I told you to be patient, I told you to be fine, I told you to be balanced, I told you to be kind

Hellu!
sitter i skolan, skriver ner min planering till onsdag. ska bli kul att se hur det går. jag ska liksom stå där själv. och berätta hur man gör. super skoj. men lite förväntans full är jag allt. idag så ska jag vara med linnea! saknar min tok. Vi ska faktikst till mig och sen ner till idrottshallen och toka. jag ska ta lite bilder för min planring så jag liksom kan visa det i text också, lite svårt att beskriva hur man värmer upp nacken annars.. eheh.
Annars är livet helt okej. i lördags hade jag och victor varit ihop i 365 dagar. Det känns fint. Det ska bli så många mer dagar, år och månader. för vi har något för fint för att det ska få förstöras. punkt. 
Nu ska jag arbeta, yes!
ta hand om varandra, och glöm inte, du är viktig!
peace

Vem vänder vindarna

Godmorgon! Fy sjutton. Det är mörkt ur. Har det inte varit en enda dag som jag vaknat på under fem veckor, känns lite märkligt! Skola idag i alla fall, ska bli kul att träffa alla igen!!! Nu, frukost! Peace


Just enough dark to see How you're the light over me.

Godmorgon, kul att vara här igen. Har inte haft mycket att skriva om nu på några veckor och har egentligen inget speciellt att säga till er nu heller, men kände ändå för att blogga lite! Ligger i sängen alldeles för länge idag, just nu på min sovande pojkväns bröst och spelar musik. Sån jag gillar och sånt som Victor säger att han somnar till.. Hehe. Ska gå ner och laga pannkakor till fina och överraska lite, bara han inte vaknar när jag går upp nu. Hi, peace!


RSS 2.0