my tired heart is beating so, slow

Hey! Sitter hemma, i min säng lyssnar på lars och hostar. Goet.
i fredags gick provet bra, och hörni, vi har ju försjutton lov, eller imorron, men jaja. Ska göra massor detta lov. sovasovasova. Sen ska jag ju till Oslo också! bra. jag ska försöka fixa bloggen till något nytt också. japp. idag blir det antagligen att åka in till staden, till Marco.
nu ska jag hosta lite till sen ska jag ta en dusch.. brde träna btw. ye. fast, vi sparar den till imorron.
peace
alltså, hej långt hår, kom tillbaka!

tusen gågner om

kung på provet. ye.  bloggen är lite seg, för jag har inget att skriva om.
ikväll är det hemma gjord pizza. linnea, victor o marco kommer. fint.
nu ska jag typ ut o gå eller något. blev inget stall :)

i miss you love


saknar min karro bajs jätte mycket :(

Latin är kul

Hej! GUD JAG SKA VERKLIGEN INTE SKRIVA HÄR NU! men tänkte bara säga att jag är kung på latin. hehe, nu ska jag kila, nu!
Peace and love

see the champions take the field now

Grymt tjejer, från att ligga under med 2-0 och vända till 2-2 det är rätt bra gjort! Sedan att vi vinner på straffar och ja, det fanns ju både fula o snygga sådana, tex tunnla målvakne  sofia, fail. men alla mål räknas! ye!
Nu ska jag plugga! ha det fina fisken, jag är taggad för västerås snart då för skolsm! 8 delsfinal, vi gör inget annat än vinner!
peace and love
ey, jb girls, ni är grymma!

Du säger det har varit rätt så tomt här och det är verkligen skönt att se dig

sitter o käkar gröt och laddar skolsm, jag o kent. föresten var det inte gott med gröt idag. Men nu käkar jag för fan!
Idag ska jag spela skol sm som sagt. Vins är det som gäller som jag sa igår, jag kommer hem runt fyra och då ska jag plugga tills jag dör. kul va? :D
nu ska jag fixa det sista, sätta upp håret osv.
ha en bra onsdag, det ska jag ha, berättar hur det gick ikväll!
peace and love!

cause it's you and me and all other people

ligger i sängen o kan inte sova. bra sofia. du ska fan upp o spela fotboll imorron. SOV!
hah, jul att jag pratar till mig själv på bloggen. ah, ovärt hejs

It's that allrigth

Hej!
Sitter o pluggar hälsa och idrott, medicinskgrundkurs A. Tjohej!
Duktig tjej är jag. Dessutom känns det som jag har rätt bra koll, mycket fint. Ska bara lära mig latinfan också. Nejnejnej. det har jag inte koll på! Men, då kan jag ju fokusera på det istället nu när jag har rätt okej koll på det andra. Imorron har jag tid på buss till o från örebro, bra. Ska spela skolsm. tjohej, JÄVLAR VAD VI SKA VINNA! huhu, inte förens jag vunnit ska jag gå av planen, det är rätt bra måtto, iförsej, så bryts det väl ibland, men det är en bra inställning i alla fall. Blir spännande o se vart jag får spela också. hu. back, mittt eller forward. yea. hoppas på sista!
Men det är alltid kul att sparka boll, suget är tillbaka nu! ohhyä!
Jaja, nu ska jag göra matsäck till imorron packa läsa lite till o sen sova! Ha det fint kära ni!
Peace and love!

Will you tell me once again How we're gonna be just friends?

Hey, dampar loss på blogg.se, inläggen kommer liksom inte upp. bajs. nu ska jag plugga engelska sen fixa o sova!
sleep well!
peace

Hur ska jag gå hem, när allt är såhär?

Hej! Sitter i skolan, tog en paus från plugget en stund. PLUGGPLUGGPUGG, nu jävlar. Idag kommer jag hem snabbt, mammi hämtar mig från tåget o då drar jag direkt till stallet, fint. Sen hem duscha, plugga o iväg till Karlstad o skolan igen, föreläsning om provet på fredag. Det ska bli bra! Efter den så ska jag plugga lite till o ja. fan vad grym jag ska va denna vecka. hah.
Fast, det säger man ju bara o här sitter jag o bloggar. dåligt.
jaja, skola är kul
peace

allting blir precis som man förväntat sig

Godkväll.
Här sitter jag, o vill ha lös hår. tja. I alla fall så ja. Jag kom rätt nyss hem från victor, ikväll har vi umgåtts, det är kul att vara med victor man skrattar liksom då.  Yea!
Imorron är det skola igen, det ska bli bra. Föresten så har jag inte varit vaken såhär på ettag innan skolan. Fast snart. Är det sängen, först ska jag tvätta bort sminnket borsta tänderna osv.
Ha det fint, sov gott så hörs vi imorron.

