heyheyhey

Kul att jag är så bra på att veta vad jag skrivit osv, repitition är ju läromens moder.
take care!

Just gonna stand there dnd hear me cry

Hej, vaknade nyss, somnade till en film när jag kom hem från skolan. Det var skönt. Ska snart in o träna, kondition o styrka. Det blir fint det. 
Idag var det matte prov, gick väl hyfsat tror jag. Eller så.
Efter skolan, slutatde tidigt, så åkte jag o Julia hem, gick på stan i kristinehamn tills min buss kom o lite så. O nu vaknade jag nyss. 
Taggad för att träna nu. Sen så har jag bestämt, att godis, en gång i veckan. Inte bra att äta godis vet ni..

Jag tänker föresten berätta om vilken hems måndags kväll jag hade! USCH!
Ni förstår, jag åkte till Linnea, var med Victor och Marco o henne, vi käkade pizza och lalla runt i karlstad. Sen åkte vi hem till Linnea, och typ, ja. Jag skulle sova där, tills jag upptäckte att jag inte hade några fotbollsskor, då jag betämde att, jag åker med Victor och Marco hem istället. Så det gjorde jag. Men när vi kom till stadsbussen, som skulle gå en minut i 10, så kom inte bus fan. Så vi sprang så gott som in till Stan från älvkullen, och tjatja, så missade vi bussen. Så jag var sur, för att jag glömt skorna och för att jag missat bussen. Tjohej. 
Så vi gick till Mcdonalds, ingen kunde hämta oss, bussen skulle gå om två timmar, så Victor började pröva äta en glass med sugrör och jag tog upp matte boken, man får jag nyttja tiden... Så ringer, min BÄSTA I HELA VÄRLDEN, pappa, och säger; jag sätter mig i bilen och kör.
Victor slutade äta glass med sugrör och jag fortsatte plugga, skrattade lite och målade i mitt räkneäfte. 

Dan där på, det villsäga igår, tränade jag fotboll på morronen, sen var det engelska. Det var bra. Sen gym, sprang som en dåre på slutet på löpbandet, typ 16 km/h sprang jag i!
Nu ska jag byta om, sen iväg o köra easyline,
o städar jag inte mitt rum, ikväll eller imorron, jag svär, jag skjuter mig, JAG MÅSTE, det är så stökigt.
Sen, så skulle jag vilja ha en soffa till sumet igen, och även vända sängen igen och eller sätta rätt lampan. Vill ha en ny tv också. Så, i julklapp, vill jag ha
- en, mobil
- en tv
- en soffa.
Peace and love

hihi

Just to be the next to be with you

Hej, ligger i sängen, o sova vore otroligt gosigt just nu.
Idag var det en såndär dålig dag igen, som igår, fast den var bra i början o i mitten, fast slutet liksom förstörde en del. När vi missade bussen vid kvart över tio från karlstad, och var tvugna att vänta till kvart över tolv. Fast pappa, du är bäst, som kom o hämtade oss.
Idag var det fotboll, kul. Sen var det, engelska, kul. Jag gillar tisdagar mycket. Sen när jag kom hem vaar det käk o gym som gällde. Nu har jag pluggat till matteprovet och ja. Fy så tråkig jag är. Godnatt!
peace o sov gott kära ni
jag ser ut som att jag faller inåt osv, men, en bild på mig o favvo ponnyn:)))

hela livet vände, vem valde inte jag

Hej!
Sitter och taggar match, funderar och är hungrig, åt bara en rostad macka vid typ 10. Nu vill jag ha stuvade makisar och kötbullar med ketchup. Gott. 
Igår var rätt bra som sagt.
Idag åker jag BTW till Gullspång, rymer iväg från mig själc enstund, blir liten på nytt och ja. Jag gillar att busa runt på fyrhjulingar och krossar och ha det bra!
Komma bort liksom, på något sätt, när jag kör, så åker jag ju iväg, för en stund. Ni fattar nog. 
Det ska bli en fin lördag kväll och på söndag ska Bea tävla sin första hopptävling, så jag sak med och hjälpa. Kul.
Nu i alla fall, så ska jag inte blogga mer utan klolla klart på Idol på datorn och sen ska jag spela fotboll.
Lovers are lonely.
Peace

