because that's all you're good for

Hej.
Idag var dagen helt åt skogen! Trött eller övertrött. Sur och glad, ja jag vet inte.. Men det var något som gjorde dagen till det jag inte ville att det skulle bli.
Mitt öga blev irriterat och det svider än. Hoppas det blir bättre efter sömn! Just nu ligegr jag faktist i min säng och funderar på att slävka ner och bara gos ner mig ordentlig undertäcket och dröma mig bort till det jag vill.
Idag så var det som sagt åter igen skola. Det har gått 2 dagar jag är skoltrött, låter inte det helt underbart?
I alla fall så var det håltimme vilket gjorde livet något lättare, jag och linnea dissade skolans gooooooda mat... och gick ner till stan och käkade, natcho. Sen upp till skolan i kylan igen. Där dagen fortsattte retas med mig. Sedan gick jag till sjukgymnasten, missar från o med idag D-timman på tisdagra fram till Mars  iallafall.

Sen så gick jag upp till skolan igen och tog bussen ner till stan och tänkte gå till farmor och tigga skjuts till fotbollsträningen, men hon var inte hemma så jag bara kände kännslan av att dagen ville mig något ont och att jag skulle behöva gå till arenan i kylan på mindre än en halvtimma och sedan också hinna byta om och göra mig klar. Men då fick jag den lysande ideen att ringa till Alexandra vilket jag också gjorde och hon räddade lite av min dag och hämtade mig innan hon åkte bort till träningen.
Träningen gick åt helvete, vilket jag hade räknat med innan också efter som jag inte ätit endan halv 11. Men jag får la rycka upp mig till torsdag kväll då jag ska träna igen, jag längtar tiill träningen, för då ska det gå bra!

Nu ska jag hör och häpnaa 20:56 släcka lamporna i rumet och sätta på sovlistan! Men först ska jag borsta tänderna.

NatTi!

Peace SofiA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0