Det lutar åt långt hår nu, lös hår. är ruskigt sugen

jag vill ha dig, här sjungandes framför mig

Japp, larsa kom! Jag är kär igen, nykär idig igen. Efter ett lite uppehåll så är det du och jag igen.
sitter o lyssnar på Lars winnerbäck, ska hämta matte boken och köra på stenhårt nu! Jag ska verkligen föröka söstå memorera och lära mig. Jag vill verkligen kunna! Jag tycker ju att det är kul när jag förstår.
Nu, me and lars och matteboken!
Är tro det eller ej taggad på att plugga, så ha en fin söndag, det ska jag ha!I have lost myself again, Lost myself and I am nowhere to be found

Hej!
Sitter i sängen, har hunnit vaknat och ätit frukost. Inatt har jag drömt fint. Bra. Sovit gott. Bra. 
Nu sitter jag här och tänkte bara meddela er om att det är förfan bara Oktober. Hello moder natur, vad hände liksom? Inte fan vill jag har snö HÄR nu? lägg av. I alla fall. Pga denna jädra snö, så vill jag åka till badhuset och swimma och plaska lite. Fast ne, för då kommer antagligen jag bli grönhårig tja.
Idag ska jag träffa min farmor, hon kommer snart, ska frächa till mig lite. Sen vill jag träna, och få massage idag, om det går för sig. Ska kolla upp skjuts så är det löst. Skulle va skönt för mina axlar, sen kanske jag kan få en liten privat lektion i latinskamuskler också. Imorron är det sista chansen för en genomgån för provet på fredag. Råplugga ska jag göra iaf. Men idag blir det matte. Imorron är det antagligen stallet och sedan pluggpluggplugg. Jag ska bli grym på kroppen denna vecka i alla fall.
På onsdag är det skolsm och ja. Sen är det lov, lov fattar ni, UNDERBART! En hel vecka för att träna umgås med mina fina och speciellt, den stora grejjen för lovet, åka till Oslo, vara med min bror och Gabbie, det kommer bli fint. Sen ska jag också gå någon kurs på bilskolan, sen får jag köra, på riktigt. tju!
Nu ska jag sätta upp håret, och pudra mig lite, sätta på mig ettpar byxor och min gråa tröja.  jatack.
Föresten, så är jag grymt taggad på snowboard!


Rätt taggad på o träffa evve också.
ha det fint vänner.
peace and love

Du är ett glas hus och jag är en sten, men det är du som ser genom mig.

Sitter mins och drömmer mig tillbaka till Lars Winnerbäck, i karlstad, med linnea. Det var rätt fint. Jag blir helt tokig när jag tänker på det. Tokig av lyckan. Hur otroligt fint det var. Se honom stå där, bara vara så där bra och otroligt fin. tack lars. Jag vill stå där längstfram, ropa ditt namn sjunga med i dina texter och bara le, vara lycklig och känna hur pulsen bara slår o slår, och göra så mitt liv bara är lite längre, för de fina timmarna jag var där på sandgrund.
lars, lars, fina lars, ikväll ska jag sova till din ljuva stämma.
Äkta kärlek, det ska göra ontär det såhär, det känns att va lycklig

inte fan tror jag det. Ne. eller kanske. Nu ska jag göra något. dagen o kvällen var bra!
Här kommer bilder på mig o Harryboy när vi hoppade förut!

när det var lite lägre gick det kanon

sen höjde vi lite, o då var det inte lika roligt. 

men sen hoppade han skit fint igen, åh vad jag tycker om dig häst!

Men att du skulle säg allt du har för att testa

okej, jag lyssnar sönder musik. tja.
godmorron vänner. Sitter i min säng, funderar på var telefonen är, den ringde ju förut, men ah. Somnade innan 11 igår, skönt. då orkar man liksom gå upp vid 9. Nu är klockan halv 10. Vid tio ska jag cykla ner till stallet och rida. Alla sover, annars skulle jag tvingat någon följa med o ta kort, funderar på att hoppa, både han o jag tycker ju att det är svin kul.
I alla fall. Efter stallet, ska jag in till staden, sedan vidare till den andra staden, och kolla på hockey med victor. Mycket bra. Ska kanske ta mig snygga FBK tröja.. haha. jaja.
BTW sitter jag o känner mig gul hårig. bajs. hehe. ska tvätta håret med silver shampo så får vi se. jag tycker nog att det ser lite värre ut än vad det är, hoppas jag. Nu ska jag äta frukost.
ha det fint.
kärlek
tja

