It's a small crime and I got no excuse

Hej!
Det ska bli super kul med bröllop på lördag, jag längtar!! allt är klart nu så det känns väldigt bra. har nyss varit och hjälpt till att stryka brudklänningen. super fin. Imorgon har jag studie dag. ska till Linn klockan ett och hon ska testa göra mitt hår. spännande! känns så skönt att det är Linn för jag litar verkligen på henne, känner mig i trygga händer!
Idag har jag varit i skolan, hart träning. kul. sen åkte jag hem för hade ingen dator, glömmde den efter mitt lilla panik anfall imorse. haha. Så imorgon har jag tänkt plugga också! sen har jag tränat ikväll med och varit och testat Camillas uppsättning till på lördag.
nu kommer snart victor hem efter hockeyn. så vi ska mysa gärnet kolla på ONE TREE HILL. MM bäst!
ha det fint friends
i'm in lööööv

som jag minns det var det lätt, även när jag trillade om kull

Hej! Idag ska linnea, min bästa Linnea bjussa på mat och mys! fett.  jag åker hem runt sju ikväll. Idag har vi haft wet west i skolan, det var ruligt tyckte jag älskar när vi tränar på skolan så känner man att man gjort något under dagen så man inte behöver stressa för att hinna liksom. om ni fattar. om man ska plugga o så också. yes. 
snart är det vinter, snart ska jag åka snowboard!!!!

jag var nog någon annan innan jag kände dig

DYYNG taggade var jag på att plugga när jag kom hem. Köpt lite godis, tänt ljus mys kläder. ja ni vet! SÅ FUNKAR INTE DATORN! kill me. kände jag väl. Har i alla fall världens bästa pappa, tog hans dator gjorde en uppgift som jag inte börjat på och skickade just in den, KANON!
Imorgon är det wet west träning med skolan, klockan 9. jag är taggad. hoppas att jag hinner till linnea, men är rädd för att jag inte gör det. bajs. jag har dåligt samvete. ska plugga gärnet om det går, och lämna in skorna på om klackning och så. hoppas jag hinner smita bort en sväng även om jag inte över nattar! ska i alla fall packa nu, sen ska jag sätta på sex and the city och krypa ner och sova!
föresten, bra spelar möte förut!
ha det kanon!
LARS WINNERBÄCK I KARLSTAD PÅ PIP! I LÖÖÖÖÖV IT!
peace


I'm falling, say my name

ny färgad i håret, blonderad ochh wops, så fick jag tuggumi hår. På lördag är det bröllop och, föresten, jag har haft en bra helg!
I fredags var jag hemma pga sjuka, sen skulle jag färga håret. Efter det gick jag till Frida och Alva och umgicks med dem hela dagen!
Sen kom viggi, det blev one tree hill, chips, dipp och soffmys! På lördag åkte rolig flickvän med och gick på hockey, sen sov hon . mycket rolig. Söndag var en ruskit mycket söndag. Söndags känsla över hela mig. sängen, lasange till lunch och pizza på kvällen. Så vare. One tree hill igen, jag är beroende och gosi med min Victor. Idag ska vi plugga, ocg gå ut på en promenix. Denna veckans mål, skriva klart Rehabiliterings uppgiften. Nu kör vi vecka 39. Bye bye
peace föresten, ikväll, ska jag kolla på one tree hill I LÖVE IT!

The first cut is the deepest

Take my life. Skriver hitoria som jag gjorde HELA kvällen igår. Ska vara inne idag. jag har inte tid för bloggen. men tänkte säga, I'm a live!
ha det bra hörs
peace
skulle inte vara fel

And I just wanna be fun, be the one that makes you smile

Fy fasiken! Jag dör. jag är hes. jag sitter i skolan, har int i huvet. måste skriva hitsoria, det är därför jag är här. börjar om en timme. om det inte regnade och jag hade mitt kort skulle jag ha gått in till stan och köpt te. juste det.
men nog om det  dåliga! Min helg!
Fantastiskt bra!
åkte till stockholm i fredags, var på the arks sistsa konsert. Fantastiskt bra. kanon helt enkelt. Inna den var vi och åt, och hade det jätte bra!
Lördagen var minst lika bra. TÅgresa hem, sjukt lång tågresa hem dock. Lallade lite på stan innan och sen åt vi lite lunch. När vi kom hem vid typ 5, så åkte jag till sjukt söta goa Nosa. Valp vakt. gulle. Victor kom senare och vi sov lte allihopa sen var det bus igen. Kom hem runt 4. lång dag. ja tack.
Söndag. vakna tidigt, äta frukost, sova igen till klockan två. Kalas klockan tre. sofia stressar lite för att inte se helt nyvaken ut. haha. det gick bra. alla födelsedags barn var glada och ja.
Red även två goa hästar igår i spöregnet. tjuuu! Bastu och sen gosa med min favis,
ha det bra. nu ska jag skriva hitoria!
peace