En gågn, i 7an hahde jag brunt hår

dance dance

hej!
Ligger i sängen, kollar på idol på datorn och är jäätte trött. men jag ska nog stänga av o sova nu.
Kvällen har varit bra, och dålig, men trots att alla var härligt glada och jag satt där, så hade jag en bra kväll, visa personer får mig ju att bli så glad. typ victor o Linnea, mina bästa!
Föresten är det typ en liten mygga jag vill  döda.
Sov gott nu mina vänner,
peace and love

What do you want for me

Hej!
Sitter och kollar på idol och räddar bilder från den andra bajs datorn. Men ah, Har käkat mat och ja, jordgubbar och glass också. Jag har tråkigt här hemma, ensamt är det. Mamma och Pappa är på möten, och jag vill ha mina bröder hemma. Det skulle jag gilla. I sommras var bra, då var de hemma hela tiden. Tänk att de blev så stora...;)
Nu ska jag inte skriva mer ovärt.
Lev bra!

I hope you feel the way I do

HEJ!
Sitter i skolan och vill dö. Kul va? Har studiepass och vill skriva engelska, men Anna kan inte komma och förklara. jobbigt va, jobbigt va... Har varit träning idag, fotboll, det var rätt lugnt. Så ska träna ikväll och sen ut o springa tror jag. Kanske. Ska försöka fixa bilderna till datorn ikväll också. Egentligen behöver jag sova. Men vafan, hela helgen på mig. huhu. Eller inte. Har något att göra jämt!
Nu ska jag typ, göra något.
Peace!

Om du var min, om det var jag, skulle jag ge, ge mina dar

Hej!
Sitter i skolan, och Tobias hälsar :)
Har svenska, de är inte så kul. Men ah, tja, så kul har jag så jag eh
hejdå

We were halfway there when the rain came down

Hej!
Jag har haft en fin dag, med skolan, vänner, fotboll, och min fantastiskt bra vän victor!
Fick dock dåligt samvete för att jag bara tränat en gång idag, slå mig, fy så dum jag är. Jag har ju tränat i alla fall. Imorrron kör jag hårt i alla fall. Ska gymma, sten hårt, sen ska jag inte gå ut o gå på morroen som jag tänkte först, utan sover ut till kvart i 7. Sen efter gymmet, då ska jag träna fotboll med mig själv.
Yes, tja, hey. 

nu tänker jag sova, imorron ska jag rädda mina bilder från min gamla dator, sen ska jag fixa den, tror jag ska kolla virus osv. Den mår inte så bra just nu.
Sov gott,
fred och kärlek.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Hej!
Sitter och lyssnar på larsa och har nyss ätit lite, eller det gjorde jag innan jag duschade, så jag har nyss kommit ur duschen. Ska åka ut o övningsköra i mörkret nu snart. Det är kul, men passa er, jag har skills på bilar!
Gymmet var jobbigt men kul, fast jag skulle nog kunnat ta ut mig mer! Nästa vecka börjar jag köra maskiner också, inte bara easy linen. Det är kul, men jag ska bli stark nu förstår ni. Alex är ju där och kan hjälpa mig, det tycker jag är bra. 
Nu ska jag ut i bilen, se upp.

Har föresten varit på djurgårn idag, det var lugnt där. haha. Fick träffa Ulla, Ulla, min favorit Ulla! Det var bra.
Lev fint
kärlek från mig



my paper heart


Vill ha dr martens skor!





fortfarande sugen..

jag ska nog dra en shopping dag för mina sista 3000!

Vi kommer att dö samtidigt du och jag

En hund jag kände dog för en vecka sen
Och några dagar senare dog hans hundkamrat
Dom kände varandra fanns ingen poäng att leva utan en bästa vän
Jag förstod det inte då men nu vet jag vem det kommer bli

Klippte mig i torsdags, nu ska jag till Therese och kolla på löshår, så nöjd blev jag. 

Från långt till, kort..