Du menar att deras tårar kostar miljoner

Jo, nu är det tankeverksamhet i soffans huvud ska ni veta!
Förut, när jag satt hos frissan, tänkte jag på olika ting som är helt jävla sjukt faktiskt.
Jag menar, vem kommer på olika kemikalier osv för att färga hår tex? O har ni tänkt, att det är faktiskt inte bara jorden, utan rymden då, vad finns där? Vi vet ju inte ens om den någon gång tar slut, jag skulle kunna bli sjuk i huvet av att tänka på det. haha, jag skulle verkligen vilja veta. Och denna då, hur i helvete går det till, jo med singnaler jag vet, men det är ju konstigt att vi kan prtat i teleofn med någon i typ Kina eller Losangelas när vi sitter här, det är ju inte direkt, ah, någon lång kabel dit. Och bara grejjen av att vi funkgerar så jävla fort. Att jag kan böja min arm på mindre än en sek och grejerna som händer i armen är sjukt många.
nu ska jag lägga av för nu ska jag kolla på bert och sova!
sovsött

okejokej, du sa okej.

Hej!
Sitter hemma och har nyss kommit hem, satt mig ner och ja, käkade nyss glass osv. 
Idag var det snö när jag vaknade, hej vintern. Ne, men ah, höst, sen höst. Sen var jag direkt hos frissan färgade håret, jag har lite, konstigt pigment nu, lite gula pigment har jag nog fått, men silver shampo och två blekningar idag, lär väl lösa detta. Sedan kom jag nyss hem från stallet, lättare ridpass och en levande relex var vi med.
Imorron äre hockey, ha det fint.
ta vara på livet vänner!
Peace and love

som nån som du kan döda för

Hej!
Kröp nyss ner i sängen under mina goa täcken och ska sova snart.
Idag var det fotboll för första gången på länge. GOET!
Kändes oväntat bra på något sätt. Jag vet inte. I alla fall så var det engelska sen o det gick faktiskt fort. Fint det.
Sen köpte jag smink o sen träffade jag victor, marco, björn och keith en sväng, så skulle jag o marco ta 22 över tåget, fast fasiken så missade vi det o skulle vänta på 49 tåget som var sent till 5 över 5. Kill me tänkte jag.
När jag väl var i stan så träffade jag fia och vi gick till gymet o träna. Fint gick det. jag ska bli stark chey nu. 
Nu ska jag sova, imorron är det skola, seg dag med svenska o matte, ska fixa matten imorron så jag fattar o sen ska jag typ, hem o träna elr något, eller så tar jag vilo dag.
Det är dags för massa konditions tränining nu också! yea,
Natti natti!

Mjo, jag vill va blond, brun o ha långt hår igen, sånt kostar pengar.

!

du sa du skulle aldrig ta en kula för nån
men att du skulle sälja allt du har för att testa
att få bli en ny Columbus, upptäcka känslan
av en 9-millimetersdöd för din älskling
Du sa du söker skäl till sömnlös tid
Som en kniv som sliter upp ditt liv
Nån som du kan döda för
Du spöar femton gangsters för
Okej okej du sa okej jag skär upp hela stan för dig
Nån som du kan blöda för
En två, tre liter som sig bör
Okej okej du sa okej, jag färgar staden röd för dig
sedan vi var små har du avskytt kärlek på film
där dom hänger sig för hjärtats skull framför kameran
du menade att deras tårar kostar miljoner
att Romeos och Werther's död är konspirationer
att alla kyssar som du ser är konspirationer
Att ingen nånsin dött för kärleken
Som en lögn som inte synats än
Du sa att du blir aldrig kär och jag vet hur det är
Din avundsjuka som ett gift när du tittar på andra
Du är min bästa vän jag älskar dina visioner
Vi som generaler främst i Amors plutoner

osmart sofia, osmart

pucko soffan skulle man kunna kalla mig nu! Gud, så dum! Om man har dåliga fotleder, så är det jävligt dumt, att dra o spela innebady, den värsta för fotleder. Dumtdumtdumt! Fast, så illa är det inte. Men började få ont, så jag gav mig. Nu ska jag duscha, äta passionsfrukt och kolla på Ensam mamma söker.
Ha en fin söndagskväll.
Peace and love.

ändrade planer!

drar o lirar innebandy, oohyä.

