Igår var det kalas, jätte mysigt. Träffa alla, fast det blev inte så många som vi hade räknat med, med så är det! Victor kom vid tre i natt och det var skönt. Ska till han sen och kramas lite, och hämta grejer innan jag åker vidare till Karlstad och Linnea!


Hej mitt vinter land.

Fuck, försov mig imorse, var i och för sej rätt skönt. Men jobbig också. Hoppade lite i sängen och sjöng "heeeeej mitt vintetland" typ. Fast nu är jag deppig för att det är typ regn. Fasen! Idag är det svenska, enda lektionen, sen ska jag spela in film. Föresten så har jag redovising nu på svenskan. Hoppas det går bra! Nu ska jag fortsätta fokusera på att sitta i bilen. Tack och hej!


för man vill ha, vad man vill ha och man vill ha det nu.

Gillar känslan av att komma hem och vara helt själv. Detta innebar mycket motivering till plugg och när jag är färdig en spring tur! Here I come!

rigth now..vit tjej

I'm just a dreamer but i'm hanging on

Hej! Sitter på bussen på väg till Örebro med flash backs från tiden när jag gick på Thorén i Örebro. Två kul veckor, men jag kände inte att jag ville ändra vem jag var. Och nu är jag här. Varit i Karlskoga med fotbollen i skolan och spelat cup, en skola där jag kan vara jag. Med en fantastisk pojkvän som jag aldrig haft om det inte vore för skol byte. På väg till hans syster, mamma och brors flickvän för att shoppa. Fantastiska vänner som jag offrar allt för, för att se dem le. Livet är väldigt bra.


du sköts i bitar, jag kanske gled i mellan.

hej!! åhhh! vet ni, jag hade prov nu, och det gick så himla bra. så sjukt bra. eller det kändes bra . sen hur det gick, who knows? Ska i alla fall hem sen efter naturen och på massage. sen är det kanske julia och självklart. det bästa med dagen! TACOS I LÖÖÖÖÖÖV TACOS! igår åt jag natcho tallrik och sen taco paj och idag taco. och det är så himla gott. mums!
Ska även försöka plugga lite. imorgon är det skol sm i fotsal och sen ska jag till Örebro med Frida, Camilla och Kristina. ska bli trevligt! :)julshoppa lite! nu ska jag studera. jag och håkan!
peace and love
Mina fina tjejer, fast bilden kanske inte är så snygg ;)

and if you do love me, love

Hej!
Sitter i skolan. är ett vrak. jag är så trött. känns inte som att jag sovit en minut i natt, fast det har jag, men inte så många timmar. Sitter i alla fall och lyssnar på simon says. och halv sover. imorgon har jag prov, borde plugga på det. jag ska. fast inte nu. inte nu. snart. jag längtar till lov. till julen och till det nya året. Till våren!


cut of all the ropes and let me fall

Hej! Sitter och lyssnar på Skinny love. världens bästa låt. fryser som en ja, inte vet jag men kall är jag i alla fall. Vet inte vad jag ska göra mitt liv, om jag ska åka till Victor eller om jag ska stanna hemma. Problems. Ska i alla fall få sushi. i lööööv suhsi. it's the best thing ever. promis. Idag har jag varit hemma från school. Trött och ont i huvet resulterade det i. Fun. Very fun. nu ska jag i alla fall åka till staden.
peace

It's My heart you taken

Igår när jag höll min egna brottar lektion, som förövrigt gick så himla bra. När Julia stod och hade världens grepp på Tobbe och jag bara står och skriker dra till henne. Jag levde mig in i hennes roll jag var tillbaka på mattan. Jag saknar det, sjukt mycket.


RSS 2.0