it's all about us

hihi, grattis älskling ;$

upplyst mellan träden

Engelska, har skit kul. Håller på med rollspel, jag har nyss blivit förhörd som brottsling, hih. tur att det bara är på skoj, annars skulle jag nog åka dit.. ;)
igår när jag var hos hästen så gick det inte så bra. haha. det blåste SJUKT mycket. När jag kom till stallet så trixade Sarino runt och var rädd så jag tog in båda efter som jag hade tänk att rida båda. Vilket resulterade med ingen. För när jag red iväg på Harry så hade Hadju och Shinis staket gått sönder. Så jag fick rida tillbaka ställa in Harry och byta hage på hästarna, och när jag skulle det så rasade ett träd så då bestämde jag mig för att ta in alla. Men då var jag tvungen att fixa Harry först. Det var kaos. haha. Nu ska jag fixa min presentation och sen så ska jag åka hem. till hästarna och rida BÅDA idag, yesyes. Natta och fixa ikväll, mys. 
sen kanske bio, och imorgon är det kort dag och på fredag åker jag till stockholm och min fina fyller år!
peace

i dina ögon var det lättare att va

I lördags vandrade jag hem barfota med klackarna i handen vid ca 4 på morgonen. efter en otroligt kul kväll. med de underbaraste människorna i hela världen. Men mina bästa vänner. Det var en kväll, en perfekt kväll. efter att inte varit taggad alls till att bli en av de lyckligaset människorna i världen.
i löve lördagar!
peace

du kan le så att jag smälter

Sitter i sängen, skriver naturkunskap.. det är inte jätte kul. men det måste göras. Idag ska jag spela match, sista för iår. Sen är det slut. jag kan spendera mer tid hos mina favoriter. Harry och Sarre. Jag kan springa i höst kylan. Gyma och träna fotboll i skolan och sen när det drar igång är jag förmodligen sugen på riktigt igen. Känns skönt. Ett uppehåll.
Igår var jag med världens goaste Fis. Vi åt godis, pratade, dippade grönskaker och somnade sedan till en bra film i hennes säng. Efetr någon timmes sömn vaknade vi och jag promenerade hem i höst natten. Det var skönt. Jag andades så friskt.
Idag skulle jag myst med linnea, men planerna har ändrats. Det blir att gå ut med Becka och Linnea istället. Det känns kul det med, tror jag ska ta med kameran för en gångs skull!
Nu ska jag och Lars hjälpas åt att skriva om universum igen.
ha det fint!
Peace

Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan

nu är jag kommen till sista lektionen och första för den delen idag. sista för denna vecka och jag mår bra. Lite trött, eller sådär så att jag skulle kunna somna men ah. I alla fall är det svenska nu och jag, det känns helt okej. inte JÄTTE jobbigt, men lite!
Ska hem och till Harry sen och efter det ska jag vara med Fia! Funderar på att stanna och hälsa på Davve och Gabbie på vägen hem också, men vet inte.
Vi hörs sen. kanske med ett mer intressant inlägg?

i tell about my feelings

Hej!
vad gör ni? Jag skriver hemtenta i skolan, känns bra. fast jag skriver den inte. skriver bättre hemma. med en festis? i think so! Fast idag ska jag försöka hinna hem innan träningen, och gör jag inte det så stannar jag i stan och väntar på kläder, sen är det träning! 
Ska bil kul! 
Nu ska jag snart börja plocka ihop!
have a nice day friends!



Du är den som får mig le, all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge


jag vet inte hur eller varför

eeeeeeh!!
Jag orkar inte.. men jag behöver verkligen.. jag är liksom inte motiverad... det är inte ens svårt. jag hatar facebook. mobilspel och bloggen. Samtidigt är det skönt att jag inte behöver stressa. 3 veckor kvar och vi har en uppgift. jag behöver att skolan kommerigång lite mer innan tror jag! Nu ska jag försöka lite.
Föresten, HÖSTEN är bäst!
Sen är det föresten dags att tysta all sommar musik och sätta på Lars, älskade lars, <3

girls just wanna have fun

Hej!
idag har jag faktiskt något att berätta, kul va?
för mina planer för lördagen vart ändrade, skjukt bra och otroligt roligt!
Jag hamnade på möhippa! För underbara och roliga Frida!
Halv 8 blev jag upphämtad, vi åkte och hätade Frida som hade fem minuter på sig att packa innan det bar. Förväntansfull i baksätet satte sig Frida, och tankarna hördes, man skulle kunna säga, hon hade no idea om vart hon skulle!
Vi åkte i alla fall till skoghall, och det var fem kamp! Frida ägde ren ut sagt, och det var super kul!
Efter detta var det lunch i mariebergsskogen och sen var det fin sång på stan, Frida as Siwan. Frida bjöd på skratt och sång och massor goa kramar för betalt så klart. Jag är så sjukt imponerad över att hon bjöd så på sig själv under hennes lilla insamling inför kvällen.. Sen blev det relax och god mat.
Jag är typ hel glad över att jag följde med, massa trevliga roliga tjejor. Massa skratt och det ar helt enkelt bara super bra, det vill jag göra igen! mina vänner, GIFT ER!

och ljuset varar bara några timmar

Hej!
Vad händer? Själv sitter jag i skolan och är rätt trött, och hungrig med för den delen. tog med en nektarin men den var mos. gott. 
Idag i alla fall så slutar jag vid lunch, mycket skönt. och då ska jag till stan, köpa skor och ett halsband. till bröllopet. 
sen hem och vet inte vad jag ska göra. ska nog köpa hips idag, mumma.
Ha det fint vänner!
peace

RSS 2.0