8;an var kul

och vågorna de kraschar över dig och mig

Hej!
Sitter nu hemma och gör inte allt så mycket. Dricker loka.
Igår åkte jag in till Victor och umgicks med honom. Det var en bra kväll!
Var på coop och kollade på film, somnade sent efter att vi käkat kakor vid typ 3.
Imorse vaknade vi typ vid, ah, 6 elr så, 7 kanske klockan var, somnade om till 8 o vid halv 9 gick vi o åt frukost. Sen la vi oss o kollade på tv igen. Runt 11 hade jag en gymtid för att fix till mitt program på gymmet. Det gick fint o tränade efter det ordentligt också. Sen duschade jag och cyklade hem till marco och tog med honom till victor. Fast, när vi cyklade, så ramlade jag, och jag tror att jag ska köpa en cyklehjälm nu, för jag är så dålig på att cykla. 
Väl hos vicotr, lagade jag pannkakor och det var gott.
Sen kom min granne och hämtade mig, tack. :)
nu ska jag typ plugga. TJOHEJ!
taggar nu kan jag lova. Sen ikväll blir det en promenix, sedan passionsfrukt och ensam mamma söker. 
Nu håkan jag och plugg!
Tack och Hej!


gulligt värre

come home in the middle of night

Hej!
Galen kväll, fin kväll, ja. Här sitter jag med godisskålen bredvid mig och ska snart dra på en film, krypa ner undertäcket och värma mina kalla tår till en film.
vid cirkus 8 kom Linnea, Becka och Linda hit och hämtade upp mig och vi for in till stan. Till Tina. Där blev det dans och sång. Trevligt. Det var en bra kväll. Don worry be happy, är väl orden för det. Nu på hemma plan, björnet, så kom jag nyss innan för dörren. Har varit ute och träffat Robin. Det var bra. Tänk hörni, att jag bara är lilla 16 år. 
Nu, ska jag sova. Imorron ska jag vara med min bror och vara i stallet. Sen ska jag sova ut på söndag. Fint. 
Nu säger jag godatt och hämtar vatten, fy så törstig man blir av godis. Sen! Tänkte jag visa ett kort på jackan o halsduken jag köpte igår, fast, det tar vi imorron!

Fred och kärlek mina vänner

hehehe

Alla vill se dig dala nu Håkan Hällström


Håkan
Ja, älskadeHåkan. Lyssnar som bare den, nya låtar och ja, lovely. Fixat mig o gjort mig färdig, inte nöjd, men skit samma, för en kväll i staden, men Linda och Linnea. Mycket fint. Jaja, ha en fin fredag, för jag ska kila nu.
Peace and Lov

hehe

Hey!
Sitter i skolan, och tänker berätta om min otroligt dåliga start på dagen. 
Först, när jag kom till skolan, så spillde jag juice när jag skulle äta frukost. Sen så tappade jag kniven när jag skulle smöra mackan. Sen så hämtade jag en ny kniv och skulle smöra igen, och då så tappade jag smöret på golvet. Efter det, så slog jag i huvet i taket. bajs. Sen kom jag på att jag glömt ren bh, till  efter träningen. I alla fall, så gick jag till träningen,DÄR MÄRKER JAG  ATT JAG GLÖMT HÖGERSKON HEMMA! FAN! så ingen träning för mig.
Jag var verkligen taggad, för jag har inte spelat fotboll pga penicillin fan på typ 2,5 vecka. Men nu ska jag snart lsuta sen örebro. Peace Så
Inlägg från läraren...... Det märktes att Sofia inte hade någon högersko idag på träning. Passningarna är sneda i vanliga fall, men idag var det extremt! 


I get high on you baby,

Hej!
Jag sitter i chock här i min skolsal och pluggar matte. Men varför jag är chockad, det beror på att jag har fått kommentarer här i bloggen som om typ jag ville dö på riktigt igår. Haha, så var ju inte fallet. Jag tyckte bara att ja, lektionen var jobbig och jag var trött!