Okej, bilden säger inte så mycket om frisyren, men om längden, kill me


i dina ögon, var det lättare att va

Hej!
Sitter i skolan och döv av trött het, drog en sportlunch till frukost idag, känner hur energin kommer ta slut inom kort igen. Men jag hann inte äta frukost imorse, så jag köpte en på pressbyrån. Inte bra sofia. 
Idag är det skola till 12:00 och jag tar tåget hem 12:08, om det inte är GÖR god mat. haha. Sen ska jag till djurgårn och hälsa på Ulla, världens bästa lärare. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, har hälsopass, så ska plugga lite engelska, och sen ska jag nog måla naglarna. heh,
PEace

Bor du kvar där du bor?

Hej!
Sitter och pluggar engelska, och mamma filar mina fötter, de gör ont. Snart ska jag in till staden och vara med Marco, ska fixa håret och facet lite först.
Matchen förut gick bra förut, kändes bra, som att jag gick in i kamperna och gjorde vad jag skulle. Bra.
Nu ska jag kila. Kisss

Och jag önskar att allt fick plats

hej!
Sitter i sängen och har nyss vaknat, idag är det match, klockan 12 på våxnäs, konstgräs. Yes. Ska in till stan och byta om vid 10. Jag är trött, gårdagen gick hyfsat bra, stundtals. Känns inte som jag kommer komma någonstans på det, men det var kul ändå. fick spela ytterback, fast jag spelar forward hemma, hjälp.
Sen var det stallet, gud vad man hinner tänka när man är i stallet. Det är så lugnt och tyst

Har ni någongån undrart varför man aldrig är rikgitgt nöjd? När man har det man har, vill man ha mer, när man släpper det man inte vill ha, vill man ha det igen.. Jag tänker på dessa gatlampor, hur man ser dem försvinna bakomsig när man åker bil, men de stannar förevigt, vad betyder det? Jag förstår hur jag menar när jag tänker så, men jag kan inte sätta ord på det, men det är komplicerat på något sätt.

Peace

FAN!

usch! hemskhemskhemsk dag!
Imorse gick träningen bajs, skolan var tråkig och allt gick emot mig. Farmors bullar var goda i alla fall. Sen har jag nu mera inget hår. Jag svär, har aldrif gråtit så här mycket över hår. Kunde inte skjuta ett skott på mål förut. Internet på min dator fungerar inte, slå en stekpanna i huvet på mig.

Ingen ser och ingen vet

Hej!
Sitter i skolan! Inget att göra, ska hem snart. Har studietid. Men är klar med allt. Idag ska jag klippa mig, vet inte hur, vill göra något nytt, men vill inte klippa av mig håret.
NU ska jag säga grattis till min älskade vän Victor som fyller 17år idag! ha den äran bästa du!





Du förtjänar det bästa victor, min vän!

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.

Hej!
Sitter i skolan och har svenska. tråkigt och är hungrig. hehe.  peace and love

Men det är först när det blöder det gör ont.

Hej!
Slutade tidigt idag, vid 12. Jag och Jonna åt på skolan sen tog vi kvart över ett bussen hem. Jag gick och beställde klipptid sen väntade jag i en evig väntan vill jag lova på bussen. Träffade tilda och Ellen och såg Jensan genom bussen. Gud vad jag saknar henne!
Idag ska jag på bio, I rymden finns inga känslor. tror den är bra.
För övrig känns det som om bliggsvakan är här. Jag har ingen lusta att skriva. Eller jo, men det finns ingen tid. Back in school, det känns verkligen nu. Man prioriterar verkligen. Det är träningar, det är plugg, det är vänner, det är familj, dessutom ska jag hinna med och äta och sova. Jag svär, äta och sova är det jobbigaste att hinna med. Varför är det bara 24h på ett dygn?
Nu ska jag plugga igen.
Vi hörs

Där ute finns så många långa nätter

Hej! 
Sitter vid tv;n och har inte så mycket för mig. Kollar på idol o väntar på mat. Jag har inte bloggat på ettag, jag vet. Men det är mycket träning och mycket skola. Mycket annat än dator liksom. Jag tycker om det, men det 'r skämt att sitta o skriva av sig. åter kom mer senare :)
Peace

Ljug om du behöver

Hej!
Har nyss kommt in på hotellrumet. Fia o jag sitter o snorar, blev inget springa för mig, men mamma var diktig. Nu ska vi gå ut o schoppa lite.
Peace

Stockholms kyss

Hej!
Sitter på Hotellet emd Felicia, det är bra. Det här är bra. Jag hoppas det känns bra i halsen imorron så jag kan springa.
Dagen har varit lång. Åt nu på kvällen, det var gott. Sen blev den en choklad milkshake på det. Mums.
Nu ska vi krypa ner i sängen och sova. Imorron hoppas jag det är den stora dagen. Annars, är det en stor dag för shopping! heh, vilket måndag också är. Vinterjacka ska inhandlas. datorväska, väska, tröjor, byxor, smink. massor. Nu ska jag ta nässpray o krypa ner.