Igår var en ute dag. Efter skolan, när jag kom hem typ kvart i 3, så åkte jag genast ner till stallet, fixade allt och sedan gick jag ut och byggde hinder, det gick SUPER bra att hoppa igår, jag ska ta med min mamma nästa gång och ta lite kort tror jag. Hade ett lågt studs och ett högre plank, han var skit fin, pigg som skrutt men det var super KUL!
Sen fixade jag även sarions box och så cyklade jag hem, duschade, åt kollade på halv 8 hos mig och sen så la jag mig och kollade på film i sängen. Blir väldigt trött av penicillinet. Sen är jag alltid trött på kvällarna ändå men ah,
Nu ska jag plugga vidare på procent och sen skriva klart musklerna grejen. Tilldess hoppas jag att de andra är tillbaka så jag slipper sitta här själv. Kan ju säga att det är rätt lugnt nu nere på hip som alla har special idrott nu.
Sådär ja,
peace and love

Engågn bakade vi tårta

jag orkar inte

Hej!
Sitter i skolan, har medicinskgrundkurs och vill ta mitt liv. Har föreläsningar om skelettet tror jag minsann.
Idag blir det stallet och sen ska jag plugga också, matte, annars ska jag inte göra mycket. typ sova. MUMS på det, sova är det bästa som finns.
Ha en fin måndag, så hörs vi ikväll.
Peace and Love

you and me,

Hey!
Igår ar en fin lördag. Men mina vännor, Linnea, Linda och Becka. Mycket bra. Det slutade hemma hos linda, men en stor godispåse, chips, läsk och PS I love you, sedan dirty dancing. 
Det var fint. Jag och Linnea dansade och ja, sen runt 1 eller 2 sådär, kom benkt och hämtade oss och jag och linnea la oss, pratade skit om livet och det fina med livet i flera timmar, tills tidigt på morronen, sådär, 4 halv 5. Jag tycker om er så mycket. Nu kan jag nog leva ettag till.
Nu har jag skrivit färdigt artikeln, ska äta mat och sen ut o gå med mamma och pappa. Ikväll, vet jag inte vad jag ska göra, kanske marco, kanske hemma, kanske kanske kanske. 

Det är ändrade planer.

Hey!
Vi bytte lite, sket i myset och drar med oss kära becka och linda in till staden och går till Ida, fest och ja:) Hoppas på en lyckad kväll. Inget annat.

gulliga:$$$$

Kissed you trough the morning ligth

He
Känns som att jag är i bloggsvaka lite så nu. Igår var en bra och dålig dag, Marie berättade att hon lämnar klassen för en stund och åker hem till Gotland efter hennes korsbandsoperation, tråkigt.. Men hoppas hon kommer tillbaka i 2;an. Sen fick vi slippa sista lektionen, vattnet på skolan hade slutat funka så jag tog en promenad till Herrhagen och lämnade saker till Gabrielle och sedan tog jag bussen tillbaka till stan, satte mig på bussen hem och pratade med Jonna, mycket trevligt. 
Farfar kom och hämtade mig på station och vi gick på stan medan Antia var på gymnastik, gick och köpte mat till mig och handlade saker till Minna osv. Det var mysigt. 
Sen spenderades min dag hos Harry, Mockade och gjorde rent krubban och fixade lite, sen så red jag i padocken, och sen fick han stå inne, med sitt organa täcke, tycker det är fint. Mockade hos Sarion då också och sen fro jag hem. Det var bra.
Mat hos grannarna med mamma o pappa och sen idol. Sedan, tog jag kvällen innan nyheterna, somnade och hade en otäck dröm. Ni vet, det är ju mycket med alkaida och hot mot eurpoa, så jag drömde att ett tåg som jag precis hade gått ur, hela klassen var med, bara small, och dt var lite läskigt men jag sov ändå. 
Idag har jag städat mitt rum, mamma också, rätt mycket. Sen så har jag bara varit hemma. Ikväll är det Linnea som gäller! GIllas!


Vi kommer att dö samtidigt du och jag


Sitter här, tänker på min vän, min Linnea. Gudars, jag saknar dig gullet. 
håkanhåkanhåkan

6/11-10,jag tror jag drar till göteborg


But these stories don't mean anything, When you've got no one to tell them to

Kommer du ihåg, när det var som då. När vi hade fina kvällar, av skratt, av gråt, av samtal. När jag vaknade på morgonen, o ser att du skickat mig ett sms, endast för att säga, "du är min vän". Jag kommer ihåg det. Jag saknar det.

you are my sweetest downfall

Hej!
Nu är jag på benen igen, redo för att gå till skolan imorron, Yeas!
Rastlös är jag. Fast lite trött. Men käkar penicillin och ja, har en halsinfektion, inte så skönt om ni undrar. Har legat i sängen med svullna halsmandlar och 39 graders feber. Usch.
Idag ska jag skriva loggbok sen i fredags, sen ska jag vet inte, fixa engelskan kanske, MEN FRAMFÖRALLT, typ, spela THE SIMS! hii.
Jag har inte mycket att berätta direkt. Livet är rätt okej, fast. Jag får inte träna på 10 dagar, jag vill dö.
allt från mig, peace and love

RSS 2.0