Och nånstans där så blev jag Den jag är nu

Hej!
Sitter i sängen och skriver, lyssnar på lasse, fina lasse. Nyss fixat mig lite och nu ska jag packa snart. Stockholm över helgen med Felicia! Mamma och Jessica är också med. Ska springa tjej milen, om min hals inte blir värre.
Igår var fin. Mina fina vänner. Gud så jag tycker om er. Rickard kom och hämtade oss och så åkte vi in till staden. Hampi var också med. Det var kallt. Men stjärnorna sken över oss. Träffade människor som jag inte träffat på ettag. Det var kul. Tills det blev för kallt. Men ändå. Min säng var skön att komma hem till igår, och nu ska frukost bli god. Fast, imorron är det hotell frukost. Muuuumms!
Nu ska jag äta och sen packa!
Ha det bra.
Lev vacket.
Peaca and Love

This is your song, i wrot it for you

Hej!
Sitter och väntar på brudsen. Yes, kvällen kommer bli en kanon kväll. kräftor och mys.
Har cyklat som en tok hem från stallet, blev ett hårt dressyr pass på banan med harry, jag var dyngtrött. haha.
Skolan är kul. jag gillar den. Jag gillar klassen och jag gillar lärarna. Jag säger rätt ut, SKOLAN ÄR KUL. Inte varje dag. Imorron åker jag till Stockholm med Felicia, Jessica och Mamma. Shoppar, springer tjej milen, träffar Antonia och Klara någon timme på måndagen innan jag åker hem antagligen. Mycket gilla på dena helg, som jag ska leva på länge. Yes, om det inte kommer något roligare nästa vill säga..
Nu ska jag fixa lite, för jag hoppas de dyker upp snart. nu.

Peace and love

på frivilliga ben, Vad var det? Är det dags att ge sig av

Sofia är bäst på att åka åt fel håll_94. Yes idag när vi kom till Karlstad så satte vi oss på buss 4, fast åt fel håll. Så vi vi blev 40 min försenade till träningen, den gick hyfsat bra, inte jätte bra. Men jag skyller lite på ljumsken..;)
Sen fick vi sluta så vi hann med tre bussen, hem och vända, trändade i en timme pch tio min, iväg till Guy, bli lagad och nu är jag i min säng och kännner inte för att skriva här utan ska försöka få ihop något vettigt på mitt arbete i skolan.
Ha det bra!
Peace and love

Kanske fanns det ingen ärlig chans för oss

Ibland, är det så otroligt ledsamt, hur saker kan göra så ont i en, att man känner sig ensam utan att höra den där plingande sms singnalen just från en viss person. Hur allting kan ta slut, pga någon annan. Hur vännskap, rinner ut i sanden, hur man försöker, men får inga försök tillbaka. Då känner jag min ensam.

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Hej!
Sitter och äter en efter längtat frukost nu kan jag lova. Imorse glömde de att väcka våran stuga så vi blev utan. Det var bara att gå upp o pack o städa för att åka hem. 
Igår var bra, vi gick tipspromenad, fiskade och paddlade kanot. Hade almänt trevligt med min nya klass och innebandy klassen. 
Medans vi väntatde på att få grilla, så kom inte den klassen tillbaka från kanotena, för jonnas kanot hade vält så hon var jätte blöt. Men hon blev torr igen. 

Nu ska jag duscha snart, SKÖNT! Om jag inte åker till stallet förts, sen ska jag springa och äta TACOS! GUD VAD GOTT! Jag har inte ätit det på så sjukt länge. Imorron är det träning för första gången, så det är denna del att behöva vara nervös en gång till liksom. 
Nu ska jag fortsätta äta. Hejdå.
Peace

RSS 2.0